Praznični programi na moja TV

U nastavku izdvajamo najzanimljivije serije i filmove u kojima možete uživati tokom praznika u okviru programskih sadržaja na moja TV

HBO

 

„Božićna melodija“ (A Christmas Melody) biće prikazana 24. decembra u 15.20 sati na HBO-u a prati Kristin (Lacey Chabert), lijepu i elegantnu razvedenicu koja je talentirana dizajnerica odjeće i njezinu mladu kćer. Kristin je upravo morala zatvoriti svoj mali butik na Manhattanu i vratiti se u rodni grad u Ohiju živjeti u starom domu svojih roditelja. To je velika prilagodba za Kristin i Emily – pogotovo kada naleti na bivšu srednjoškolsku suparnicu Melissu (Mariah Carey). Melissa je predsjednica Udruženja roditelja i nastavnika te se trudi da se Kristen osjeća što nepoželjnije. Kristen i Emily nastoje pronaći novi normalni život uz pomoć učitelja glazbe Dannyja (Brennan Elliott) i Kristinine tete Sare (Kathy Najimy), vlasnice lokalnog kafića. Uz malo praznične čarolije i glazbe, Kristin i Emily otkriju da je dom ondje gdje je srce.

 

„Štrumpfovi: Skriveno selo“ (Smurfs: The Lost Village) pogledajte 24. decembra u 20.00 sati na HBO-u.

U ovoj potpuno animiranoj novoj verziji Štrumpfova, tajanstvena karta šalje Štrumpfetu i njezine najbolje prijatelje Lumena, Trapavog i Hrgu na uzbudljivu utrku Zabranjenom šumom punom čarobnih stvorenja da pronađu zagonetno izgubljeno selo prije zlog čarobnjaka Gargamela. Krenuvši na ludo putovanje puno akcije i opasnosti, Štrumpfovi su na putu ka otkriću najveće tajne u njihovoj historiji!

 

„Istjerivači duhova“ (Ghostbusters 2016) napokon se vraćaju s novim postavom urnebesnih novih likova a na programu HBO-a emitirati će se 25. decembra u 10.25 sati.Trideset godina nakon što je popularni originalni serijal osvojio svijet, redatelj Paul Feig donosi svoj svjež pogled na ovu nadnaravnu komediju, a pridružuju mu se neki od najsmješnijih glumaca današnjice: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones i Chris Hemsworth. Zajedno se udružuju da spasu Manhattan od iznenadne invazije duhova, sablasti i sluzi koja obavija grad.

 

„Luda božićna zvona“ (Jingle all the way 2)

Dvojica očajnih tata natječu se u beskompromisnoj bitki da budu najbolji otac i učine ovaj Božić najboljim ikada! Zabavni, ležerni tata Larry muči se pronaći savršen božićni dar za svoju osmogodišnju kćer Noel. Ove sezone najpopularnija igračka, medvjedić Harrison, posve je rasprodana, a Noelin novi očuh želi da i ostane tako – kako bi on bio onaj koji će joj ostvariti blagdansku želju. Kad Larry sazna da Noel za Božić jedino želi medvjedića, neće prezati ni pred čime da usreći svoju djevojčicu i nabavi joj igračku iz njezinih snova. Film „Luda božićna zvona“ (Jingle all the way 2) pogledajte 26. decembra u 10.55 sati na HBO-u.

„Ljepotica i zvijer“ (Beauty and the Beast)

Priča i likovi koje poznajete i volite oživljeni su ovoj adaptaciji „Disneyjeva“ animiranoga klasika „Ljepotica i zvijer“ (Beauty and the Beast), kinematografskog događaja koji slavi jednu od omiljenih priča ikad ispričanih a na programu HBO-a biti će 26. decembra u 20.00 sati. Iskusite fantastično putovanje Belle (Emma Watson), bistre, prekrasne i neovisne mlade žene koju zatoči Zvijer (Dan Stevens) u svome dvorcu. Unatoč njezinim strahovima, ona postane prijateljica sa začaranim osobljem dvorca i nauči gledati dalje od odvratne vanjštine Zvijeri te uviđa da se ispod skriva drago srce princa.

