Izdvajamo iz programa za juni

Izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu junu premijerno prikazivati u okviru programske ponude mojaTV na kanalima FOX.

FOX LIFE

PREVARANTI (2. sezona)

Od 11. juna, ponedjeljkom u 22.00

Serija „Prevaranti“ prati Medi, zavodljivu prevarantkinju koja ima jedinstven metod za iskorištavanje žrtava koje ništa ne sumnjaju. Ona izmijeni svoju ličnost i navede muškarce i žene da se zaljube u nju, vjenča se s njima i zatim nestane sa njihovim novcem i dovoljno kompromitujućih informacija da obezbijedi da se oni nikad ne obrate policiji. Njena prevara uspijeva opet i opet, sve dok se njene posljednje žrtve, Ezra, Ričard i Džuls, ne udruže da je nađu. Ali da bi sustigli Medi, njih troje moraju da ovladaju umjetnošću prevare.

BEZ Riječi (2. sezona)

Od 5. juna, utorkom u 22.00

Maja Di Meo je mama koja će učiniti sve za svog muža Džimija i djecu Reja, Dilan i Džej Džeja, najstarijeg sina koji ima cerebralnu paralizu. U drugoj sezoni ove zabavne i često iznenađujuće komedije, porodica, zajedno sa Džej Džejevim pomoćnikom Kenetom, ponovo je na okupu poslije prve Džej Džejeve ljetnje avanture u kampu. Na početku nove školske godine, Di Meovi, koji su uvijek tražili pravu podršku za Džej Džeja, suočeni su sa novom nepoznatom stvarnošću. Djeca iz porodice Di Meo ići će u istu školu! Ovo je neistražena teritorija za Di Meove, ali oni će, kao i uvijek, naći ravnotežu u svemu što rade, dok se prilagođavaju činjenici da postaju pravi članovi zajednice.

 

NOVA DJEVOJKA (7. sezona)

Od 17. juna, subotom i nedjeljom u 14.10

Ulazeći u svoju sedmu i posljednju sezonu, komedija NOVA DEVOJKA nudi savremeni pogled na prijateljstvo i romansu prateći prijatelje iz grupe koji pokušavaju da nađu svoje mjesto u svijetu dok nevoljno prihvataju odgovornosti koje idu uz odraslo doba, a rezultati su često urnebesni. Dok se šesta sezona primicala kraju, Džes je rekla Niku šta zaista osjeća prema njemu, Vinston i Ali su se vjerili, a Sisi i Šmit su primili vijest koju su očekivali. Na početku posljednje sezone serije, desiće se skok od tri godine. Džes i Nik su sretni zajedno i vraćaju se s vrtoglave europske turneje, nezaposleni tata Šmit i zaposlena mama Sisi odgagaju svoju kćerku Rut, a Vinston i Ali su u braku i čekaju dijete.

AMERIČKA DOMAĆICA (2. sezona)

17. juna, nedjelja u 21.00

Kejti Oto (Kejti Mikson, „Majk i Moli“) je samouvjerena, punačka žena koja se nikad ne izvinjava, supruga i majka troje djece, odgaja svoju nesavršenu porodicu u bogatom gradu Vestportu u Konektikatu prepunom „savršenih“ mama i njihovih „savršenih“ potomaka. Ona nam otkriva svoje najdublje, necenzurisane misli dok živi život druge domaćice po debljini u Vestportu.

FOX

 

 

NA PARANORMALNOM ZADATKU (1. sezona)

Od 21. juna, četvrtkom u 22.00 x 2 epizode

Serija NA PARANORMALNOM ZADATKU u kojoj glavne uloge tumače Kreg Robinson (U kancelariji, Ovo je kraj) i Adam Skot (Parkovi i rekreacija, Nevine laži) je komedija koja govori o partnerstvu dvije potpune suprotnosti – ciničnog skeptika i genijalnog „istinskog vjernika“ u paranormalno – koje je regrutovala tajna vladina agencija poznata kao Biro podzemlja ne bi li spasili ljudski rod od vanzemaljaca. U seriji glume Eli Voker (Kolonija, Sinovi anarhije), Adil Akhtar (Nezaboraljeni, Noćni menadžer) i Ember Stivens Vest (Karmajklov šou, Na tajnom zadatku: Povratak na koledž). Ova grupa heroja gubitnika proučavaće neobjašnjive aktivnosti u Los Anđelesu, dok pokušava da otkrije istinu i održi rotaciju Zemlje oko svoje ose barem još jedan dan.

