Izdvajamo filmske i serijske sadržaje na Fox kanalima za maj 2018. godine

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u maju na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

911 (1. sezona)

Od 29. maja, četvrtkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Tvorci Rajan Marfi  i Bred Felčak (franšiza „Američka horor priča“, „Reži me“), i Tim Minir („Svađa“, „Američka horor priča“) ponovo oživljavaju format proceduralne drame sa serijom „911“, istražujući napeta iskustva policajaca, zdravstvenih radnika i vatrogasaca koji su gurnuti u najstrašnije, najšokantnije i najuzbudljivije situacije. Ovi članovi timova hitnih službi moraju da naprave ravnotežu između spasavanja najranjivijih i rešavanja problema u sopstvenim životima. U ovoj provokativnoj seriji glumi Anđela Baset („Američka horor priča“, „Šta ljubav ima s tim“) koja je nominovana za nagrade Oskar i Emi, Piter Krauze („Ulov“, „Dva metra pod zemljom“) koji je nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus, i Koni Briton („Nešvil“, „Svetla petkom uveče“, „Američka horor priča“) koja je nominovana za nagradu Emi. U ostalim ulogama su Oliver Stark („U pustaru“), Ajša Hinds („Pucnjava“, „Podzemlje“), Kenet Čoi („Narod protiv O'Džeja Simpsona: Američka krimi priča“) i Rokmond Danbar („Bekstvo iz zatvora“, „Staza“).

 

ISTJERIVAČ ĐAVOLA (2. sezona)

Od 14. maja, ponedjeljkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Otvarajući potpuno novo poglavlje legendarne franšize, druga sezona serije ISTJERIVAČ ĐAVOLA zatiče oca Tomasa Ortegu (Alfonso Herera) i odnedavno razrješenog dužnosti Markusa Kijena (Ben Danijels) u potrazi za zlom na putu izvan Čikaga. S druge strane Atlantika, otac Benet (Kurt Egijavan) pokušava da očisti Vatikan od onih koji su se okrenuli protiv Boga. Tomas i Markus na kraju stižu do Endrjua Kima (Džon Čo), nekadašnjeg dječijeg psihologa koji upravlja domom za petoro ugrožene djece bez roditelja na privatnom ostrvu u blizini Sijetla. Kad jedno od djece o kojima Endrju brine napadne moćna sila, njih dvoje kreću na zapad, u siguran susret s paklom.

 

 

 

ČOVJEK SA PLANOM (1. i 2. sezona)

Od 24. maja, od ponedjeljka do petka u 15:20 x 2ep

REGIONALNA PREMIJERA

Komedija ČOVJEK SA PLANOM sa Metom Leblankom, koji je osvojio nagradu Zlatni globus, prati preduzimača koji počinje da provodi više vremena sa djecom kad njegova žena počne da radi, i otkrije istinu koju svi roditelji na kraju shvate: njihovi mali anđeli su manijaci. Adam osjeća da je potpuno spreman da preuzme više roditeljskih obaveza, dok se njegova samouvjerena žena Endi vraća na posao nakon što je 13 godina bila nezaposlena majka. Međutim, ostaje zaprepašćen kad shvati koliko je teško ubjeđivati se sa troje neuredne djece koja ne mogu da žive bez interneta. Kćerka Kejt je majstor manipulacije u svom predtinejdžerskom dobu i u početku je uzbuđena jer je došlo „tatino vreme zabave“, srednji sin Tedi ne može da prestane da zavlači ruke u pantalone uprkos neprestanom opominjanju, a njihova najmlađa ćerka Em je nervozna zbog polaska u vrtić kod stroge gđe Vanamejker. Usred svega toga, Adamov stariji brat i poslovni partner Don uživa u tome da mu daje užasne savjete o odgajanju porodice. Ali uz Endino hrabrenje i nekoliko savjeta od jednako preopterećenih roditelja, Meri i Louela, Adam preuzima kontrolu nad svojim potomcima, utvrđuje pravila i otkriva da će „rasturiti“ u ovom poslu.

 

MOĆ IZ SJENKE (1. sezona)

Utorkom u 22:00

NOVE EPIZODE

MOĆ IZ SJENKE je novi međunarodni špijunski triler u kome Mark Strong glumi Maksa Istona, bivšeg špijuna koji se vraća struci kako bi osvetio smrt svog sina (koji je pošao njegovim stopama), samo da bi se našao u središtu prikrivenog obavještajnog rata i zavjere koja ostvaruje profit od širenja haosa širom Bliskog istoka. Priča se odvija širom Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Libana i Francuske, i sadrži duboku političku dimenziju koja postavlja pitanja o vezama između predstavnika naroda i velikih industrija koje profitiraju od globalnih sukoba. Ovo je priča o izuzetno visokim ulozima, zavjeri koja bi mogla da sruši vlade, a uključuje i spasavanje talaca, pucnjavu i spektakularne potjere. Međutim, u svojoj osnovi, MOĆ IZ SJENKE je emotivna drama o porodici koja se našla u ekstremno opasnoj situaciji, u kojoj su intimni i intenzivni lični odnosi u sukobu sa epskom pozadinom. Neposredna i ubjedljiva, MOĆ IZ SJENKE je bogata, višeslojna drama sa angažovanim likovima i uzbudljivom špijunskom pričom koja postavlja pitanja o velikim korporacijama, ratu i globalnoj politici. Na kraju, to je i putovanje čovjeka koji se bori da obezbijedi sigurnost onih koje voli, sa znanjem da nikada ne možete da imate drugu šansu u životu.