 

„Trag života“ (Life) zastrašujući triler o timu znanstvenika na Međunarodnoj svemirskoj stanici čija se misija otkrića pretvara u praiskonski strah kada nađu na životni oblik koji se ubrzano razvija i koji je prouzročio izumiranje na Marsu, a sada prijeti posadi i cijelom životu na Zemlji, emitirati će se 31. decembra u 20.20 sati na HBO-u.

 

„Assassain's Creed“, na programu HBO-a 31. decembra u 22.05 sati, priča je o više svjetova koja uključuje čovjeka koji se pronađe u središtu drevne bitke između dvije moćne sekte. Samo ako iskoristi sjećanja svojih predaka koja su sadržana u njegovu DNK-u, moći će stati na kraj konfliktu i dobiti pravo na vlastito iskupljenje. Označen vlastitom tragedijom vrlo rano u životu, Cal Lynch (Michael Fassbender) zatvorenik je koji čeka smrtnu kaznu kada dobije neočekivanu drugu šansu za život zahvaljujući misterioznom radu „Abstergoa Industriesa“. Kroz revolucionarnu tehnologiju koja otključava genetska sjećanja zadržana u DNK-u Cala šalju natrag u vrijeme u Španjolsku u 15. vijek. Ondje on proživljava iskustvo svog dalekog rođaka, Aguilara de Nerha, člana tajnog društva poznatog pod nazivom „The Assassins“ koje štiti slobodnu volju od Templarskog odreda gladnog moći. Preobražen prošlošću, Cal počinje stjecati znanja i tjelesne vještine potrebne da pobijedi opresivnu templarsku organizaciju u sadašnjosti.

 

31. decembra u 00.05 sati - Novogodišnji film iznenađenja

„Olafova pustolovina“ (Olaf’s Frozen Adventure)

Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji u Disneyjevoj kratkometražnoj „Olafovoj pustolovini“ (Olaf’s Frozen Adventure) koju možete pogledati 01. januara u 7.45 sati na HBO-u. Ovo su prvi praznici otkad su se vrata ponovno otvorila, a Anna i Elsa priređuju proslavu za sve u Arendelleu. Kada građani neočekivano rano odu kako bi uživali u svojim individualnim običajima, sestre shvate da nemaju vlastitu obiteljsku tradiciju. Stoga Olaf odluči pročešljati kraljevstvo kako bi donio najbolje tradicije i spasio ovaj prvi Božić za svoje prijateljice.

„Projekt Tokio“ (Tokyo Project)

Mladi i zgodni Sebastian na poslovnom je putu u Tokiju kao predstavnik elitne bruklinške kompanije koja proizvodi mušku kozmetiku i vrlo je popularna u Japanu. Iako je u poslu uspješan, na Sebastianu se odmah primijeti da ga progoni tuga – mučna prošlost. Fasciniran je prekrasnom i tajanstvenom Claire, ženom koju je vidio u svom hotelu i koju stalno susreće. Između Sebastiana i Claire postoji očita privlačnost i to dvoje Amerikanaca u inostranstvu proživljavaju erotičnu i napetu noć. No stvari nisu kakvima se čine. Istina je fikcija, a fikcija nova stvarnost i mračne prošlosti tih dvoje stranaca sličnije su nego što nam se čini na prvi pogled. 30 minutna drama „Projekt Tokio“ (Tokyo Project) na programu HBO-a biti će 01. januara u 20.00 sati.

 

HBO 2

 

24. decembra - Spy Kids dan:

 

•          „Spy kids“ (Spy Kids) – 24. decembra u 12.05 sati na HBO 2

Prije devet godina vrhunski međunarodni špijuni Gregorio i Ingrid Cortez zamijenili su uzbuđenje špijunaže za avanturu roditeljstva. Ali kad ih pozovu na tajnu misiju, Cortezovi se odvoje od obitelji i otme ih zli Fegan Floop. Srećom, postoje dvije osobe koje posjeduju vještine i znanje da ujedine obitelj: Carmen i Juni Cortez, njihova djeca.

