Besplatno Flixajte i uživajte uz najnovije filmske produkcije!

Do 30. aprila besplatno gledajte vrhunske filmove i uvjerite se u kvalitet novog sadržaja.

Vašoj pažnji preporučujemo tri sljedeća filmska naslova koje možete pronaći u Moja TV Flix ponudi:

 

A WALK IN THE WOODS

Dobitnici Oscara Robert Redford i Emma Thompson te uvijek fenomenalni Nick Nolte briljiraju u sjajnoj avanturističkoj komediji  Šumska pustolovina A Walk in the Woods. Redford tumači Billa Brysona, priznatog humoristu i putopisca koji se nakon godina provedenih u inostranstvu s porodicom preseli nazad u domovinu koju potom odluči i istražiti. Bill planira propješačiti Apalačku stazu - put dug 3500 km i na tom mu se putu pridruži stari prijatelj Stephen Katz (N.Nolte)... I od tog trenutka nižu se komične situacije koje će vas nasmijati do suza!

 

I.T.

Pierce Brosnan odličan je u ulozi Mikea Regana, uspješnog biznismena koji ima skoro pa savršen život: prekrasnu suprugu (A. Friel) i ćerku tinejdžerku (S. Scott) te pomno uređen i ultra moderan dom. Njegova firma nadomak je revoluciji u poslovanju privatnih mlažnjaka, no, odnos s njegovim I.T. konzultantom Edom Porterom (J. Frecheville), iznenada se zakomplikuje.  Mike se nedugo zatim nađe u ubojitoj igri visokih uloga... Film  I.T. progovara o svim prednostima i manama moderne tehnologije, a ujedno je i odlična razbibriga za sve ljubitelje napetih trilera.

 

SECRET IN THEIR EYES

Pogledajte kako osveta poprima obličje jedne majke u napetom filmu Tajna u njihovim očima (Secret in Their Eyes) kojeg su kritičari prozvali trilerom godine i najboljom glumačkom ekipom godine. Oskarovke Nicole Kidman i Julia Roberts glume Claire i Jess, uspješne istražiteljke. Brutalno i neobjašnjivo ubistvo Jessine ćerke tinejdžerke nakon 13 godina, dovest će ih do novog traga za kojeg su sigurni da može razriješiti slučaj i strpati ubicu iza rešetaka. No niko nije spreman na šokantnu i nepojmljivu tajnu koja će otkriti trajno destruktivne učinke lične osvete na dušu čovjeka...Filmska poslastica koja se ne propušta!

 

Moja TV Flix aktivirajte jednostavno!

Pronađite u TV meniju opciju  „Aktivacija usluga“ i odaberite  Moja TV Flix.

Od 1. maja 2018. usluga će se naplaćivati u iznosu od 2,50 KM sa PDV-om mjesečno i iskazivat će se kao posebna stavka na Moja TV računu.

 

Moja TV Flix – vrijeme je za uživanje!

 

 

18.04.2018