Filmski i serijski programski sadržaji u aprilu na FOX kanalima

Proljeće je već uveliko počelo na FOX kanalima sudeći po velikom broju premijera serija te nastavka sezona uspješnih serijskih programa. U nastavku pogledajte šta to možete pogledati na moja TV u aprilu u okviru programskih sadržaja FOX kanala

FOXlife

 

KRALJEVSKA PORODICA (4. sezona)

Od 2. aprila, ponedjeljkom u 22:00 sati

REGIONALNA PREMIJERA

Sa radnjom smještenom u savremenom Londonu, ova drama prati živote članova izmišljene britanske kraljevske porodice koji žive u svijetu obilja i kraljevske tradicije prema kojoj im se ispunjavaju sve želje, ali po cijenu obavljanja dužnosti i ispunjavanja svoje sudbine pod budnim okom javnosti. Četvrta sezona se nastavlja nakon što je princ Robert krunisan za kralja Engleske, prisiljavajući svog brata princa Lijama i ujaka Sajrusa, koji je nedavno zbačen sa trona, da formiraju savez. Kraljica Helena traži svoju ulogu u palati, a tjelohranitelj Džasper ponovo pokušava da pridobije ljubav princeze Elenor baš kada treba da se suoče sa najvećom preprekom do sada.

SPECIJALIZANT

Četvrtkom u 22:00 sati

NOVE EPIZODE

Idealistični mladi ljekar (Maniš Dajal) započinje svoj prvi dan specijalizacije željan da spasava živote. Pod nadzorom strogog, genijalnog starijeg specijalizanta (Met Zukri), uskoro će saznati da njegova izabrana profesija nije ono što je zamišljao i da su etičke granice često nejasne. SPECIJALIZANT je provokativna nova medicinska drama koja povlači zavjese da bi otkrila istinu o tome šta se dešava iza scena u bolnicama.

DOGOVOR (2. sezona)

Utorkom u 22:00 sati

NOVE EPIZODE

Nakon što je Megan posjetila Objekat, ona i Kajl se bore da se ponovo povežu pod pritiskom planiranja najiščekivanijeg vjenčanja u Holivudu i priprema za filmski projekat koji bi mogao da im definiše karijere. U međuvremenu, Terens i Dien nailaze na prekretnicu u vezi.

 

ŽENSKI VODIČ KROZ RAZVOD (4. sezona)

Radnim danima u 22:55 sati

NOVE EPIZODE

U trećoj sezoni žene preispituju svoje živote jer se suočavaju sa većom slobodom i neizvjesnošću nego ikada prije. Ebi odluči da pruži šansu ljubavnim romanima i shvati da je privlači Majk (Džejms Ležur), bejzbol trener njenog sina. Pošto je i dalje u šoku nakon što je ostavljena pred oltarom, Dilija (Nekar Zadegan) odluči da se usredsredi na karijeru. U međuvremenu, Džo (Alana Jubak) teži za romantičnom vezom na poslu, Barbara (Reta) upozna zgodnog preduzetnika (Malkolm-Džamal Vorner,) a Fibi (Bo Geret) bježi od monotonije svog novog braka sa Džej-Dijem (Aron Steton) pomoću prijateljstva sa harizmatičnom milijarderkom (Dejzi Bets). Bez obzira na to gdje ih život vodi, ove drugarice uvijek mogu da računaju jedna na drugu.

 

MOĆ IZ SJENKE (1. sezona)

Od 10. aprila, utorkom u 22:00 sati

REGIONALNA PREMIJERA

MOĆ IZ SJENKE je novi međunarodni špijunski triler u kome Mark Strong glumi Maksa Istona, bivšeg špijuna koji se vraća struci kako bi osvetio smrt svog sina (koji je pošao njegovim stopama), samo da bi se našao u središtu prikrivenog obavještajnog rata i zavjere koja ostvaruje profit od širenja haosa širom Bliskog istoka. Priča se odvija širom Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Libana i Francuske, i sadrži duboku političku dimenziju koja postavlja pitanja o vezama između predstavnika naroda i velikih industrija koje profitiraju od globalnih sukoba. Ovo je priča o izuzetno visokim ulozima, zavjeri koja bi mogla da sruši vlade, a uključuje i spasavanje talaca, pucnjavu i spektakularne potjere.