 

•          „Spy Kids 2: Otok izgubljenih snova“ (Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams) - 24. decembra u 13.30 sati na HBO 2

Carmen i Juni sada su službeni agenti OSS-a, usred još jedne krize: moraju oteti moćan uređaj iz kandži onih koji bi ga mogli pokušati iskoristiti kako bi trajno onesposobili energiju na Zemlji. Njihova ih potraga vodi do tropske jazbine Romera, poremećenog naučnika koji se povukao u osamu nakon što mu se smion eksperiment izjalovio - i cijeloj skupini mutantnih stvorenja. Kao da pronalazak uređaja nije dovoljan, Carmen i Juni moraju se boriti s još jednim parom minišpijuna, Garyjem i Gerti Giggles koji silno žele pobijediti najcjenjenije klince-špijune na svijetu.

 

•          „Spy Kids: 3D“ (Spy Kids: 3D Game Over) – 24. decembra u 15.10 sati na HBO 2

Spy Kids su se vratili! Tajni agenti Juni i Carmen Cortez kreću na svoju dosad najluđu misiju: putovanje u svijet virtualne stvarnosti 3D videoigre osmišljene da ih nadmudri dok nevjerovatna grafika i bića iz igre oživljavaju. Oslanjajući se na humor, visoko-tehnološke naprave, hrabrost, obiteljske veze i munjevite refleksije, Spy Kids se moraju boriti kroz sve teže i teže razine igre – suočavajući se s izazovima koji uključuju utrku protiv drumskih ratnika i surfanje na kipućoj lavi – kako bi spasiti svijet od negativca gladnog moći.

 

25. decembra - porodični dan:

 

•          „Božićna priča o igračkama“ (Toy Story That Time Forgot) – 25. decembra u 09.40 sati na HBO 2

Za vrijeme poslijebožićne igre, ekipa „Priče o igračkama“ nađe se na neistraženom teritoriju kad se pokaže da je najbolji set akcijskih figura u povijesti u opasnoj zabludi. O triceratopsu Trixie ovisi hoće li se ekipa vratiti u Bonnienu sobu u „Božićnoj priči o igračkama“.

 

•          „Kung Fu Panda 3“ (Kung Fu Panda 3) – 25. decembra u 12.25 sati na HBO 2

Po se ponovno ujedinjuje sa svojim davno izgubljenim ocem Lijem te par putuje u tajno svetište pandi. Ondje moraju surađivati kako bi porazili novog neprijatelja: nadnaravnog negativca Kaija, koji jača kradući životnu silu drugih ratnika.

 

•          „Ledeno doba 5: Veliki udar“ (Ice Age: Collision Course) – 25. decembra u 14.00 sati na HBO 2

Scratova epska potraga za neuhvatljivim žirom katapultira ga u svemiru gdje slučajno pokreće niz kozmičkih događaja koji će preobraziti svijet ledenog doba i zaprijetiti mu. Kako bi se spasili, Sid, Manny, Diego i ostatak stada moraju napustiti svoj dom i krenuti na misiju punu komedije i avanture putujući egzotičnim novim zemljama i susrećuću niz šarolikih novih likova.

 

•          „Trolovi“ (Trolls) – 25. decembra u 15.35 sati na HBO 2

Uđite u šareni, čudesni svijet nastanjen pretjerano optimističnim Trolovima koji stalno imaju ples u nogama i pjesmu na usnama te komično pesimističnima Bergenima koji su sretni samo kad imaju Trola u želucu.

 

•          „Vaiana: Potraga za mitskih otokom“ (Moana) – 25. decembra u 17.10 sati na HBO 2

Mlada navigatorica Moana, kći polinezijskog poglavice, izabrana je da pronađe dragocjeni artefakt koji bi mogao spasiti njezin narod. Moana se udruži s nekoć moćnim polubogom Mauijem kako bi pronašla legendarni otok.

