BH Telecom na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018. je afirmirana privredna manifestacija u širim razmjerima, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u cijeloj široj regiji. BH Telecom i ove godine na sajamskom izložbenom prostoru prezentira svoje usluge po specijalnim cijenama

Danas je u Mostaru počeo 21. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018. koji će trajati do 14. aprila 2018. godine.

Ovo je proljetni sajam u Bosni i Hercegovini, koji broji preko 850 izlagača iz 26 država svijeta i predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga, koje privatnici i poduzetnici nude na tržištu, ne samo Bosne i Hercegovine, već ih na sajmu prezentiraju i posjetiteljima iz 40-ak svjetskih država.

Sajam se održava na izložbenom prostoru na preko 30 000 m2 i medijski je propraćen sa preko 300 akreditiranih novinara. Koliko je Sajam značajan privredni događaj govori i sljedeća činjenica u prilog – prošle godine, na istom prostoru bilo je oko 40.000 posjetitelja.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tekstilna i kožna galanterija, te kolektivne nastupe zemalja.

BH Telecom će i ove godine nastupiti uz bogatu prezentaciju svojih usluga (po specijalnim cijenama priključka), kao i brojnim prezentacijama usluga i partnerskih projekata.

 

Termini prezentacija usluga:

 

Srijeda 11.04.2018.

Firma

Promocija

Samsung

Samsung Aparati

Zemana

Anti virus program

 

 

 

Četvrtak 12.04.2018.

Firma

Promocija

Lanaco

Kaspersky

Tim system

Usluga „Tu sam“

 

Petak 13.04.2018.

Firma

Promocija

Data lab

Program Pantheon

 

Na štandu u Mostaru svi posjetitelji će moći pogledati prezentacije usluga iz aktuelne ponude BH Telecoma te po specijalnoj cijeni, od samo 1 KM (sa uključenim PDV-om) zasnovati ugovorni odnos za sljedeće usluge:

  • Fiksni telefonski priključak za pakete: osnovni, socijalni, Senior plus, posebni,  Flat BH Telecom, Flat BiH, BizPhone 30, BizPhone 50,
  • L.net i L.net plus (paket 1,2,3),
  • ISDN BA priključak (Standardni i Komforni),
  • xDSL (svi net i netFlat paketi),
  • WLL pristup internet mreži,
  • Moja TV (BH, Basic, Biz, Phone, BH Phone, Net, Full).

Dobrodošli!

 

10.04.2018