 

LEGION (2. sezona)

Od 5. aprila, četvrtkom u 22:00 sati

REGIONALNA PREMIJERA

LEGION je serija zasnovana na Marvelovom stripu koja prati priču Dejvida Holera (Den Stivens), čovjeka koji je vjerovao da je šizofreničar, sve dok nije saznao da je možda najmoćniji mutant koga je svijet ikada vidio. Od djetinjstva Dejvid je prelazio iz jedne psihijatrijske ustanove u drugu, sve do svojih ranih tridesetih godina kada je sreo prelijepu i problematičnu pacijentkinju po imenu Sid (Rejčel Keler) i zaljubio se u nju. Sid vodi Dejvida kod Melani Bird (Džin Smart), zahtjevne ali brižne terapeutkinje koja vodi tim specijalista. Svaki od njih posjeduje izvanrednu i jedinstvenu moć. Zajedno pomažu Dejvidu da spozna i iskoristi svoje skrivene moći. Uz njihovu podršku, Dejvid konačno saznaje duboko potisnutu istinu – cijelog života ga progoni zlonamjerni parazit nezamislive moći. Poznato kao Kralj Senki, ovo zlonamjerno stvorenje se pojavilo u obliku Dejvidove prijateljice Leni (Obri Plaza), ali je zapravo drevno stvorenje po imenu Amal Farok. U epskom suočenju, Dejvid i njegovi prijatelji se bore protiv njegovog demona, i na kraju ga istjeraju iz Dejvidovog tela. Nažalost, Farok je našao novog domaćina – Melaninog muža Olivera Birda (Džemejn Klement) – i pobjegao. Baš kad su pomislili da zaslužuju trenutak odmora, misteriozna sfera se pojavila i odvela Dejvida na nepoznato mjesto. Sa nestalim Dejvidom i Oliverom, i Farokom na slobodi, tim formira nevjerovatni savez sa bivšim neprijateljem Klarkom (Hamiš Linklajter) i njegovom dobro finansiranom vladinom organizacijom, Divizijom III. U međuvremenu, Amal Farok (Navid Negaban) je na novom putu ka postizanju beskonačne moći koja bi mogla da uništi svijet.

 

MEKGAJVER (2. sezona)

Od 24. aprila, ponedjeljak-četvrtak u 20:00 sati

REGIONALNA PREMIJERA

MEKGAJVER je rimejk klasične serije pune akcije, avanture i drame o dvadesetogodišnjem Angusu „Meku“ Mekgajveru, koji osniva tajnu organizaciju u okviru vlade Sjedinjenih Američkih Država u kojoj koristi svoj izvanredni talenat za rješavanje neuobičajenih problema i obimno znanje o nauci kako bi spasavao živote. Njegovom timu se u rizičnim misijama širom svijeta pridružuju bivši agent CIA-e Džek Dalton, nepredvidljiva i svadljiva kompjuterska hakerka Rajli Dejvis, Mekov cimer i najnoviji agent tima Vilt Bozer, legenda Tajnih operacija i novi direktor operacija Fondacije Feniks Meti Veber. Pod okriljem Odjeljenja za spoljašnje usluge, Mekgajver preuzima odgovornost da spase svet, naoružan do zuba snalažljivošću i još ponečim osim žvakaće gume i spajalice. 

