Novo u ponudi BH Telecoma Samsung Galaxy S9 i S9+

Dugoiščekivani Samsung Galaxy S9 i S9+ stigli su i u BH Telecom. Ovi pametni telefoni su u prodaji od 16. marta, zato ne propustite priliku i rezervišite jedan za sebe.

Samsung  Galaxy S9 i S9+ su elegantni i impresivni uređaji osmišljeni kako bi korisnicima pomogli da se povežu sa drugima i izraze se na njima svojstven i jedinstven način.

Glavni aduti su im kamera za snimanje pri slabom osvjetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super Slow-mo video zapis i personalizovani AR emoji.

Leća dvostrukog otvora blende koja automatski definira kategoriju prilagođava se poput ljudskog oka. Može automatski s lakoćom napraviti prelaz između različitih svjetlosnih uslova – tako da Vaše fotografije izgledaju fantastično, bilo da su snimljene u svijetlim ili tamnim uslovima, danju ili noću.

Kreirajte AR verziju sebe u proširenoj stvarnosti jednostavnom izradom selfieja. Zatim podijelite svoje osjećaje iz stvarnog života u obliku emojia, naljepnica i videozapisa.

Inteligentno skeniranje je nova tehnologija koja kombinira prepoznavanje lica i skeniranje šarenice oka kako bi otključavanje učinila jednostavnim čak i pri slabom svjetlu.

Samsung Galaxy S9 i S9+ možete kupiti na najbližem prodajnom mjestu BH Telecoma na 12 ili 24 mjesečne rate (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

Detaljne cijene i karakteristike uređaja možete pogledati ovdje.

16.03.2018