Otvoren BH Telecom centar u Novom Travniku

U Novom Travniku je u objektu BH Pošte, na adresi Mehmeda Spahe br. 5

30. septembra 2015. godine otvoren novi savremeni BH Telecom centar u kojem će građani moći dobiti sve potrebne informacije i usluge. Ovaj prodajni prostor ima površinu o 22 kvadratna metra, a izvođač radova na njegovom uređenju bila je firma Merkez Oil iz Novog Travnika.

BH Telecom u svojim planovima i strategiji razvoja za naredni period ima za cilj približavanje potencijalnim korisnicima usluga na području cijele BiH, pa je u te svrhe otvoren ovaj centar.

Novootvoreni BH Telecom centar je 57. objekat ovog tipa u BiH, a osmi na području SBK, odnosno području djelovanja Direkcije Travnik. Do sada je realizovano i pušteno u rad sedam Bh Telecom centara i to u Travniku, Bugojnu, Kiseljaku, Jajcu, Livnu, Fojnici i Vitezu, istakao je Sedin Kahriman, vršilac dužnosti Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

Gdin. Kahriman pozvao je sve građane da posjete ovaj novi telekom centar i iskoriste trenutnu super ponudu u okviru koje je korisnicima u septembru,oktobru, i novembru obezbjeđeni prigodni benefiti za sve nove i postojeće korisnike.


Novo prodajno mjesto BH Telecoma otvorio je načelnik općine Novi Travnik, Refik Lendo i Sedin Kahriman, vršilac dužnosti Izvršne direkcije za razvoj poslovanja. Na otvorenju je prisustvovao i premijer SBK, Tahir Lendo. Građani Novog Travnika u ovom centru sada mogu platiti račune, kupiti mobitel, laptop ili drugu opremu.

Dajemo više,

BH Telecom

30.09.2015