Trebevićka žičara: Sony i BH Telecom u subotu organizuju zabavu i nagradni konkurs

U subotu, 09. juna, od 11 do 17 sati Sony Xperia i BH Telecom organizuju posebno druženje na sarajevskoj žičari u okviru kojeg će najkreativniji posjetioci moći osvojiti Sony Xperia mobitele i druge prigodne poklone.

Slaveći ljepotu života, građani i građanke će vlastitim fotografijama, postavljenim na društvenim mrežama s posebnim oznakama pod sloganom “Selfie uradi i urami!“, učestvovati i u konkursu za tri najljepše fotografije napravljene u subotu tokom vožnje i imati priliku da postanu vlasnici jednog od Sony Xperia mobilnih telefona.

Posjetioci će imati priliku da testiraju i koriste Sony Xperia XA2, veoma elegantan pametni telefon sa impresivnim ekranom i sjajnim performansama i Sony Xperia L1 koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim svojim izgledom, karakteristikama i cjenovnom pristupačnosti kroz ponudu BH Telecoma .

"Oba modela se nalaze u našoj ponudi i mogu se dobiti već za 1KM u paketima NOLIMIT L, ili NOLIMIT XXL. Ovim putem pozivam sve građane da svoje slobodno vrijeme ove subote iskoriste za izlet i vožnju sarajevskom žičarom, a mi obećavamo da dobro druženje neće izostati" istakla je Nađa Lutvikadić-Fočo, PR menadžerica BH Telecoma.

Promocija počinje u 12 sati, a javnosti će se obratiti Nađa Lutvikadić-Fočo, PR menadžerica BH Telecoma te Ema Delalić, marketing koordinatorica Com Trade d.o.o, ovlaštenog distributera Sony mobitela za BiH.

 

Pravila nagradnog konkursa “Selfie uradi i urami!“

08.06.2018