ČOVJEK SA PLANOM (2. sezona)

Od 8. juna, od ponedjeljka do petka u 15.20 x 2 epizode

U komediji ČOVJEK SA PLANOM, dobitnik nagrade Zlatni globus Met Leblank glumi preduzetnika koji počinje da provodi više vremena sa djecom nakon što se njegova žena vrati na posao. On otkriva istinu koju svi roditelji s vremenom shvate: njihovi mali anđeli su manijaci. Adam osjeća da je potpuno spreman da preuzme više roditeljskih obaveza, a njegova samouvjerena supruga Endi vraća se na posao nakon što je 13 godina provela kod kuće. Ali Adama je zaprepastilo koliko je teško brinuti o troje neuredne dece koja ne mogu da žive bez interneta. Njihova kćerka predtinejdžerskog uzrasta, Kejt, majstor je manipulacije i u početku je oduševljena jer „zabavni tata“ preuzima kontrolu, srednji sin Tedi ne može da prestane da zavlači ruke u pantalone uprkos neprestanim opomenama, a njihova draga najmlađa kćerka Ema je nervozna zbog polaska u vrtić pod strogim nadzorom gđe Vanamejker. Usred svega toga, Adamov stariji brat i poslovni partner, Don, uživa da mu daje loše savete o podizanju porodice. Ali uz Endino ohrabrivanje i savjete Meri i Loela, roditelja koji su također pod stresom, Adam preuzima kontrolu nad svojim potomstvom, uspostavlja pravila i shvata da će „rasturiti“ u ovom poslu.

CRNA LISTA (4. sezona)

Od 7. juna, od ponedjeljka do četvrtka u 22.55

Bjegunac Rejmond „Red“ Redington (Džejms Spejder) predaje se FBI-ju i ponudi im pomoć da uhvate neke od najopasnijih kriminalaca na svijetu, ali samo ako bude sarađivao sa agentkinjom početnicom Elizabet Kin   (Megan Bun). Dok gone „osobe sa crne liste“, on uvlači Liz u mračnu zavjeru koja se proteže kroz njenu prošlost, sadašnjost i budućnost.

 911 (1. sezona)

Četvrtkom u 22:00

Tvorci Rajan Marfi  i Bred Felčak (franšiza „Američka horor priča“, „Reži me“), i Tim Minir („Svađa“, „Američka horor priča“) ponovo oživljavaju format proceduralne drame sa serijom „911“, istražujući napeta iskustva policajaca, zdravstvenih radnika i vatrogasaca koji su gurnuti u najstrašnije, najšokantnije i najuzbudljivije situacije. Ovi članovi timova hitnih službi moraju da naprave ravnotežu između spasavanja najranjivijih i rešavanja problema u sopstvenim životima. U ovoj provokativnoj seriji glumi Anđela Baset („Američka horor priča“, „Šta ljubav ima s tim“) koja je nominovana za nagrade Oskar i Emi, Piter Krauze („Ulov“, „Dva metra pod zemljom“) koji je nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus, i Koni Briton („Nešvil“, „Svetla petkom uveče“, „Američka horor priča“) koja je nominovana za nagradu Emi. U ostalim ulogama su Oliver Stark („U pustaru“), Ajša Hinds („Pucnjava“, „Podzemlje“), Kenet Čoi („Narod protiv O'Džeja Simpsona: Američka krimi priča“) i Rokmond Danbar („Bekstvo iz zatvora“, „Staza“).