ATLANTA (2. sezona)

Od 27. aprila, petkom u 23:55 (po 2 epizode)

REGIONALNA PREMIJERA

U seriji ATLANTA: SEZONA PLJAČKANJA, dva rođaka rade na muzičkoj sceni Atlante kako bi poboljšali svoje i živote svojih porodica. Ern Marks (Donald Glover) je mladi menadžer koji pokušava da pokrene karijeru svog rođaka. Alfred Majls (Brajan Tajri Henri) je novi reper koji pokušava da definiše granicu između pravog života i života na ulici. Darijus (Lakit Li Stenfild) je Alfredova desna ruka i vizionar. Van (Zazi Bic) je Ernova najbolja prijateljica i majka Ernove ćerke.

DOK KAŽEŠ MISISIPI (2. sezona)

Od 18. aprila, svakim radnim danom u 01:45 sati

Tig, Bil i Remi ponovo žive zajedno u Misisipiju i ljubav je u vazduhu. Ovo je sezona za nove odnose za svakog od njih, tokom koje će svi testirati svoj dosadašnji status, kao i granice unutar porodice. Tig se vratila na radio, ali njen iskreni stav se pokazao kao kontroverzan za lokalno tržište. Šansa za većom pozornicom u Nju Orleansu donosi više publike, ali i više odgovornosti.

 

 

FOXCRIME

 

96 SATI (2. sezona)

Od 12. aprila, četvrtkom u 22:00 sati

PREMIJERA ZA KANAL

Od izvršnog producenta Lika Besona („96 sati“, „Peti element“) stiže savremeni prednastavak međunarodnog blokbastera „96 sati“ prepun akcije. Klajv Stenden („Vikinzi“) glumi mlađu verziju Brajana Milsa, legendarnog lika iz filmova „96 sati“. Bivši pripadnik Zelenih beretki, Mils postaje opsjednut osvetom kada ne uspije da zaštiti one koji su mu najbliži. Nakon što je regrutovan za operativca CIA-e, Mils počinje da usavršava svoje smrtonosne veštine dok uskače u opasne misije koje testiraju njegovu hrabrost i guraju ga do ivice. 

INSPEKTOR MONTALBANO (12. sezona)

Od 27. aprila, petkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Italijanska detektivska drama po romanima Andree Kamilijeri, sa Lukom Zingaretijem u ulozi mrzovoljnog sicilijanskog policijskog inspektora Salva Montalbana.

ZLOČINI NA JADRANU (1. sezona)

Petkom u 22:00 sati

NOVE EPIZODE

Branka, ambiciozna i lijepa inspektorka, uzdiže se na vrh odjeljenja za ubistva u Splitu u Hrvatskoj, gdje je demokratija još u povoju dvadeset godina nakon rata. Na kraju krajeva, ona je najbolja žena za taj posao. Talentovana i oštroumna, ne plaši se da se suoči sa Đavolom iz Splita kada jednostavan slučaj pljačke sa smrtnim ishodom otkrije ratne zločine koji su povezani sa njenom porodicom. Branka se suprotstavlja korupciji i rizikuje svoj život. Kada sina, visokog fudbalskog funkcionera nađu mrtvog, Branka mora da uroni duboko u slučaj. Ništa nije kako izgleda i drugi leš je nađen, pa ona i njen tim otkrivaju uznemirujuće tajne koje čak i njeni šefovi pokušavaju da zataškaju. Ali Branka je voljna da ugrozi svoju karijeru da bi došla do istine. Ljepota jadranske obale koja oduzima dah služi kao pozadina za Brankine neumorne napore da smjesti ubice iza rešetaka – misija koju ispunjava dovitljivošću i lukavstvom.

