Edu720 – brza i jednostavna edukacija na poslu

Educirajte svoje zaposlenike putem web i online aplikacije

Edu720 je jedinstveni online edukativni sistem za učenje, dostupan svim poslovnim korisnicima BH Telecoma.To je platforma koja je u potpunosti bazirana na inovativnom „nanolearning”* konceptu učenja i namijenjena jesvim kompanijama koje imaju kontinuiranu potrebu da educiraju i informišu svoje zaposlenike.

 

Edu720 omogućava svakodnevno  educiranje zaposlenika putem web i mobilne aplikacije pokretanjem kratkih multimedijalnih sadržaja nakon kojih slijedi automatska provjera  usvojenog   znanja.

 

Predmetni sistem edukacije koji prati tehnološke trendove  omogućava   edukaciju i informisanje svih zaposlenika bilo kada i bilo gdje,  garantujući 100%-tno usvajanje znanja od strane svakog zaposlenika – učesnika edukacije.

 

Osigurajte svom radnom timu brzu i jednostavnu edukaciju uz edu720.

 

Kako postati korisnik dodatne usluge edu720?

 

Zahtjev za aktivaciju / deaktivaciju usluge edu720, korisnici mogu podnijeti:

 

  • na prodajnim mjestima BH Telecoma (Telecom centri i šalteri),
  • slanjem faksa na broj 1425
  • slanjem email-a na adresu: mvk.sarajevo@bhtelecom.ba, mvk.bihac@bhtelecom.ba, mvk.tuzla@bhtelecom.ba,mvk.mostar@bhtelecom.ba,mvk.zenica@bhtelecom.ba, mvk.travnik@bhtelecom.ba, mvk.gorazde@bhtelecom.ba

prilikom čega će MVK izvršiti aktivaciju usluge u sistemu, te će informacija automatski biti dostavljena korisniku putem emaila o načinu aktivacije usluge.

 

* Šta je „nanolearning”?

Nanolearning je inovativan pristup usvajanju novih znanja i vještina kroz posmatranje kratkih sekvenci multimedijalnih sadržaja koje ne  traju duže od 90 sekundi. Na taj način se postiže puna pažnja zaposlenika i efikasnost, a proces učenja novih i ponavljanja usvojenih  znanja i vještina postaje kontinuiran i jednostavan za sve.

 

Više informacija o usluzi možete saznati ovdje.

 

24.05.2018