Julski programski sadržaji u programskoj listi na moja TV

Uživajte uz zanimljive programske sadržaje koji će se emitovati u julu u okviru kanala HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 na moja TV

HBO

 

PREMIJERA NOVE VII SEZONE SERIJE- IGRA PRIJESTOLJA VII- Utemeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, IGRA PRIJESTOLJA epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

PREMIJERA NOVE II SEZONE SERIJE- NESIGURNA II- Bolno smiješna nova humoristična serija NESIGURNA autorice i glavne glumice Isse Rae promatra prijateljstvo dvije savremene crnkinje te sva njihova neugodna iskustva i škakljive nevolje.

PREMIJERA NOVE III SEZONE SERIJE – IGRAČI III- Humoristična serija istražuje živote skupine bivših i sadašnjih igrača američkog fudbala u Miamiju na Floridi i prati bivšu superzvijezdu Spencera Strasmorea (Dwayne Johnson) koji je sada financijski menadžer igrača.

BAKA- Zajedljiva sedamdesetogodišnja pjesnikinja (Lily Tomlin) ponovno je uvučena u život svoje kćeri radoholičarke (Marcia Gay Harden) i unuke tinejdžerice (Julia Garner) kada je zamoli za pomoć u suočavanju s neplaniranom trudnoćom.

DANKINJA- Izvanredna ljubavna priča slobodno utemeljena na životima danskih umjetnica Lili Elbe i Gerde Wegener. Brak i rad Lili i Gerde razvijaju se dok Lili prolazi revolucionarni put transrodne pionirke.

DOKTOR STRANGE - Nakon saobraćajne nesreće koja mu onesposobi ruke svjetski poznati neurohirurg dr. Stephen Strange putuje u udaljeni Kamar-Taj u potrazi za lijekom, ali umjesto toga otkriva mistična umijeća i postaje moćan čarobnjak u borbi s mračnim silama.

DUGO POLUVRIJEME BILLYJA LYNNA- 19-godišnji Billy postaje junak nakon teške bitke u Iraku i dolazi kući na pobjedničku turneju. Kroz flashbackove film pokazuje što se stvarno dogodilo s njegovim odredom – suprotstavljajući realnosti rata s američkim percepcijama.

DOLAZAK- Kada se tajanstveni svemirski brodovi pojave diljem svijeta, elitni tim – na čelu s vrhunskom lingvisticom Louise Banks – mora pronaći način da komunicira s posjetiteljima kako bi saznali što žele i predstavljaju li prijetnju čovječanstvu.

 

HBO 2

LEDENO DOBA 5: VELIKI UDAR- Scrat i dalje uzrokuje nered u svemiru, gdje pokreće niz događaja koji šalju asteroid prema Zemlji. Sid, Manny, Diego i ostatak stada mora napustiti svoj dom kako bi se spasili.

TRAŽE SE PRATILJE ZA VJENČANJE- Braća partijaneri Mike i Dave stave online-oglas kako bi pronašli savršene pratilje za havajsko vjenčanje svoje sestre. Nadajući se divljem provodu, dečke umjesto toga nadmudri par nekontroliranih dama.

INFERNO- U srcu Italije harvardski profesor simbologije Robert Langdon (Tom Hanks) uvučen je u zastrašujući svijet koji okružuje jedno od najtrajnijih i najtajanstvenijih književnih remek-djela: Danteov Pakao.

JACK REACHER: NEMA POVRATKA - Kad oficira Susan Turner lažno okrive za izdaju, Jack Reacher otkriva da je ona meta goleme državne zavjere. Reacher riskira sve kako bi srušio moćnu organizaciju koja ne preže ni pred čim kako bi zaštitila svoje tajne.

 

HBO 3

PREMIJERA NOVE SERIJE- KLIKA - Srodne duše od djetinjstva, Holly i Georgia na prvoj su godini fakulteta u Edinburghu. No kad Georgiu privuče elitna klika mladih žena, Holly je skeptična jer sluti da djevojke povezuje nešto zlokobnije od prijateljstva.

PREMIJERA NOVE SERIJE- POTPUNI DOŽIVLJAJ- Christine Reade ambiciozna je studentica prava koju zavede svijet transakcijskih odnosa. To su žene koje pružaju „potpuni doživljaj prave veze“ – emocionalne i seksualne odnose za novac.

PREMIJERA NOVE III SEZONE SERIJE– ANGIE TRIBECA III- Satira inspirirana policijskim proceduralnim serijama, ANGIE TRIBECA, prati ekscentričnu, ali briljantnu grupu losanđeleskih detektiva koji istražuju najozbiljnije slučajeve i odbijaju odahnuti dok pravda ne dođe na svoje… Tako nekako.

MARATONI PRETHODNIH SEZONA SERIJE-  IGRA PRIJESTOLJA -  Zasnovana na bestseler književnom serijalu „Pjesme leda i vatre“, Georga R. R. Martina, serija „Igra prijestolja“ govori o epskoj borbi za moći, smještenoj u ogromnom i nasilnom kraljevstvu iz mašte.

 

Cinemax 2

ŠIFRA U. N. C. L. E.– Ranih 1960-ih, agent CIA-e Solo i agent KGB-a Kuryakin sudjeluju u zajedničkoj misiji protiv tajanstvene zločinačke organizacije koji je odlučila destabilizirati krhku ravnotežu snaga kroz proizvodnju nuklearnog oružja .

MOJE PRIPRAVNIŠTVO U KANADI – Steve Guibord nezavisni je saborski zastupnik iz sjevernog Quebeca koji se prilično neočekivano nađe u neugodnom položaju kad njegov glas odlučuje hoće li Kanada krenuti u rat na Bliskom istoku.

MAD MAX: STARSKY I HUTCH  - Smještena 1970-ih u velegrad zvan Bay City, ovo je priča o dvojici detektiva i partnera, Kenu Hutchinsonu (Owen Wilson) i Daveu Starskyju (Ben Stiller), kojima njihov šef kapetan Dobey naizgled uvijek dodijeli najteže slučajeve.

DRAMA SRIJEDOM- POD VULKANOM – 1938. U pozadini rata koji je na pomolu u Europi i meksičke proslave Dana mrtvih priča nas vodi kroz jedan dan u životu Geoffreyja Firmina, britanskoga konzula koji živi u alkoholnom rasulu i opskurnosti u jednom meksičkom gradiću.

Cinemax 2

ZOOLOGIJA – Sredovječna radnica u zoološkom vrtu Natasha još živi s majkom u primorskom gradiću. Ona je tu zaglavila i čini se da život za nju više nema iznenađenja sve do jednog dana kad joj naraste rep i njezin se život potpuno preokrene.

DIGITALNA MLADOST- Skupina normalnih 14-godišnjih tinejdžera u jednoj srednjoj školi u Zurichu s normalnim čežnjama za ljubavlju i prihvaćanjem. No moć društvenih mreža sve više prisiljava klince da odbijaju svoje prave osjećaje. I tako dođe do tragedije.

SVJETSKA KINEMATOGRAFIJA: PUT RATA - „Put rata“ prati prijateljstvo između konja po imenu Joey i mladića Alberta koji ga trenira. Kad se silom prilika razdvoje, film prati nevjerovatno putovanje konja kroz Prvi svjetski rat.

KLASICI DANAŠNJICE: DONNIE BRASCO- Predstavljajući se kao stručnjak za dragulje Donnie Brasco, FBI-ev agent Joe Pistone infiltrira se u nasilnu mafijašku obitelj ubojice Leftyja Ruggiera i počne se identificirati s mafijaškim životom više nego sa svojim vlastitim.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

28.06.2017