“XI BH Telecom Međunarodni šestoaprilski turnir“ u košarci održan u Sarajevu

U petak, šestog aprila je svečano otvoren “XI BH Telecom Međunarodni šestoaprilski turnir“ u organizaciji Košarkaškog kluba “Koš“ Sarajevo. BH Telecom je bio generalni sponzor ovog događaja.

 

 

Ovaj 11. po redu Šestoaprilski turnir, kojeg je organizovao Košarkaški klub „Koš“ nalazi se na listi značajnih manifestacija koje obilježavaju Dan grada Sarajeva.

BH Telecom je kao i mnogo puta do sada prepoznao značaj ove manifestacije i kvalitet koji stoji iza kluba koji je postao prepoznatljiv brand u oblasti sporta i košarke, te po masovnosti i rezultatima  parira sportskim prijateljima iz ostalih klubova  koji  egzistiraju mnogo duže. To dokazuju i ostvareni rezultati, gdje su sve selekcije - pioniri, kadeti i juniori zadnjih godina učesnici završnica košarkaških prvenstava BiH.

 

"Izuzetno smo ponosni na naše dugogodišnje partnerstvo sa Košarkaškim klubom Koš, koji više od jedne decenije, kroz svoje brojne sportske projekte, kakav je i ovaj međunarodni košarkaški turnir, pomaže djeci da odrastaju u zdravom okruženju, druže se na pravi način i jednog dana postanu prosperitetni sportisti.

Turnir je i poklon ovom Gradu, jer i ove godine, kao i prethodnih godina, doprinosi obilježavanju 6. aprila, Dana grada Sarajeva na najbolji način. Izuzetno smo ponosni i na naše dugogodišnje partnerstvo sa Košarkaškim klubom „Koš“, koji više od jedne decenije, kroz svoje brojne sportske projekte, kakav je i ovaj međunarodni košarkaški turnir, pomaže djeci da odrastaju u zdravom okruženju, druže se na pravi način i jednog dana postanu prosperitetni sportisti." - izjavio je izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma, Duljko Hasić.

Saradnja BH Telecoma i Košarkaškog kluba „Koš“ će se, nadamo se, nastaviti na obostrano zadovoljstvo i u godinama koje su ispred nas.

 

 

09.04.2018