 

 BUL (2. sezona)

Srijedom u 22.00 sati

NOVE EPIZODE

Dr Bul je genijalni, drski i šarmantni manipulator koji kombinuje psihologiju, ljudsku intuiciju i visoku tehnologiju da bi saznao kako da utiče na porotnike, advokate, svedoke i optuženog. Bul zapošljava impresivan tim stručnjaka u Korporaciji za analizu sudskih procesa da bi oblikovao uspešne naracije do poslednjih detalja. U timu su njegov oštroumni bivši zet Beni Kolon, advokat koji nastupa kao branilac u prikazima suđenja, Marisa Morgan, vrhunski stručnjak u oblasti neurolingvistike iz Državne bezbjednosti, bivši inspektor Njujorške policije Deni Džejms, istražitelj koji je grub, ali ima i ljudske osobine s kojima svi mogu da se povežu, nadmeni milenijumski haker Kejbl Makrori, koji je odgovoran za prikupljanje sajber podataka, i Čank Palmer, modni stilista i bivši linijski igrač američkog fudbala koji brine o izgledu klijenata na suđenju. Na suđenjima sa visokim ulozima, kombinacija Bulovog izvanrednog razumijevanja ljudske prirode, tri doktorata i vrhunskog osoblja stvara pobjedničke strategije koje čine da pravda prevagne u korist njihovih klijenata.

FOX MOVIES 

 

Uhvati ritam, 3. aprila u 22:00 sati

Tajler Gejdž (Čening Tejtum) je odrastao na surovim ulicama Baltimora. Sukob sa zakonom ga primorava na društveno korisni rad u umjetničkoj školi u Merilendu. Tamo upoznaje Noru (Džena Devan), primabalerinu škole, i njegov život se drastično mijenja.

Pirati sa Kariba: Na čudnijim plimama, 8. aprila u 20:00 sati

Kapetan Džek Sperou (Džoni Dep) nađe se na neočekivanom putovanju ka čuvenoj Fontani mladosti kad ga žena iz njegove prošlosti (Penelope Kruz) natjera da se ukrca na Osvetu kraljice Ane, brod strašnog gusara Crnobradog (Ijan Makšejn).

Nebo boje vanile, 14. aprila u 22:00 sati

Priča o mladom izdavačkom magnatu iz Njujorka koji se nađe na neočekivanoj vrtešci romanse, komedije, sumnje, ljubavi, seksa i snova u potrazi za svojom dušom.

U vazduhu, 15. aprila u 22:00 sati

Rajan Bingam (Džordž Kluni) zaista živi dobar život. Zbog posla leti po cijelom svetu i ne prestaje da se kreće, sve dok ne upozna saputnicu Aleks, i sazna da život nije u putovanju već u vezama koje ostvarimo na putu.

Briljantin, 18. aprila u 22:00 sati

Dobra djevojka Sendi i mangup Deni zaljube se jedno u drugo tokom ljeta. Hoće li moći da ožive svoju romansu kad shvate da pohađaju istu srednju školu?

Princ od Persije: Pijesak vremena, 22. aprila u 22:00 sati

Princ bitanga (Džejk Džilenhol) i misteriozna princeza (Džema Arterton) udružuju snage u trci protiv mračnih snaga kako bi zaštitili poklon od bogova koji može da vrati vrijeme unazad i omogući svom vlasniku da vlada svijetom.

Zatvorski krug, 28. aprila u 22:00 sati

Deni Mihan (Vini Džouns) bio je jedna od najvećih zvezda u britanskom fudbalu, sve dok nije uhvaćen kako lažira utakmicu tokom prvenstva. Zbog ovog skandala, Denijeva karijera propada i njegov život izmiče kontroli, sve dok ne završi u zatvoru na tri godine nakon što je osuđen zbog napada i tjelesnih povreda. Deni sastavlja tim zatvorenika koji mogu da treniraju fudbal i igraju protiv stražara.

Četiri brata, 29. aprila u 22:00 sati

Četiri usvojena brata se sastaju kako bi sahranili ženu koja ih je podigla. Na sahrani braća saznaju da je njihova majka ubijena i sada traže osvetu.

 

MojaTV. Uvijek bolja i bogatija.

26.03.2018