Super ljetna ponuda uređaja!

Nagrađujemo korisnike do sada najboljom akcijskom ponudom mobitela i tableta, uz mobilne, moja TV, fiksne ili internet usluge. Ova posebna ponuda vrijedi za privatne i poslovne korisnike*.

Korisnici Ultra usluge koji odaberu jedan od pretplatničkih paketa, novi korisnici BH Telecoma ili postojeći korisnici koji obnove svoj ugovor na nova 24 mjeseca imaju mogućnost odabira bilo kojeg od 8 atraktivnih modela uređaja, 5 mobitela i 3 tableta, po promotivnim cijenama od 1 KM jednokratno, ili 1 do 12,99 KM mjesečno ovisno od korištenog tarifnog paketa.

Ovog puta možete birati između:  

LG K8 2017

LG K8 2017

Pođite gdje god poželite, snimite nevjerovatne uspomene i živite u ritmu svoje muzike. Udovoljite svojoj žudnji za odvažnim i neodoljivim dizajnom, ovladavajući umijećem snimanja selfija. Ovaj vam pametni telefon omogućuje život bez granica.

Vaše su vam uspomene posebno važne. Kamerom od 8 MP s automatskim izoštravanjem moći ćete ih brzo i precizno zabilježiti, kako biste ih se kasnije mogli prisjećati i podijeliti ih s drugima. Ne treba vam nikakav filter.

Više...  

 

 

 

 

 

 

 

 

Huawei P9 Lite Mini DS

Huawei P9 Lite Mini DS

Huawei P9 lite mini DS – atraktivan, isplativ i super zanimljivi smartphone uz veoma lijep i ugodan dizajn.

Svojom simetrijom i dizajnom čini ugodno vaše druženje sa njim.

Više...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy J3 2017 SS

Samsung Galaxy J3 2017 SS

Atraktivnan pametni telefon sa metalnim kućištem i 5" displayom HD rezolucije.

Ljubitelji fotografije, a posebno selfija, trebali bi biti izuzetno zadovoljni ovim modelom, jer stražnja kamera je rezolucije 13 Mp, a prednja 5 Mp, i posjeduje LED blic.

Više...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesla Smartphone 3.3 lite

Tesla Smartphone 3.3 lite

Tesla Smartphone 3.3 Lite izgleda kao daleko skuplji uređaj kako god da ga okrenete.

Prednja strana je u potpunosti pokrivena staklom, a poleđina otkriva kompletno metalno kućište.

Uglađen u radu i uglađen po izgledu, Tesla Smartphone 3.3 Lite nudi idealni spoj cijene, dizajna i svega onoga što vam pruža kvalitetan telefon.

Više...  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesla Smartphone 6.3

Tesla Smartphone 6.3

Oduševićete se sa novim Teslinim modelom 6.3.!

U odnosu na prethodni model Tesle, Tesla 6.3 model od sada sa unaprijeđenim ekranom/64-bitnim procesorom/ 2 SIM kartice/Fingerprint senzorom/4G vezom/ Android 7.0 Nougat OS i mnogim drugim prednostima, od kojih najviše volimo istaći cjenovnu.

Odaberite uređaj po vrlo pristupačnoj cijeni koji plijeni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama, zadovoljava i najrazličitije ukuse i potrebe.

Više...  

 

 

 

 

 

 

 

Alcatel Pixi 4 7'' 3G

Alcatel Pixi 4 7'' 3G

Pixi 4 tablet krasi 7 - inčni ekran, rezolucije 1024x600.

Sa 3G konektibilnošću i moćnim četverojezgrenim procesorom, sigurno će vas pratiti bilo gdje ga ponijeli sa sobom.

Otporan je na prašinu i prskanje.

Ugodno će se smjestiti u vašu torbu ili džep, jer je izuzetno tanak, lagan i kompaktan.

Više...  

 

 

 

Lenovo TAB 4 8

Lenovo TAB 4 8"

Bilo da je za domaću zadaću, online kupovinu ili surfanje, Tab 4 8 je idealan za cijelu porodicu. Moderan ali i robustan, ova glatka izvedba tableta ima živopisni 8 "ekran, poboljšani zvuk i duže trajanje baterije. Svako može imati svoj vlastiti račun, a postoje i dodatni sadržaji namijenjeni mlađima.

Više... 

 

 

 

 

 

Lenovo TAB 4 8

Lenovo TAB 7" Essential

Uživajte u brzim performansama koje ovaj uređaj pruža. Dvije sjajne kamere su tu da zabilježe sve uspomene, a kada sliku povežete sa živopisnim ekranom od 7 inča dobijate savršen multimedijalni uređaj. Tab 7 Essential je savršen za porodicu, zahvaljujući mogućnostima personalizacije koje omogućavaju roditeljima da prilagođavaju iskustva za sebe i svoju djecu.

Više...  

 

 

 

 

 

 

Ponuda je aktuelna od  1. juna do 31. augusta i zato je baš sada pravo vrijeme za sve nove i postojeće korisnike da iskoriste ovu zanimljivu ponudu u kojoj će sigurno naći nešto za sebe uz brojne pogodnosti i uštede koje nudimo.

*Ponuda se ne odnosi na Moja TV Biz uslugu

Ponuda traje do isteka zaliha!

 

 

01.06.2018