Novo u ponudi: Pomaknite granice uz Samsung Galaxy S8 i S8+

Stiliziran za budućnost!

Uvođenjem mnogobrojnih usluga i aplikacija, te uz zapanjujući beskrajan zaslon za prožimajuća iskustva gledanja, Galaxy S8 i S8+ donosi novi nivo funkcionalnosti i praktičnosti, otvarajući sasvim novu galaksiju mogućnosti. 

Samsung Galaxy S8 i S8+ možete kupiti na najbližem prodajnom mjestu BH Telecoma na 12 ili 24 mjesečne rate (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

Izaberite revolucionarni dizajn, čist sadržaj, bez okvira. Aplikacije se brže učitavaju, baterija traje duže, a potrošnja energije je manja za 20%. 

Dostupan u 5,8-inčnoj verziji za Galaxy S8 i 6,2-inčnoj verziji za Galaxy S8+, beskrajni zaslon i dizajn čine elegantnu, neprekinutu površinu bez tipki ili oštrih uglova.

Kompaktni dizajn Galaxy S8 uređaja omogućava jednostavno korištenje samo jednom rukom, dok Corning Gorilla Glass 5 s prednje i zadnje strane osigurava izdržljivost i završnu obradu vrhunske kvalitete.

Uz novi, inovativni dizajn, kompanija Samsung nastavlja sa isporukom najnovijih tehnologija koje će se svidjeti korisnicima, kao što su:

 • Premium kamera: Galaxy S8 i S8+ je opremljen naprednom prednjom kamerom od 8MP F1.7 sa Smart autofokusom i 12MP F1.7 Dual Pixel zadnjom kamerom za najbolje fotografije snimljene pri slabom svjetlu, zoom-u, s anti-blur tehnologijom i poboljšanom obradom slike 
   
 • Moćne performanse: objedinjujući snažne performanse i povezivost, Galaxy S8 i S8+ sadrži prvi 10nm čipset u industriji koji omogućava poboljšanu brzinu i učinkovitost. Također, sadrži gigabitnu LTE i gigabitnu WiFi pripremu, uz podršku za do 1Gbps, za brzo preuzimanje datoteka, bez obzira na njihovu veličinu.
   
 • Neprikosnovena zabava: kao prvi mobilni uređaj na svijetu kojemu je dodijeljen certifikat MOBILE HDR PREMIUM udruženja UHD Alliance, Galaxy S8 i S8+ omogućava korisnicima da prilikom gledanja svojih omiljenih video sadržaja vide živopisne boje i kontraste, upravo onako kako su ih njihovi autori zamislili. Dodatno, Galaxy S8 i S8+ donosi novi nivo gaming iskustva uz živopisnu i nadmoćnu grafičku tehnologiju, kao i Game Pack, koji nudi najpopularnije gaming naslove, uključujući odabrane naslove koje podržava Vulkan API.
   
 • Svjetski standard u mobilnoj sigurnosti: Galaxy S8 i S8+ sadrži Samsung Knox siguronosnu platformu. Dodatno, Galaxy S8 i S8+ će ponuditi široku paletu biometrijskih tehnologija uključujući skener za otisak prsta, skener zjenice oka i prepoznavanje lica, kako bi korisnici mogli odabrati sigurnu biometrijsku metodu autentifikacije koja najviše odgovara njihovim potrebama. 

   Detaljne cijene i karakteristike uređaja možete pogledati ovdje.

  28.04.2017