Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u julu na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

Fox

Legion Y3           

Od 8. jula, ponedeljkom u 22:00

PREMIJERA

“Legion”, zasnovan na Marvelovom stripu Krisa Klermona i Bila Sijenkivica, prati Dejvida Helera, napaćenog čovjeka odraslog u ubjeđenju da je šizofreničar, sve dok ne sazna da je možda najmoćniji mutant koji je ikada postojao.

 

Popularni klinci Y1

Od 24. jula, srijedom u 22:00

PREMIJERA

Popularni klinci je komedija o grupi prijatelja koji žive u staračkom domu i spremni su da prekrše svako pravilo da bi im bilo zabavno. Jer, u njihovim godinama, šta zaista imaju da izgube?

Agenti SHIELD-a Y6

Od 11. jula, četvrtkom u 22:00

PREMIJERA

Prošle sezone, ekipa je prošla kroz vrijeme u distopijsku budućnost za koju su ubrzo shvatili da ne smije da se ostvari. Suočavajući se sa nekoliko paralelnih vremenskih linija i boreći se sa novim neprijateljima iz dalekih galaksija, otkrili su ko im je porodica, ko su im prijatelji i pronašli su hrabrost da prevaziđu najveći izazov dosad.

 

Rel Y1

Subotom i nedeljom u 00.25

Zasnovano na komičarskom radu Lil Rel Hauerija, Rel je komedija u kojoj Hauri glumi uspješnog oca, samca i supruga. Nedavno rastavljen, sa sinom i ćerkom koji su se preselili u Klivlend kod majke, Rel mora da počne svoj život iznova, dok postaje otac na daljinu.

 

Moć iz sjenke S2

Utorkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Uzbudljiva i moderna drama o svijetu špijunaže ponovo je na našim ekranima. Novi likovi i stari heroji donose nove i nepredvidive zaplete. Tri člana američke specijalne jedinice ubijena su u zasjedi u Maliju. Američke snage su tu, navodno, da bi ih podržali u borbi protiv terorizma. Međutim, ništa nije onako kako izgleda. Kako vrijeme odmiče, otkrivamo da se iza njihovih aktivnosti kriju različiti centri moći i da je svijet zahvatila nova zlatna groznica – preteći Kinu u trci za afričkim prirodnim bogatstvima – naftom, gasom, rudama i mineralima. U toku je prvi prljavi rat za čistu energiju.

 

Unutrašnji neprijatelj S1

Radnim danima u 22.55

NOVE EPIZODE

Erika Šepard (Dženifer Karpenter) je sjajni bivši operativac CIA, koja je danas najveći izdajnik američke istorije, osuđena na doživotnu robiju u najstrožem zatvoru. FBI Agent Vil Kiton (Moris Čestnat), protiv svoje volje i svih načela, traži pomoć od Šepardove kako bi uhvatili opasnog i neuhvatljivog kriminalca, koji je njoj veoma dobro poznat. Iako imaju potpuno različite motive, oboje su svjesni da ako žele da uhvate špijuna moraju da misle kao jedno.

 

Fox Movies

Hrvač

 10 juli u 21:00

 

Moćna priča o namučenom sanjaru, bivšem hrvaču Rendiju “Remu” Robinsonu, koji uprkos samom sebi i odnosima sa kojima se suprotstavlja, još jednom postaje junak u jedinom mjestu koje smatra domom, unutar ringa.

 

Enigma

14 juli u 22:00

U martu, 1943. godine, u Blečli Parku, britanskoj tajnoj stanici X, dolazi do najgore noćne more: nacističke podmornice su neočekivano promjenile šifre s kojima komuniciraju međusobno i s Njemačkim glavnim štabom. Konvoj savezničkiih trgovačkih brodova koji prelazi Atlantik sa 10.000 putnika i vitalnim zalihama je u opasnosti. Vlasti se obraćaju za pomoć Tomu, brilijantnom mladom matematičaru i stručnjaku za dešifrovanje kodova.

Nepoznat svojim kolegama, Tom ima još jednu zapanjujuću enigmu koja će se otkriti: Kler, žena sa kojom je u ljubavi, nestala je baš kada su vlasti posumnjale da u Blečli Parku postoji špijun.

 

Sljedeća tri dana

20 juli u 22:00

 

Život za Džona i Laru Brenan postaje očajan nakon što je ona osuđena za ubistvo, koje tvrdi da nije počinila. Tri godine kasnije, Džon nastavlja da se bori da dokaže njenu nevinost, paralelno se boreći za svoj posao i podižući sina. Kada je njena konačna žalba odbijena, Lara postaje suicidalna, prisiljavajući Džona da uradi jedinu preostalu stvar - da je izbavi iz zatvora.

 

Začarana šuma

 26 juli u 21:00

Oskarom nagrađivani reditelj, Rob Maršal, režira ovaj moderni preokret bajke Braće Grim, u kojoj igra glumački ansambl predvođen Meril Strip, Džonijem Depom, Emili Blant, Krisa Pina, Ane Kendrik i Trejsi Ulman.

Ovaj duhoviti mjuzikl prati klasične priče o Pepeljugi, Crvenkapi, Džeku i Čarobnom pasulju, Zlatokosi – sve je povezano originalnom pričom koja uključuje pekara i njegovu ženu, njihovu želju da osnuju familiju, kao i interakciju sa vješticom koja ih je proklela.

