Obavijest korisnicima

Novi internet paketi za potrebe video nadzora u ponudi od 1. septembra

BH Telecom od 1.septembra u ponudu uvodi četiri nova paketa usluge xDSL pristupa internetu sa povećanim brzinama u uploadu za potrebe video nadzora, odnosno streaminga videa i tona sa lokacija na kojima se nalazi oprema za video nadzor i slanja prema centralnoj lokaciji na strani korisnika gdje se vrši pregled nadzora.

 

Ponuda paketa:

·         netFlat za video nadzor 2, brzine (download/upload) 512 Kbps/2 Mbps, mjesečna cijena 19,90 KM

·         netFlat za video nadzor 4, brzine 512 Kbps/4 Mbps, mjesečna cijena 29,90 KM

·         netFlat za video nadzor 6, brzine 512 Kbps/6 Mbps, mjesečna cijena 39,90 KM

·         netFlat za video nadzor 8, brzine 512 Kbps/8 Mbps, mjesečna cijena 49,90 KM.

 

Svi paketi sadrže neograničeno korištenje dowloada na fer osnovi, neograničeno korištenje uploada i jednu javnu statičku IP adresu.

 

Cijene pristupa novim paketima su: 11,70 KM za korisnike koji posjeduju fiksni priključak BH Telecoma na zahtijevanoj lokaciji, odnosno 35,10 KM za korisnike koji ne posjeduju fiksni priključak BH Telecoma na lokaciji. Za pristup novim internet paketima se primjenjuju postojeća pravila i uslovi kao i za druge xDSL internet pakete BH Telecoma.

 

Na  cijene mjesečne naknade za xDSL pakete za video nadzor u Biz izbor grupi primjenjuju se popusti, i to: uz ugovor o obaveznom trajanju za Biz izbor na 12 mjeseci – 20% popusta,  a uz ugovor na 24 mjeseca – 25% popusta na mjesečnu naknadu/pretplatu za internet paket.  Uz to, za sve navedene pakete se primjenjuju ista pravila i uslovi kao i za ostale xDSL internet pakete BH Telecoma pri formiranju Moj Izbor grupe, odnosno uvezivanja dvije ili više usluga BH Telecoma od strane jednog/istog korisnika.

 

Detaljne informacije o novim internet paketima BH Telecoma potražite u Cjenovniku BH Telecoma ili putem besplatnih info telefona: 1444 (rezidencijalni korisnici) i 1322 (poslovni korisnici).

 

Sve cijene su iskazane sa PDV-om.

 

 

 

 

28.08.2019