Predstavljamo: HTC Desire 530, HTC Desire 828 i HTC U Ultra

Ove jedinstvene uređaje možete pronaći u ponudi BH Telecoma

HTC Desire 530

HTC Desire 530 je odličan uređaj uz veoma prihvatljivu cijenu.

Uz kameru sa rezolucijom od 8 MP za fotografije, zabavljanje sa pravljenjem selfija neće izostati. Uz prosječnu potrošnju baterija će izdržati sve vaše cjelodnevne igre.

Ovaj smartphone veoma simpatičnog dizajna i kvalitetnog kućišta solidan je izbor za sve korisnike koji žele pouzdan telefon za surfanje i društvene mreže.

 

HTC Desire 828

Ukoliko ste veliki ljubitelj fotografija i pravljenja selfija onda vam preporučujemo HTC Desire 828. Ovaj uređaj donosi savršeno iskustvo snimanja.

Vrhunska optička stabilizacija slike na modelu HTC Desire 828 pruža vam rezultate usporedive s profesionalnim uređajima, kao i manje zamućenja a više jasnoće, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja.

 

HTC U Ultra

HTC U Ultra je prvenstveno dizajnerski uređaj, i želite li biti primijećeni, uz smartphone koji je savršen asesoar uz vaš modni izričaj to ćete veoma lako postići uz HTC U Ultra.

Poleđina izrađena od posebnih slojeva stakla izgleda prekrasno i s pravom mu daje titulu jednog od kvalitetno dizajniranih mobilnih uređaja.

Kvaliteta fotografija koje možete napraviti na ovom HTC-u je na vrlo visokom nivou.

 

Za više informacija o karakteristikama ovih mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate pogledajte link.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate,  na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

15.06.2017