 

26. decembra - Dan Pirata s Kariba:

 

•          „Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera“ (Pirates of The Caribbean: The Curse of the Black Pearl) – 26. decembra u 11.25 sati na HBO 2

Snalažljivi kovač Will Turner udruži se s ekscentričnim piratom kapetanom Jackom Sparrowom kako bi spasio svoju ljubav, guvernerovu kćer, od Jackovih bivših gusarskih saveznika koji su sada nemrtvi.

 

•          „Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja“ (Pirates of The Caribbean: Dead Man's Chest) – 26. decembra u 13.45 sati na HBO 2

Šarmantni odmetnuti pirat kapetan Jack Sparrow se vratio. Sada Jack mora platiti dug u krvi: duguje svoju dušu legendarnom Davyju Jonesu, sablasnom vladaru oceanskih dubina, ali uvijek lukavi Jack neće se predati bez borbe.

 

•          „Pirati s Kariba: Na kraju svijeta“ (Pirates of The Caribbean: At the World's End) – 26. decembrau 16.15 sati na HBO 2

Kapetan Jack Sparrow, prepredeni i šarmantni gusar, zarobljen je u škrinji Davyja Jonesa. Njegova braća gusari pokrenu za njim očajnički potragu. Slijedite njihove lude pomorske pustolovine od egzotičnog Singapura do kraja svijeta i dalje.

 

•          „Pirati s Kariba: Nepoznate plime“ (Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides) – 26. decembra u 19.04 sati na HBO 2

Kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) nađe se na neplaniranom putovanju prema mitskom Izvoru mladosti kada ga žena iz njegove prošlosti (Penelope Cruz) dovuče na palubu "Osvete kraljice Ane", broda omraženoga kapetana Crnobradog.

 

"Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda“ (Rogue One: A Star Wars Story)

„Lucasfilm“ predstavlja prvi od samostalnih filmova „Ratova zvijezda“, "Rogue One: Priču iz Ratova zvijezda“ (Rogue One: A Star Wars Story), potpuno novu epsku pustolovinu koja će se emitirati 01. januara u 16.00 sati na HBO-u. U razdoblju velikog sukoba skupina nevjerovatnih junaka predvođenih Jyn Erso, smionom bjegunkom, i Cassianom Andorom, pobunjeničkim špijunom, udružuju se u očajničkoj misiji krađe planova Zvijezde smrti, vrhunskog imperijskog oružja masovnog uništenja. Ovaj ključni događaj u vremenskom okviru „Ratova zvijezda“ okuplja obične ljude koji odabiru činiti izvanredne stvari i time postaju dio nečeg većeg od sebe.

 

HBO 3

 

Maratoni serija:

 

•          „Bijela kraljica“ (The White Queen) – 25. decembra od 08.50 sati na HBO 3

„Bijela kraljica“ uzbudljiv je prikaz jednog od najdramatičnijih i najburnijih razdoblja engleske historije. Priča o ljubavi i požudi, zavođenju i prijevari, izdaji i ubojstvu, na jedinstven je način pripovijedana iz gledišta triju različitih, ali jednako neumoljivih žena – Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort i Anne Neville. U potrazi za moći, oni će spletkariti, manipulirati i zavoditi na svome putu do engleskog prijestolja. Godina je 1464., prije nego što je dinastija Tudor zavladala zemljom, a rat za pravog kralja bjesni Engleskom. To je gorak spor između dviju strana iste obitelji, kuće York i kuće Lancaster, a svaka od ovih triju žena očajnički se nadmeće za krunu.

