Izdvojene premijere hit filmova i serija u junu na HBO i Cinemax kanalima

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO, HBO 2, HBO 3 i Cinemax kanalima u okviru programske ponude moja TV

HBO

PREMIJERA NOVE SERIJE - KRIPTON -  Radnja se odvija dvije generacije prije uništenja Supermanova rodnog planeta i prati njegova djeda, čija je obitelj El izopćena i osramoćena, dok se on bori da vrati čast svoje obitelji izbavi svoj ljubljeni svijet iz haosa.

Premijera 5. juna

PREMIJERA NOVE SERIJE - NASLJEĐE -  Logan Roy i njegovo četvero djece vode jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata na svijetu. Serija prati obitelj Roy dok razmišljaju o svojoj budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz firme.

Premijera  4. juna

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – PROTUUDAR V -  „Protuudar“ se vratio. Prošle su dvije godine otkad se Odjel 20 sukobio sa svojim posljednjim neprijateljem, ali zloglasni je terorist u bijegu i vrijeme je da najučinkovitiji tajni obavještajni program uskrsne.

Premijera 8. juna

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – PRELJUB IV -  Serija istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze između Noe, romanopisca u usponom sa ženom i četvero djece, i Alison, mlade konobarice koja pokušava obnoviti svoj život i brak nakon tragedije.

Premijera 19. juna

PREMIJERA NOVIH EPIZODA II SEZONE SERIJE - SLUŠKINJINA PRIČA II -  Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao Sjedinjene Države, gdje ženska prava u osnovi ne postoje.

Petkom

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE - WESTWORLD II - Živi bez ograničenja u svijetu u kojem se svaki ljudski apetit može utažiti. Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J. J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha.

 Ponedjeljkom

NOVI NASTAVCI DOKUMENTARNE SERIJE - ODREDIŠTE RUSIJA 2018 -  Pratite priče o strasti, prijateljstvu, solidarnosti i postignuću koje pričaju zvijezde koje će se sučeliti na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u nogometu. Nov i jedinstven pristup najuniverzalnijem sportu na svijetu s potpisom HBO-a.

Četvrtkom

ČUDESNE ZVIJERI I GDJE IH NAĆI - Prema knjizi J. K. Rowling, film prati pustolovine magizoologa Newta Scamandera u tajnoj njujorškoj zajednici vještica i čarobnjaka sedamdeset godina prije nego što je Harry Potter pročitao njegovu knjigu u školi.

Premijera 3. juna

LEGENDA O TARZANU -   Godinama nakon što je napustio džunglu i skrasio se sa suprugom Jane u Londonu, Tarzan se vraća u Kongo kao trgovinski izaslanik Parlamenta. Uskoro se sukobi s pohlepnim belgijskim kapetanom koji ima zlokobni plan za njegov nekadašnji dom.

Premijera 10. juna

ODRED OTPISANIH -  Oni su najgori od najgorih – banda zatvorenih superzlikovaca koje je okupila tajna vladina agencija. Ovaj neprilagođeni i prilično poremećeni „odred otpisanih“ dobio je očajničku misiju da porazi zagonetno, nesavladivo biće.

Premijera 17. juna

BATMAN V SUPERMAN: ZORA PRAVEDNIKA - Batman i Superman sukobljavaju se zbog različitih filozofija u vezi s vrstom junaštva potrebnim da se zaštiti svijet. Ipak, dvojac je ubrzo prisiljen suočiti se s još većom prijetnjom koju je stvorio opaki miljarder Lex Luthor.

Premijera 24. juna

 HBO2

 KAPETAN GAĆEŠA: PRVI EPSKI FILM - Ova neobuzdana obiteljska komedija govori o dvojici premaštovitih šaljivčina, Georgeu i Haroldu, koji hipnotiziraju svog direktora tako da povjeruje da je entuzijastičan, ali priglup superjunak Kapetan Gaćeša.

14. juna

PLANET MAJMUNA: RAT - Cezar i njegovi majmuni prisiljeni su na smrtonosni sukob s vojskom ljudi koju vodi okrutni Pukovnik. Nakon što majmuni dožive teške gubitke, Cezar se hrva sa svojim mračnijim instinktima i kreće u vlastitu mitsku potragu za osvetom.

12. juna

EMOJI FILM - Krenite na avanturu u neviđen tajni svijet u vašem pametnom telefonu: Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive vaši najdraži emotikoni. Tri prijatelja kreću na epsku pustolovinu kako bi spasili svoj svijet prije nego što ga zauvijek izbrišu.

29. juna

RIO - Blu, pripitomljena makao papiga iz gradića u Minnesoti, uživa u lagodnom životu s vlasnicom Lindom. No kada doznaju da u Rio de Janeiru živi ženka njegove vrste, odlaze u taj egzotični grad upoznati Jewel, njegovu družicu.

