Ekstra paket, vaš novi mobilni ekstra izbor!

Novi paket u ponudi BH Telecoma, kreiran po vašim željama!

BH Telecom u ponudu od 5. septembra 2017. godine uvodi novi BH Mobile pretplatnički paket - Ekstra paket. Savršen za sve korisnike koji žele da imaju mali paket sa velikim mogućnostima, ekstra skrojenim za mjesečne potrebe.


Pređi sa Mini15 ili Ultra paketa i odaberi Ekstra paket!

 

Ekstra paket uključuje:

  • 100 minuta za razgovore prema svim mrežama u BiH
  • 100 SMS poruka prema svim mrežama u BiH
  • 1 GB (download/upload) mobilnog interneta po maksimalnoj mogućoj brzini
  • neograničen pristup internetu

Mjesečna naknada za Ekstra paket iznosi 20 KM sa PDV-om. Pogledaj više

 

Svi korisnici koji odaberu ovaj paket, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca imaju priliku kupiti pametni mobilni telefon Alcatel Pixi 4 5“ 5010X po cijeni  od samo 1 KM!

 

Tehničke karakteristike uređaja:

 

Display: 5''

Memorija: 8GB+1GB

Baterija: 2000mAh,

Rezolucija kamere: 5Mpxl

Platforma: OS Android™ 6.0 Marshmallow

Procesor: Quad Core 1.3 GHz CPU

Kamera: 5MP camera, flash, Camera and Video Zoom, HDR, Panorama, Photo editor, Photo live filters, Face detection, Geo tag, Video stabilization

 

 

Uslovi korištenja Ekstra paketa:

U iznos mjesečne naknade paketa uključena je definisana količina besplatnog govornog i SMS saobraćaja prema svim mrežama u BiH. Prekoračeni govorni i SMS saobraćaj, iznad definisanih količina besplatnog govornog i SMS saobraćaja uključenih u naknadu, tarifira se u skladu sa Cjenovnikom BH Telecoma. Neiskorišteni besplatni govorni i SMS saobraćaj ne prenosi se u naredni obračunski period. Uspostava poziva iz BH Mobile mreže je besplatna. Obračunska jedinica za pozive iz BH Mobile mreže je 60 sekundi.U mjesečnu naknadu paketa uključen je neograničen mobilni internet unutar BH Mobile mreže, tj.definisana količina mobilnog interneta po maksimalnoj mogućoj brzini prijenosa podatka, te nakon toga nastavak korištenja po brzini do 64 kbps bez dodatne naplate po potrošnji. Po iskorištenju količine mobilnog interneta uključenog u paket, pretplatnik može koristiti dodatne pakete za neograničeni mobilni internet i opcije za jednokratni dokup mobilnog interneta, po uslovima i cijenama iz Cjenovnika BH Telecoma. Jedinica mjere iskorištenog mobilnog interneta je 1 kB. Besplatni saobraćaj i mobilni internet sadržan u paketu ne može se koristiti u roamingu. Besplatni saobraćaj sadržan u paketu ne može se iskoristiti za Usluge posebne namjene.

 

05.09.2017