 

•          „Igra prijestolja VII“ (Game of Thrones VII) – 25. decembra od 21.00 sati na HBO 3

Najgledanija serija u povijesti mreže HBO i pravi svjetski TV fenomen, Igra prijestolja ostaje uzvišeni hit za mrežu. Ovog ljeta izlazi sedam epizoda te će se 7. sezona usredotočiti na sukob vojski i stavova koje obožavatelji serije već godinama čekaju. Početkom sezone Daenerys Targaryen u pratnji Neokaljanih i ojačana savezništvom s Dothrakijima i Željeznim rodom te svojih troje zmajeva napokon je zaplovila prema Westerosu s Tyrionom Lannisterom, njezinim novim Namjesnikom. Jon Snow, nezaboravno vraćen iz mrtvih u 6. sezoni, čini se da je utvrdio vlast na Sjeveru nakon spektakularne pobjede nad Ramsayjem Boltonom u Bitci kopiladi i vraćanja Oštrozimlja u ruke Starkovih. U Kraljevu Grudobranu Cersei Lannister, nakon što je ostala bez nasljednika, uspješno je zauzela Željezno prijestolje tako što je divljom vatrom spalila Vrhovnog Vrapca i druge neprijatelje u septi Baelora. Ali kako ove i druge strane kreću u nova savezništva ili (vjerojatnije) nasilne sukobe, hladna i apokaliptična prijetnja u obliku vojske mrtvaca bijelih šetača probit će Zid i napasti Jug te prijeti da će uzdrmati status quo i razoriti rezultate tih manjih, previše ljudskih rivalstava.

 

•          „Bijela princeza“ (The White Princess) – 26. decembra od 09.50 sati na HBO 3

Prema istoimenom romanu Philippe Gregory, „Bijela princeza“ priča je o moći, obitelji, ljubavi i izdaji koja promatra jedno od najburnijih razdoblja u britanskoj povijesti s jedinstvenog gledišta žena. Buran brak između Elizabeth od Yorka (Jodie Comer) i kralja Henryja VII. (Jacob Collins-Levy) službeno je obilježio završetak Rata ruža, ali prava bitka za prijestolje nipošto nije gotova.

 

•          „Viktorija I“ (Victoria I.) – 30. decembra od 21.00 sati na HBO 3

•          „Viktorija II“ (Victoria II.) – 31. decembra od 21.00 sati na HBO 3

Rane godine vladavine jedne od najvećih britanskih kraljica. Crpeći iz događaja u njezinu stvarnom životu i kraljičine osobne dnevnike, serija daje živopisan portret njezine preobrazbe iz impulzivne 18-godišnjakinje u uvaženog monarha.

 

•          „Rastava I“ (Divorce I) – 01. januara od 14.15 sati na HBO 3

„Rastava“ autorice Sharon Horgan (autorica i zvijezda za „Emmy“ nominirane serije „Katastrofa“), prati Frances (Sarah Jessica Parker), koja nakon više od deset godina braka i dvoje djece iznenada počne preispitivati svoj život i napet odnos s mužem Robertom (Thomas Haden Church). Serija počinje zabavom za 50. rođendan njihove prijateljice Diane, prigode obilježene dramatičnim incidentom kada se Diane žestoko posvađa s mužem Nickom, što uvjeri Frances da kaže Robertu kako bi se trebali razići. Ali Frances ubrzo otkriva da su čist prekid i nov početak teži nego što je mislila, dok se Robert, osupnut Francesinim otkrićem, pokušava pomiriti s time da im se brak raspada. Priča o vrlo, vrlo dugoj rastavi u 10 epizoda prve sezone prati Frances i Roberta dok se nose s raspadom njihova propalog braka, ne samo zbog sebe nego i zbog djece i prijatelja. Pronalazeći britak, pronicljiv humor u napetim situacijama od neugodnih javnih susreta do gorkih privatnih terapijskih sesija, „Rastava“ je priča o dvoje ljudi u najtežem trenutku u njihovim životima, čiji su međusobni osjećaji intenzivniji nego što su godinama bili.

