Ghost Hunters International

Ako koristite moja TV uslugu i pratite emisiju Ghost Hunters International na Travel kanalu uskoro ćete moći učestvovati u nagradnoj igri BH Telecoma.

Ghost Hunters International će se emitovati na Travel kanalu sa početkom od 2. marta 2018. godine. Emisija se bavi istraživanjem stvarnih iskustava i susreta sa duhovima koji posjećuju prostore širom svijeta.

Tim koji se bavi istraživanjem ovog fenomena istražuje misterije i legende koje su uvijek okruživale ovu nadrealnu tematiku – tim sastavljen od lovaca na duhove, medijuma i historičara će nam kroz serijal otkrivati paranormalne lokacije i zašto baš zaslužuju tu reputaciju. Tokom cijelog serijala moći ćete pratiti njihove zanimljive avanture i putovanja iz sljedećih lokacija: Costa Rice, Velike Britanije, Noveške, Ukrajine, Holandije, Latvije, Španije, Francuske, Njemačke, Nikaragve, Filipina, Srbije, Danske, Perua, Brazila I mnogih drugih.

Vjerujemo da će vam se ovaj izuzetno interesantan serijal veoma svidjeti i olakšati vam vaš put do veoma vrijedne nagrade - ako pažljivo budete pratili ovu emisiju onda vam neće biti problem dati odgovor na naše nagradno pitanje koje će se odnositi na sadržaje iz ove emisije.

Sretni dobitnik osvojiće lijepu nagradu.

Više detalja o nagradnoj igri ćemo vam uskoro saopštiti, a vi se do tada pripremite i ako već niste, počnite gledati Travel Channel, jer nagradna igra uskoro počinje.

02.03.2018