 

 

Staklena kuća

27 juli u 22:00

Kada Rubi i njen mlađi brat Ret ostanu bez roditelja koji stradaju u saobraćajnoj nesreći, njih usvajaju Erin i Teri Glas, najbolji prijatelji njihovih roditelja. Glasovi obećavaju Rubi i Ret svijet bogatstva i zabave na kalifornijskom suncu, kako bi zaboravili svoje ružno iskustvo. Sve što treba je da se presele u njihovu staklenu kuću u slikovitom Malibuu. Čini se da nema razloga za strah, sve dok Rubi ne počne da sumnja da Erin i Teri nisu idealni staratelji. Ali, da li su njene sumnje opravdane ili su samo percepcija buntovnog tinejdžera sa bujnom maštom? Osim ako nije apsolutno sigurna, Rubi ne bi trebalo da baca kamenje... jer ono što ne vidiš u staklenoj kući može da te ubije.

22 metka

 31 juli u 21:00

Šarli Matej, mafijaški šef, okrenuo je leđa svom starom životu. Posljednje tri godine vodio je miran život posvećen ženi i dvoje djece. Onda je jednog zimskog jutra pronađen mrtav, u garaži u staroj luci Marseja, sa 22 metka u telu. Protiv svih izgleda, on umire.

Ovaj film je fikcija inspirisana stvarnim događajima u svijetu mafije u Marseju.

 

Fox Crime

Kraljica juga Y4

Od 1. jula, ponedeljkom u 22:00

PREMIJERA

U 4. sezoni Kraljice juga, Tereza proširuje svoju imperiju na Istočnu obalu, zauzimajući Nju Orleans u Luizijani. Ali dolaskom novih neprijatelja i pucanjem porodičnih veza, Tereza je prinuđena da donosi teške odluke.

 

Instinkt Y2

Od 10. jula, srijedom u 22:00

PREMIJERA

Instinkt prati Alana Kaminga, u ulozi bivšeg agenta CIA, koji se vraća svom starom životu kada njujorška policija zatraži njegovu pomoć u hvatanju serijskog ubice. Doktor Dilan Rajnhart je autor i profesor na fakultetu koji predaje Nauku o ljudskom ponašanju. Međutim, kada neustrašiva detektivka, Lizi Nedham, zatraži njegovu pomoć u hvatanju serijskog ubice koji koristi Dilanovu prvu knjigu kao priručnik za ubistva, Dilan ne može da je odbije i vraća se iz penzije. Pomaže im Džulijan Kazins, Dilanov prijatelj iz CIA koji može da nađe tajne o svakom, jednako mudar kao i Dilan. Lizinom šefu, poručniku Džasmin Goden, drago je što se njena najbolja detektivka napokon slaže dok radi sa nekim, jer je Lizi odbacivala sve saradnike još od tragedije koja ju je zadesila pre godinu dana. Dok se Dilan raduje što ponovo može da koristi svoje veštine, njegov suprug Endi brine što Dilan krši njihov dogovor o tome da više neće raditi kao detektiv. Iako Dilan i Lizi u početku imaju par trzavica u odnosu, s vremenom shvataju da su savršen tandem za hvatanje ubica. Zasnovano na romanu Džejmsa Patersona.

 

 

Fox Life

Hotel "Grand" Y1

Od 1. jula, ponedeljkom u 22:00

PREMIJERA 

Eva Longorija je izvršni producent ove drame smještene u posljednji hotel u porodičnom vlasništvu u multietničkom Majami Biču. Vlasnik hotela je harizmatični Santijago Mendoza, dok njegova glamurozna supruga Džidži i njihova odrasla djeca uživaju u uspehu. Odano hotelsko osoblje upotpunjuje ovu priču o usponu i padu. Bogati gosti baškare se u luksuzu, ali iza prelijepe hotelske spoljašnosti kriju se skandali, rastuće zaduživanje i opake tajne. Emisija je zasnovana na španskoj seriji.

 

Samohrani roditelji Y1

Od 2. jula, utorkom u 22:00

PREMIJERA

Ova komedija prati grupu samaca koji se oslanjaju jedni na druge za pomoć u odgoju svoje sedmogodišnje djece. Ujedno, oni moraju da održe i nekakav vid privatnog života izvan roditeljstva.

 

Neprilagođena porodicaY5

Od 9. jula, od ponedeljka do petka u 20:00

PREMIJERA

Devedesetih, Edi Huang je ljubitelj repa i on i njegova porodica žive u Orlandu već par godina, fino se uklapajući u američki način života u predgrađu. Kulturne razlike i dalje predstavljaju svakodnevne izazove, ali uz pomoć prijatelja, komšija i poslovnih saradnika, roditelji uspevaju da prevaziđu poteškoće odgajanja budućih generacija milenijalaca.

 

Bez riječi Y3

Od 24.  jula, srijedom u 22:00

Maja Dimeo je žena koja će uraditi sve za svog supruga Džimija i decu: Reja, Dilana i Džej-Džeja, najstarijeg sina sa cerebralnom paralizom. U trećoj sezoni, djeca brzo odrastaju, a Maja se bori sa Džej-Džejevim odlaskom na fakultet i slobodnim vremenom koje može da posveti Reju i Dilanu.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

02.07.2019