Uvijek činimo dobre stvari - Naša kampanja “Ostanimo povezani”

Stanje prirodne nesreće u BiH, posebne okolnosti, kao i brojne poteškoće, probleme i izazove u bh. društvu i životu svakog našeg građanina, uzrokovane pojavom korona virusa u našoj zemlji, nastojali smo od prvog dana olakšavati kroz društveno odgovorne akcije podrške i pomoći svim našim korisnicima i bh. građanima.

Uz aktivno sudjelovanje u borbi protiv korona virusa, osigurali smo stabilno funkcionisanje telekomunikacijskog sistema. Naši uposlenici ulagali su maksimum rada i truda kako bi korisnicima pružili nesmetan rad usluga i servisa neophodnih za život u vanrednim okolnostima. 

Potrebe naših korisnika i građana u vrijeme epidemije stavili smo visoko na ljestvici prioriteta. Neke od naših aktivnosti su:

  • donacija u iznosu od 1 milion KM usmjerena za hitnu nabavku respiratora i druge medicinske opreme kliničkim centrima, kantonalnim i općim bolnicama. 
  • besplatno raspolaganje IPTV i Enterprise Cloud uslugama za nesmetano odvijanje online nastave 
  • besplatan pristup internetu za 4300 učenika za online nastavu 
  • besplatno korištenje usluga i rješenja za poslovne korisnike za nesmetan rad u novonastalim okolnostima i organizaciju rada na daljinu 
  • besplatan pristup TV i radio programima svim korisnicima mobilnih usluga BH Telecoma 

Pored svega, svakodnevno smo nastojali kreirati i prenositi poruke o sigurnom i pozitivnom djelovanju u vrijeme epidemije. Hvala svim našim korisnicima, partnerima, sportistima, javnim ličnostima sa kojima samo zajedno stvarali i prenosili pozitivne vibracije u veoma izazovnim okolnostima za sve nas.

Vrijedno i predano smo radili za vas i bili i ostajemo uz vas. 

Vaš BH Telecom  

09.07.2020