 

FOX CRIME

ISLJEDNIK (2. sezona)

Od 16. juna, subotom i nedjeljom u 20.05

Istražitelji zločina i zapanjujući primorski pejzaži su u srcu ove zabavne nove dramske serije koja prati veoma uspješnu pravnu zastupnicu. Ona živi i radi u malom gradu iz kog je pobjegla kao tinejdžerka. Kao isljednica, Džejn Kenedi istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrti u ovoj prelijepoj engleskoj priobalskoj zajednici. Istražujući nov i intrigantan slučaj u svakoj epizodi, Džejn će se naći u situaciji da mora da sarađuje sa starom simpatijom, Dejvijem Higinsom, koji je sada narednik u lokalnoj policiji. Serija „Isljednik“ kombinuje misteriju i potencijalnu opasnost sa toplim, vedrim odnosom koji Džejn ima sa kolegama, porodicom i lokalnom zajednicom.  

 

96 SATI (2. sezona)

Četvrtkom u 22:00

Od izvršnog producenta Lika Besona („96 sati“, „Peti element“) stiže savremeni prednastavak međunarodnog blokbastera „96 sati“ prepun akcije. Klajv Stenden („Vikinzi“) glumi mlađu verziju Brajana Milsa, legendarnog lika iz filmova „96 sati“. Bivši pripadnik Zelenih beretki, Mils postaje opsjednut osvetom kada ne uspije da zaštiti one koji su mu najbliži. Nakon što je regrutovan za operativca CIA-e, Mils počinje da usavršava svoje smrtonosne veštine dok uskače u opasne misije koje testiraju njegovu hrabrost i guraju ga do ivice.

 

BUL (2. sezona)

Srijedom u 22.00

Dr Bul je genijalni, drski i šarmantni manipulator koji kombinuje psihologiju, ljudsku intuiciju i visoku tehnologiju da bi saznao kako da utiče na porotnike, advokate, svedoke i optuženog. Bul zapošljava impresivan tim stručnjaka u Korporaciji za analizu sudskih procesa da bi oblikovao uspješne naracije do posljednjih detalja. U timu su njegov oštroumni bivši zet Beni Kolon, advokat koji nastupa kao branilac u prikazima suđenja, Marisa Morgan, vrhunski stručnjak u oblasti neurolingvistike iz Državne bezbednosti, bivši inspektor Njujorške policije Deni Džejms, istražitelj koji je grub, ali ima i ljudske osobine s kojima svi mogu da se povežu, nadmeni milenijumski haker Kejbl Makrori, koji je odgovoran za prikupljanje sajber podataka, i Čank Palmer, modni stilista i bivši linijski igrač američkog fudbala koji brine o izgledu klijenata na suđenju. Na suđenjima sa visokim ulozima, kombinacija Bulovog izvanrednog razumijevanja ljudske prirode, tri doktorata i vrhunskog osoblja stvara pobedničke strategije koje čine da pravda prevagne u korist njihovih klijenata.

 

FOX MOVIES

Kum, 2. juna u 22.00

 

Jezivi portret sicilijanskog klana koji se uzdigao i umalo propao u Americi, majstorski balansirajući priču između porodičnog života Korleoneovih i kriminalnog biznisa kojim se oni bave.

 

Helboj, 3. juna u 22.00

 

Zligenije Rasputin doveo je Helboja na Zemlju da bi pomogao nacistima koji su posustajali u svojoj borbi, a spasio ga je profesor Brum, osnivač tajnog B.P.R.D.-a (Biroa za istraživanje i odbranu od paranormalnog), koji ga je podigao i razvio njegove izuzetne paranormalne moći. Uprkos mračnom porijeklu, Helboj neočekivano postaje šampion dobra koji se bori protiv zlih sila koje prijete našem svijetu, zajedno sa humanoidom i agentom pirotehničkih sposobnosti. Skriveni od društva koje treba da brane, oni su ključna odbrana od Rasputina, koji želi da vrati Helboja na tamnu stranu i da pomoću njegovih moći dovede do Armagedona.

 

Kum 2, 9. juna u 22.00

 

 

Genijalni nastavak prvog filma „Kum“ predstavlja sagu o dve uzastopne moćne generacije u porodici Korleone. Kopola u drugom dijelu priča dve priče: o korenima i napretku mladog Don Vita i usponu Majkla kao novog Dona. 

 

 

 

13.06.2018