Februar na moja TV

Izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO i Cinemax kanalima okviru programske ponude moja TV

HBO preporuka

 

PREMIJERA NOVE SERIJE- OVDJE I SADA - Veze višerasne obitelji sastavljene od muža, žene, troje posvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kolumbije i jednog biološkog djeteta, nađu se na kušnji kad jedno od djece počinje vidjeti stvari koje ostali ne mogu.                                                  

Premijera  12. februara

PREMIJERA NOVE SERIJE- DVOJNIK -  Howard Silk zaposlenik je UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad otkrije da njegova organizacija čuva tajnu o prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u mračnom svijetu intriga, opasnosti i izdaje.                                                                              

Premijera  16. februara

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE - BRITANIJA - Britanija je drama smještena 43. g. n.e. kada se rimska carska vojska vratila uništiti keltsko srce Britanije – tajanstvenu zemlju pod vladavinom ratnica i moćnih druida koji mogu kanalizirati moćne snage podzemlja. Ili tako kažu.                     

Utorkom

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE - MOZAIK - Ovaj triler u šest nastavaka u režiji Stevena Soderbergha fokusira se na uspješnu dječju spisateljicu i ilustratoricu (Sharon Stone) čiji ruralni idealizam biva zatrpan lavinom obmana, laži, korupcije... I ubojstva.                                                                

Utorkom

TRANSFORMERS: POSLJEDNJI VITEZ - Kad Optimus Prime pokrene misiju da spasi Cybertron uništenjem Zemlje, Bumblebee i Cade Yeager (Mark Wahlberg) moraju povesti Autobote protiv svog bivšeg saveznika u konačnoj bitki za spas čovječanstva od uništenja.                                               

Premijera  04. februara

SPASILAČKA SLUŽBA - Legendarnom kalifornijskom spasiocu na plaži Mitchu Buchannonu (Dwayne Johnson) smeta što se njegovu timu pridružio drski olimpijski plivač (Zac Efron). Njih dvojica moraju naučiti surađivati kad naiđu na kriminalnu urotu.                                                               

Premijera  11. februara

LUDA DJEVOJAČKA - Pet mladih žena, najboljih prijateljica sa studija, nađe se deset godina poslije na divljem vikendu u Miamiju. No prijateljstva im se nađu na kušnji kad moraju prikriti činjenicu da su slučajno izazvale smrt muškog stripera.                                                                             

Premijera  18. februara

               

 

AUTI 3 -  Film prati legendarni trkaći auto Munjeviti Jurić dok se pokušava boriti s novom generacijom auta i oplakuje pokojnog mentora Doca Hudsona te se sprijateljuje s entuzijastičnom tehničarkom i nadobudnom trkačicom Klarom Ramirez.                                                                              

Premijera  25. februara

               

HBO2 preporuka

 

DRUŠTVENA MREŽA - Jedne noći 2003. harvardski student i genij kompjuterskog programiranja Mark Zuckerberg sjeda za kompjuter i počinje raditi na novoj ideji. Šest godina i 500.000.000 prijatelja poslije, on je najmlađi miliioner u historiji.                                                        

07. februara

SKRIVENI BROJEVI -  je nevjerovatna, neispričana priča o elitnom timu crnih matematičarki koji su radile za NASA-u i bile mozgovi iza jedne od najvećih operacija u historiji: lansiranje astronauta Johna Glenna u orbitu.. .                                                                                           

14. februara

ČUVARI GALAKSIJE VOL 2. -  Čuvari galaksije moraju se boriti kako bi zadržali svoju novopečenu porodicu na okupu dok otkrivaju tajnu pravih roditelja Petera Quilla. Stari neprijatelji postaju saveznici, a omiljeni likovi iz stripa pritječu upomoć našim junacima..                                                                    

17. februara

LOGAN: WOLVERINE -  U bliskoj budućnosti umorni se Logan brine za bolnog profesora X u skrovištu na meksičkoj granici. Međutim, Loganovi pokušaji da se skriju od svijeta i njegova nasljeđa poremete se kad stigne mlada mutantica koju slijede mračne sile.                                                                             

18. februara

                               

 

HBO3 preporuka

 

PREMIJERA NOVE SERIJE- DRUG DETEKTIV -   1980-ih rumunska vlada stvorila je najpopularniju seriju u državi, „Drug detektiv“, elegantnu i napetu policijsku emisiju koja nije samo zabavljala građane nego i promicala komunističke ideale i nadahnula duboki nacionalizam.

