Foto takmičenje - Oboji ljeto u narandžasto

Učestvujte u foto takmičenju na Facebook stranici BH Telecoma od 13. do 30. jula i imate šansu da osvojite super mobitel Nokia Lumia 820!

Uslikajte sve što u vama budi asocijaciju na ljeto, more, sunce i uploadujte fotku u aplikaciju za foto takmičenje. Uslov za učešće je da na fotografiji mora biti neki detalj u narandžastoj boji.

Fotke možete slati do 30. jula, do kada možete prikupljati lajkove, a najljepšu ljetnu fotku biramo 31. jula.

Link na aplikaciju: goo.gl/RDckq7

Pravila  foto takmičenja:

1. Naziv foto takmičenja je „Oboji ljeto u narandžasto!“.

2. Foto takmičenje se realizuje od 13. do 30 jula 2017. godine na Facebook stranici BH Telecoma

3. Uslov za učestvovanje u foto takmičenju je da je takmičar korisnik jedne od usluga BH Telecoma i da se registruje za uslugu mobilno oglašavanje.

4. Učesnici mogu uploadovati fotografije do 30.07.2017. godine do 00:00 sati.

5. Fotografija sa najmanje 20 like-ova ulazi u uži krug izbora.

6. Stručni žiri bira najbolju fotografiju.

7. Nagrada koja će se dodijeliti je Nokia Lumia 820 mobitel.

8. Učešćem u nagradnoj igri dobitnik nagrade potvrđuje svoju saglasnost da se njegovo/njeno ime i fotografija koriste na reklamno - promotivnim materijalima i na svim medijima, bez prava na naknadu.

9. BH Telecom zadržava pravo da briše sve neprimjerene fotografije, kao i fotografije učesnika koji nemaju autorska prava nad istim ili su koristili bilo koju vrstu aplikacija koje krše pravila o ispravnosti glasanja.

 

10. Pravo učestvovanja imaju sva punoljetna fizička lica - državljani Bosne i Hercegovine, osim zaposlenika BH Telecoma, kao i članova uže porodice.

13.07.2017