Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u martu na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

FOX

Život u fragmentima Y4

Od 20. marta, od ponedeljka do petka u 18.40h

Premijera

Život u fragmentima je komedija o velikoj srećnoj porodici i njihovim važnim, ali ponekad smješnim, i nespretno izvedenim, životnim trenucima. Srednje dijete, Met, napokon se oženio svojom najvećom ljubavlju Kolin. Najmlađi brat Greg i njegova žena Džen, bore se sa balansiranjem između posla i odgajanja djeteta. Najstarija sestra Heder i njen suprug Tim, imaju troje djece i pune ruke posla. Najstariji sin živi sa svojom suprugom u maloj kućici na imanju svojih roditelja. Majka Džoana spremna je da sve uradi za svoju djecu, pod uslovom da se slaže sa njihovim zahtjevima. Otac Džon pokušava da što više vremena provodi sa svojom porodicom. Život ove neobične porodice ispričan je u segmentima, u četiri kratke priče nedeljno.

 

911: Teksas

Utorkom u 22.00

Nove epizode

 

Jedna od najuspješnijih dramskih serija kanala FOX “911” u novim epizodama proširuje radnju dešavanja na grad Ostin, u Teksasu.

Prije skoro 20 godina, Oven Strend (Rob Lou) bio je jedini preživjeli iz svoje vatrogasne ekipe 11. septembra. Nakon napada, Oven je imao nezavidan zadatak da ponovo izgradi svoju stanicu. Nakon što se slična stvar dogodila u vatrogasnoj stanici u Ostinu, Oven, zajedno sa svojim sinom T.K. (Ronen Rubenstajn), takođe vatrogascem, pokušava da prenese svoju životnu filozofiju i vatrogasno znanje u Teksas, kako bi počeo ispočetka. Oven je uzbuđen zbog života u velikom gradu, ali u dubini duše, bori se sa tajnom koju krije od svijeta. Tajnom koja bi mogla da okonča njegov život. U Ostinu Oven upoznaje genijalnu, ali uvrnutu šeficu hitne pomoći Mišel Blejk (Liv Tajler) i policajca Karlosa Rejeza (Rafael Silva). Počinje da okuplja novu ekipu različitih profila za Vatrogasnu stanicu 126, uključujući i Mardžanu Marvani (Nataša Karam), zavisnicu od adrenalina, opakog vatrogasca i muslimanku. U ekipi je i Pol Strikland (Brajan Majkl Smit), transrodni muškarac vatrogasac, koji je odlučio da se preseli na posao u Čikago i ima moć zapažanja poput Šerloka Holmsa. Posljednji član ekipe je neiskusni vatrogasac Mateo Čavez (Džulijan Vorks). Ovenov najveći izazov mogao bi biti Džad Rajder (Džim Parak), koji je, kao i Oven, jedini preživeli iz vatrogasne 126. stanice nakon što se rutinski poziv tragično završio. Džad je kauboj osoran do srži, a oženjen je sa Grejs (Sijera Meklejn), operaterom za hitne slučajeve. Džad se bori sa posttraumatskim stresnim poremećajem i razmatra da li bi ikada ponovo mogao da bude vatrogasac kakav je nekada bio.

 

Stamptaun

Srijedom u 22.00

Nove epizode

 

Zasnovana na stripu istog imena, serija “Stamptaun” prati Deks Parios, mudru i samouvjerenu vojnu veteranku koja ima komplikovan ljubavni život, kockarski dug i brata u Portlandu, o kojem mora da brine. Njeno iskustvo u vojnoj obavještajnoj agenciji čini je odličnim privatnim detektivom, međutim, njena samouvjerenost i drskost dovodi je u nemilost kriminalaca, ali i policije.

 

Fox Crime

 

Zločinački umovi Y15


Od 9. marta, ponedeljkom u 22.00

Premijera

Jedinicu za analizu ponašanja čini elitni tim profajlera FBI-ja koji analiziraju zločinačke umove i gnusne zločine u nameri da predvide sljedeće korake ubica prije nego što ponovo krenu u napad.

 

Inspektor Montalbano Y13-14

Od 20. marta, petkom u 22.00

Premijera

Italijanska detektivska drama zasnovana na romanima Andree Kamiljerija, sa Lukom Zingaretijem u ulozi sicilijanskog policijskog inspektora Salva Montalbana.

 

Fox Life

Otkriće vještica Y1

Od 3. marta, od ponedeljka do petka u 20.00

Premijera

Serijal "Otkriće veštica", snimljen prema bestseler trilogiji Debore Harknes, neustrašiv je i romantičan triler koji prikazuje tajni svijet neverovatnih stvorenja, a koji se usljed straha krije od progona ljudi. Genijalna istoričarka Dijana Bišop je vještica koja odbacuje svoje porjeklo. Međutim, nakon što slučajno pročita drevni začarani rukopis iz Oksfordske biblioteke Bodelana, Dijana biva uvučena u opasnu misteriju, u kojoj sreće genetičara i vampira Metjua Klermona. Metju je odlučan u namjeri da otkrije prijetnju koja dovodi do smanjenja broja natprirodnih stvorenja. Međutim, saradnja sa vješticom i stvaranje veze sa Dijanom ugrožavaju vjekovno stari tabu i narušavaju primirje među vrstama.

 

Vatrogasna stanica 19 Y3

Četvrtkom u 22.00

Nove epizode

Serijal “Vatrogasna stanica 19” prati grupu hrabrih vatrogasaca iz Sijetla dok rizikuju svoje živote. Najnoviji serijal izvršnih producenata koji su radili na serijalima “Uvod u anatomiju”, ”Skandal” i “Kako se izvući sa ubistvom” vodi nas u težak, usko povezan i ponekad srceparajući svijet radnika hitne službe.

Fox Movies

Bornov vikend

Petak–nedelja, od 13. do 15. marta

Petak u 21.00

Subota‒nedelja u 22.00

“Bornov vikend” je posvećen svjetski popularnoj špijunskoj franšizi o čovjeku koji je izgubio pamćenje. Zašto ga atentatori ganjaju? Zašto je vješt u borilačkim veštinama i govori nekoliko jezika? Odgovori će vas iznenaditi. Ulogu tumači osvajač Oskara, Met Dejmon.

Nedelja mafije

Ponedeljak‒nedelja, od 23 do 29. marta

Ponedeljak‒petak u 21.00

Subota‒nedelja u 22.00

Pazite leđa, ne vjerujte nikome i spremite se za odlazak na madrace jer pred vama je nedelja mafije.

25.02.2020