Moja TV Flix: Novi filmovi u videoteci

Predstavljamo nove filmske naslove Moja TV Flix videoteke u mjesecu martu:

HALLOWEEN

NOĆ VJEŠTICA

Zlo ima sudbinu.

Godina je 1963., Noć vještica. Policija prima poziv i pronalazi petnaestogodišnju Judith Myers izbodenu na smrt, a počinitelj je njezin šestogodišnji brat, Michael. Nakon 15 godina provedenih u mentalnoj instituciji, Myers bježi noć uoči Noći vještica. Niko ne zna, niti želi znati što će se dogoditi 31. 10. 1978, osim Myersova psihijatra, dr. Loomisa. On zna da se Michael vraća u Haddonfield, ali dok grad toga postane svjestan, za mnoge će biti prekasno.

 

LETTERS TO JULIET

PISMA JULIJI

Najveća ljubavna priča ikad ispričana...je vaša vlastita. Amerikanka Sophie želi postati spisateljica pa odlazi na odmor u Italiju, u Veronu; dom popularnih Romea i Julije, gdje se pridruži grupi volontera koji odgovaraju na pisma Juliji, u kojima se traže ljubavni savjeti. Odgovorivši na pismo iz 1957., Sophie nadahnjuje njegovu autoricu (Vanessa Redgrave) da doputuje u Italiju i pronađe svoju davno izgubljenu ljubav, što pokreće niz događaja koji će donijeti ljubav u njihove živote i to na način kakav nisu ni mogle zamisliti.

 

RISING STAR

ZVIJEZDA U USPONU

Živi da bi radio ili radi da bi živio?

Prezaposleni zastupnik osiguranja mora odlučiti između posla i strasti, nakon što na internetu slučajno upozna svoju simpatiju.

 

LAGGIES

VJEČITE TINEJDŽERICE

Komedija o ponašanju i drugim zrelim odlukama.

Kad 28-godišnja Megan (Keira Knightley) dođe na proslavu 10-godišnjice mature, shvati da se u njezinom životu nije puno toga promijenilo. Neočekivana prosidba njezina dečka okidač je za paniku, zbog čega Megan bježi u noć. Upoznaje 16-godišnju Anniku (Chloë Grace Moretz) i njezine prijatelje, s kojima se i napije. Odlučila je da joj je potreban odmak od njezina neispunjena života pa dečku kaže da odlazi na seminar, no umjesto toga se druži s Annikom.

 

GARDE A VUE

SASLUŠANJE

Dobitnik francuske nagrade Cezar u kategorijama najboljeg glavnog i sporednog glumca, za scenarij i montažu.

Inspektor Gallien istražuje slučaj silovanja i ubojstva dviju djevojčica. Jedini osumnjičenik je odvjetnik Jerome Martinaud, no dokazi protiv njega su tek indicije. Dok se u gradu čeka Nova godina, Gallien zove Martinauda u svoj ured na ispitivanje, dok ovaj uporno brani svoju nevinost. Na koncu stiže i Martinaudova žena s kojom nije u dobrim odnosima. Hoće li Martinaud napokon priznati?

15.03.2020