Sony Xperia XA + POKLON!

Ukoliko želite pametni telefon koji osvaja dizajnom, onda je Sony Xperia XA pravi izbor za vas.

Kvaliteta izrade ovog uređaja je besprijekorna - glatkog dizajna, uz savršene performanse i istaknuti ekran, u predivnoj boji Sony Xperia XA dolazi s trenutno najnovijom verzijom Androida, 6.0.1.

Ovaj telefon će vas pratiti svugdje. Dizajniran za istinsku harmoniju sa vašim životom, sa sobom donosi zapanjujući ekran, istančanu zaobljenu formu i veličinu koja savršeno odgovara svakoj prilici.

Kamera je uvijek u pripravnosti i spremna je na brzopotezno korištenje, tako da više nikada nećete propustiti momente koje ste željeli snimiti.

Responsivni senzori na prednjoj i zadnjoj kameri će omogućiti pravljenje oštrih fotografija čak i u uslovima niske osvijetljenosti.

Ovaj uređaj možete dobiti već po cijeni od 1 KM uz paket NoLimit L, a uz svaki kupljeni uređaj, bez obzira na odabrani paket usluga, na poklon dobijate VELIKI PEŠKIR ZA PLAŽU dimenzija 1 m x 1,5 m!

Više informacija o karakteristikama ovog mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate pogledajte ovdje.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate,  na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

Požurite, jer ponuda vrijedi do isteka zaliha!

13.07.2017