8. juna

HBO3

NOVA SERIJA – KOBNA NOĆ - Serija koja zadire u zamršenosti slučaja ubistva u New Yorku. Priča prati policijsku istragu, sudske postupke, sistem kaznenog pravosuđa i čistilište otoka Rikers, gdje optuženi čeka suđenje.

Premijera 5. juna

NOVA NASTAVCI II SEZONE SERIJE - S ONE STRANE II - Holden, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora odgonetnuti zašto se to dogodilo baš njemu.

Srijedom

NOVE EPIZODE SERIJE - MODERNA OBITELJ – Moderna Obitelj prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na katkada toplo, a katkada uvrnuto okrilje moderne obitelji.

Petkom

NOVE EPIZODE SERIJE – SIRENA – Serija nas vodi u Bristol Cove – obalni gradić poznat po legendi da je nekoć bio dom sirena. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže istinitost ove predaje, bitka između čovjeka i mora dobiva brutalan obrat.

Nedjeljom                            

MARATON PRVE TRI SEZONE SERIJE – PRELJUB – Serija istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze između Noe, romanopisca u usponom sa ženom i četvero djece, i Alison, mlade konobarice koja pokušava obnoviti svoj život i brak nakon tragedije.

Svake subote maraton jedne sezone

          

Cinemax

PREMIJERA NOVE SERIJE - STRIKE  –  Prema bestselerima J. K. Rowling pod pseudonimom „Robert Galbraith“, miniserija „Strike“ prati ratnog veterana, a sada privatnog detektiva, Cormorana Strikea (Tom Burke), ratnog je veterana koji je postao privatni detektiv te rabi svoj jedinstveni uvid i pozadinu istražitelja vojne policije kako bi riješio složene zločine koji su zbunili policiju.

Premijera 2. juna

PSI RATA –  Film prati dvojicu prijatelja u 20-ima (Jonah Hill i Miles Teller) koji su dobili ugovor vrijedan 300 miliona dolara s Pentagonom kako bi opskrbljivali američke saveznike u Afganistanu oružjem.

Premijera 3. juna

ZAKON NOĆI – Dobitnik Oscara Ben Affleck reditelj je i glumac u kriminalističkoj drami o razmetnom sinu istaknutog policijskog šefa u Bostonu u doba prohibicije koji se uspinje u organiziranom kriminalu kako bi se našao između dviju suparničkih bandi... I dviju žena.

Premijera 10. juna

TAJNA VEZA -  Kad obavještajni časnik Max Vatan (Brad Pitt) sazna da njegova žena (Marion Cottillard) možda potajno radi za neprijatelja, ima samo 72 sata da dokaže njezinu nevinost i spasi svoju obitelj prije negoli mora učiniti nezamislivo.

Premijera 17. juna

MAD MAX: PODZEMNI SVIJET: KRVAVI RATOVI -  Vampiri su zatečeni nespremni kad novi vođa vukodlaka Marius pokrene niz napada na njihovu vrstu. Njihova jedina nada je vampirska ratnica Selene koja se odluči boriti protiv Mariusa kako bi zaštitila svoju hibridnu kćer.

Premijera 8. juna

Cinemax2

ISKRADANJE - Usamljena udovica slobodna duha koja živi na jedrilici ponudi se kupiti klavijaturu od mladog uličnog muzičara, a između njih se razvije neočekivano prijateljstvo kad se nađu na moru. Zajedno se suočavaju sa svojim nemirnim životima.

Premijera 23. juna

HAVAJI - Priča o nasljeđivanju 3 miliona dolara u razdoblju komunističke Rumunjske kada je posjedovanje jednog dolara moglo značiti gubitak slobode. Dotiče se teme kako novac može kupiti, ako ne sreću, onda barem slobodu da izaberete nesreću.

Premijera 30. juna

SVJETSKA KINEMATOGRAFIJA: OBITELJ – Kao samohrani roditelj, Andrés većinu vremena provodi radeći, ostavljajući sina Pedra samog na ulicama Caracasa koje vrve kriminalom. Kada Pedro teško ozlijedi drugog dječaka, Andrés odluči da moraju pobjeći pred neizbježnom odmazdom.

Premijera 10. juna

KLASICI DANAŠNJICE: FRIDA - Život nadrealistične meksičke slikarice Fride Kahlo. Potekla iz skromne obitelji, Frida je ostvarila slavu kao darovita umjetnica originalne vizije koja je živjela odvažnim životom kao politička, umjetnička i seksualna revolucionarka.

Premijera 11. juna

 

MojaTV. Uvijek bolja i bogatija. 

28.05.2018