Od 18. februara nove epizode nedjeljom

PREMIJERA NOVE SERIJE- S ONE STRANE I - Holden, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora odgonetnuti zašto se to dogodilo baš njemu.                                               

Od 21. februara nove epizode srijedom

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE- PREGLED PROTEKLE SEDMICE S JOHNOM OLIVEROM V -   John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba na TV-u u posljednje vrijeme, stiže na HBO sa satiričnim talk showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.              

Od 23. februara nove epizode petkom

NOVE EPIZODE SERIJE- GDJE IMA DIMA...  II -  Ben Sinclair igra srdačnog bruklinskog dilera trave čiji su klijenti ekscentrična skupina likova. Duhovita serija pruža uvid u dnevne rutine kupaca s neurozama raznolikima poput samoga grada.                                                                                         

Petkom

               

Cinemax preporuka

 

 

VJEČNI TAKMACI I i II dio –  1920-ih dva njemačka brata, Adi i Rudi Dassler, osnovali su tvrtku koja se bavi sportskom obućom, ali sve su se više udaljavali. S usponom nacističkog režima postaju rivali osnovavši svaki svoju, konkurentsku tvrtku tenisica: Adidas i Pumu.                                          

Premijera  04. februara

DOLAZAK -  Kada se tajanstveni svemirski brodovi pojave diljem svijeta, elitni tim – na čelu s vrhunskom lingvisticom Louise Banks – mora pronaći način da komunicira s posjetiteljima kako bi saznali što žele i predstavljaju li prijetnju čovječanstvu...                                                                   

Premijera  11. februara                                                                             

MAD MAX: FREDDY EDDY  -  Freddy se nalazi u najvećoj krizi života jer je optužen da je pretukao ženu. Dok se njegov svijet urušava, pojavljuje se Eddy, njegov imaginarni prijatelj iz djetinjstva. A on izgleda jednako kao Freddy...                                                                                          

Premijera  02. februara

DRAMA SRIJEDOM - ENGLESKI PACIJENT -  Tokom II svjetskog rata u terenskoj bolnici u Italiji britanski saveznici brinu se o tajanstvenom strancu, nesvjesni njegove opasne prošlosti. Otkrićem tajne njegova identiteta raspleće se čudesna priča o strasti, intrigi i avanturi.                      

Premijera  14. februara

 

Cinemax 2         

 

O, LUCY! -  Setsuko, starija slobodna dama iz Tokija, dobije od učitelja engleskog na dar plavu periku i novi identitet „Lucy“. Lucy se zaljubi u učitelja, a kad on nestane, Setsuko se mora nositi s onim što je ostalo – samom sobom.                                                                                       

Premijera  03. februara

CENTAR MOG SVIJETA –  Nakon ljeta provedenog s najboljom prijateljicom Kat kako bi pobjegao od obitelji 17-godišnji Phil vraća se u školu i počinje preispitivati svoje osjećaje prema lijepom i tajnovitom Nicholasu, novom razrednom kolegi.                                                              

Premijera 10. februara

SVJETSKA KINEMATOGRAFIJA: BIJES - Jezivo neriješeno ubojstvo povezuje tri naizgled nepovezane priče u tri različita japanska grada. BIJES je zanimljivi triler o opasnostima povjerenja u svijetu u kojem nasilje svakog trena može banuti na vrata..                                                                                  

Premijera  04. februara

KLASICI DANAŠNJICE: RAZJARENI BIK - Jake LaMotta bio je kontroverzni boksački prvak iz 1940-ih, čiji je buran privatni život bio u velikom kontrastu s njegovom upornošću i uspjehu u ringu. Bio je pun bijesa, ljubomore i sumnje, pogotovo prema svojoj ženi i bratu menadžeru.              

Premijera  05. februara

Aktuelnu ponudu HBO i Cinemax dodatnih TV paketa možete pogledati ovde.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

29.01.2018