Predstavljamo: Motorola Moto Z, Motorola Z Play i Lenovo K6 Note

Volite li brzinu, kvalitet i super dizajn? Želite pouzdanost i mobilni uređaj koji je uvijek u trendu? Predstavljamo vam tri mobilna uređaja koje možete naći u redovnoj ponudi BH Telecoma.

Motorola Moto Z

Ovo je specifičan smartphone ultra tankog dizajna i neograničenih mogućnosti. Posjeduje odličan hardver i najnoviji softver koji su za svaku pohvalu. Sigurni smo da će vam kamera sa 13 MP koja je optički stabilizirana, uz laserski autofokus, i dvostruki LED blic osigurati mnogo zabave sa pregršt fotografija. 

Motorola Moto Z Play

Želite da vaše igre traju, beskrajno dugo? Motorola Moto Z Play vam garantira svakodnevno uživanje uz vrhunski kvalitet i dizajn. Z Play u 7 mm tankom kućištu krije sve najnaprednije funkcije i ovo je zaista smartphone koji oduševljava i displayem i baterijom. 

Lenovo K6 Note

Ako tražite telefon sa izuzetno izdržljivom baterijom onda je Lenovo K6 Note pravi izbor za vas. Stražnja kamera na modelu K6 Note opremljena je senzorom sa 16 megapiksela, faznim autofokusom i dvostrukim blicom. Prednja kamera raspolaže senzorom s 8 MP. 

 Za više informacija o karakteristikama ovih mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate pogledajte link.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate,  na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

21.06.2017