 

Fox Crime

96 SATI (2. sezona)

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Od izvršnog producenta Lika Besona („96 sati“, „Peti element“) stiže savremeni prednastavak međunarodnog blokbastera „96 sati“ prepun akcije. Klajv Stenden („Vikinzi“) glumi mlađu verziju Brajana Milsa, legendarnog lika iz filmova „96 sati“. Bivši pripadnik Zelenih beretki, Mils postaje opsjednut osvetom kada ne uspije da zaštiti one koji su mu najbliži. Nakon što je regrutovan za operativca CIA-e, Mils počinje da usavršava svoje smrtonosne vještine dok uskače u opasne misije koje testiraju njegovu hrabrost i guraju ga do ivice.

 

 

 

BUL (2. sezona)

Srijedom u 22.00

NOVE EPIZODE

Dr. Bul je genijalni, drski i šarmantni manipulator koji kombinuje psihologiju, ljudsku intuiciju i visoku tehnologiju da bi saznao kako da utiče na porotnike, advokate, svjedoke i optuženog. Bul zapošljava impresivan tim stručnjaka u Korporaciji za analizu sudskih procesa da bi oblikovao uspješne naracije do poslednjih detalja. U timu su njegov oštroumni bivši zet Beni Kolon, advokat koji nastupa kao branilac u prikazima suđenja, Marisa Morgan, vrhunski stručnjak u oblasti neurolingvistike iz Državne bezbjednosti, bivši inspektor Njujorške policije Deni Džejms, istražitelj koji je grub, ali ima i ljudske osobine s kojima svi mogu da se povežu, nadmeni milenijumski haker Kejbl Makrori, koji je odgovoran za prikupljanje sajber podataka, i Čank Palmer, modni stilista i bivši linijski igrač američkog fudbala koji brine o izgledu klijenata na suđenju. Na suđenjima sa visokim ulozima, kombinacija Bulovog izvanrednog razumijevanja ljudske prirode, tri doktorata i vrhunskog osoblja stvara pobjedničke strategije koje čine da pravda prevagne u korist njihovih klijenata.

 

Fox Life

KRALJEVSKA PORODICA (4. sezona)

Ponedjeljkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Sa radnjom smještenom u savremenom Londonu, ova drama prati živote članova izmišljene britanske kraljevske porodice koji žive u svijetu obilja i kraljevske tradicije prema kojoj im se ispunjavaju sve želje, ali po cijenu obavljanja dužnosti i ispunjavanja svoje sudbine pod budnim okom javnosti.Četvrta sezona se nastavlja nakon što je princ Robert krunisan za kralja Engleske, prisiljavajući svog brata princa Lijama i ujaka Sajrusa, koji je nedavno zbačen sa trona, da formiraju savez. Kraljica Helena traži svoju ulogu u palati, a tjelohranitelj Džasper ponovo pokušava da pridobije ljubav princeze Elenor baš kada treba da se suoče sa najvećom preprekom do sada.

 

SPECIJALIZANT

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Idealistični mladi ljekar (Maniš Dajal) započinje svoj prvi dan specijalizacije željan da spasava živote. Pod nadzorom strogog, genijalnog starijeg specijalizanta (Met Zukri), uskoro će saznati da njegova izabrana profesija nije ono što je zamišljao i da su etičke granice često nejasne. SPECIJALIZANT je provokativna nova medicinska drama koja povlači zavjese da bi otkrila istinu o tome šta se dešava iza scena u bolnicama.

 

Fox Movies

Gvozdeni čovjek, 5. maja u 22:00

Bogati industrijalac Toni Stark je primoran da napravi armirano odijelo poslije incidenta u kojem mu je ugrožen život i na kraju odluči da tu tehnologiju koristi u borbi protiv zla.

Kapetan Amerika: Zimski vojnik, 6. maja u 22:00

Stiv Rodžers se bori da prihvati svoju ulogu u savremenom svijetu i udružuje se sa Natašom Romanof, Crnom udovicom, u borbi protiv moćnog, ali skrivenog neprijatelja u savremenom Vašingtonu.

 

Gvozdeni čovjek 3, 12. maja u 22:00

 „Gvozdeni čovjek 3“ kompanije Marvel Studios prikazuje sukob drskog i genijalnog  industrijalca Tonija Starka/Gvozdenog čovjeka i neprijatelja koji ne zna za granice. Nakon što shvati da je neprijatelj uništio njegov privatni svijet, Stark započinje iscrpljujuću potragu za onima koji su odgovorni za to. Ovo putovanje će na svakoj krivini testirati njegovu hrabrost. Sa leđima uza zid, Stark može da preživi samo pomoću sopstvenih sredstava, oslanjajući se na svoju genijalnost i instinkt da bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok uzvraća udarac, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno progonilo: da li odijelo čini čovjeka ili čovjek čini odijelo?

 

Tor: Mračni svijet, 13. maja u 22:00

Marvelov film „Tor: Mračni svijet“ nastavlja avanture na velikom platnu Tora, moćnog osvetnika, koji se bori da spase Zemlju i devet oblasti od mračnog neprijatelja koji je stariji od samog univerzuma. Nakon Marvelovog „Tora“ i Marvelovih „Osvetnika“, Tor se bori da povrati red u kosmos, ali drevna rasa predvođena osvetoljubivim Malekitom vraća se da univerzum gurne nazad u tamu. Suočen sa neprijateljima kojima čak ni Odin i Asgard ne mogu da se odupru, Tor mora da krene na najopasnije i najličnije putovanje do sad na kom će se ponovo ujediniti sa Džejn Foster i biti primoran da žrtvuje sve da bi nas spasao.

Kockar,  27. maja u 22:00  

Profesor na koledžu, kompulzivni kockar koji ne može da odustane ili pobijedi, nađe se do grla u dugovima prema mafiji.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

18.04.2018