“Budi Ultra Zmaj!“ Ultra Start paket

Kupite specijalno izdanje “Budi Ultra Zmaj!“ Ultra Start paket do 31. maja jer najsretnije korisnike nagrađujemo!

U znak podrške našim „Zmajevima“, pred izuzetno važnu kvalifikacionu utakmicu za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine, BH Telecom je kreirao ekskluzivnu i ograničenu seriju Ultra Start paketa sa posebnim dizajnom, u duhu i bojama naše reprezentacije. 

“Budi Ultra Zmaj!“ je klasičan Ultra Start paket, ali sa posebnim dizajnom koji sadrži SIM karticu, 3 KM na računu i 300 MB mobilnog interneta.

Količine paketa su ograničene, te zavise od raspoloživog stanja na prodajnom mjestu. Zato vam preporučujemo da ubrzo posjetite najbliže prodajno mjesto BH Telecoma i osigurate sebi jedinstven primjerak “Budi Ultra Zmaj!“ Ultra Start paketa. 

Nakon kupovine i aktivacije broja, sačuvajte svoj Ultra certifikat koji predstavlja dokaz o vlasništvu i na osnovu kojeg će se jedino moći preuzeti nagrade.

S obzirom na veliko interesovanje naših navijača, koji bi svojim prisustvom željeli dati puni doprinos u postizanju jedinog cilja, pobjede naših „Zmajeva“, pripremili smo super iznenađenje, i to za najsretnije korisnike koji obave kupovinu i aktiviraju svoj broj do 31. maja! 

Pratite nas jer ćete uskoro saznati koje vas vrijedne nagrade očekuju.

BH Telecom, ponosni partner i sponzor Nogometnog saveza BiH

16.05.2017