 

CINEMAX

„Zvjezdana prašina“ (Stardust)

Spletkarski prinčevi, zle vještice, leteći gusari, nebeska ljubav, junak čista srca i čarobno kraljevstvo. Sve to nudi „Zvjezdana prašina“ (Stardust), epska avantura s Claire Danes, Michelle Pfeiffer i Robertom De Nirom. U nadi da osvojiti lijepu djevojku (Sienna Miller), Tristan (Charlie Cox) obeća joj donijeti zvijezdu padalicu. Ali čeka ga avantura života kad otkrije da je zvijezda zapravo nebeska ljepotica Yvaine (Danes). Kada stara vještica Lamia (Pfeiffer) pokuša ukrasti Yvaineinu mladost, Tristan je mora zaštititi pod svaku cijenu. Ova čarobna bajka kao nijedna druga naglas će vas nasmijati i natjerati da ponovno povjerujete u ljubav a na programu Cinemaxa možete ju pogledati 24. decembra u 17:50 sati.

„Lov na divljake“ (Hunt for The Wilderpeople)

Novozelandska komedija „Lov na divljake“ (Hunt for The Wilderpeople) prikazivati će se 25. decembra u 21.40 sati na Cinemaxu. Odrastao na hip-hopu i u udomiteljskoj skrbi, prkosan gradski klinac Ricky dobiva svjež nov početak na selu Novog Zelanda. Brzo se udomaći kod svoje nove udomiteljske obitelji: ugodnnom tetom Bellom, čangrizavim ujkom Hecom i psom Tupacom. Kad nastane tragedija zbog koje bi Rickyja mogli poslati u drugi dom, on i Hec pobjegnu u šumu. Uslijedi nacionalna potjera, a novoproglašeni odmetnici moraju se suočiti sa svojim mogućnostima: slavno propasti ili prevladati razlike i opstati kao obitelj.

 

„Starsky i Hutch“ (Starsky and Hutch)

Jedan od najpopularnijih televizijskih dvojaca dolazi na veliki ekran u parodiji popularne serije iz 1970-ih, „Starsky i Hutch“ (Starsky and Hutch) koja će se emitirati 26. decembra u 16.30 sati na Cinemaxu. Pridružujemo se neurotičnom Davidu Starskyju (Ben Stiller) i ležernom Kenu „Hutchu“ Hutchinsonu (Owen Wilson) dok prvi put rade kao partneri na tajnom zadatku. Novi partneri moraju prevladati svoje razlike kako bi riješili važan slučaj uz pomoć uličnog doušnika Huggyja Beara (Snoop Dogg) i uvjerljivog kriminalca Reesea Feldmana (Vince Vaughn).

 

„Gattaca“ (Gattaca)

U futurističkom trileru „Gattaca“ (Gattaca) koji će na programu Cinemaxa biti 26. decembra u 18.10 sati, dizajnirani ljudi, stvoreni u testnim epruvetama, vladaju društvom, a pomno projektirana genetika određuju život osobe. Ethan Hawke igra glavnu ulogu Vincenta Freemana, mladića označenog kao nevaljanog jer je začet ne u laboratoriju, nego u ljubavi. Odlučan postići svoje ciljeve, on kupi identitet od DNK brokera, zamijenivši se s genetički savršenim, ali paraliziranim Jeromeom (Jude Law). Promijenivši izgled i prikrivši svoje nesavršenosti, Vincent se uzdiže kroz redove korporacije „Gattaca“ dok započinje ljubavnu vezu s lijepom kolegicom Irene (Uma Thurman). Na rubu je da ispuni svoj san o međuplanetarnom istraživanju svemira kada ravnatelj svemirske agencije bude ubijen, a prateća istraga prijeti razotkriti njegov krivotvoreni život.

„Dobri Will Hunting“ (Good Will Hunting)

Drama „Dobri Will Hunting“ (Good Will Hunting), koja će se prikazivati 26. decembra u 20.00 sati na Cinemaxu, donosi priču o buntovnom 20-godišnjem domaru na MIT-u Willu Huntingu, obdarenom fotografskim pamćenjem, koji visi po barovima Južnog Bostona sa svojim najboljim prijateljem Chuckiejem i bogatom britanskom djevojkom Skylar. Nakon što profesor s MIT-a Lambeau zada studentima izazovnu matematičku formulu na ploči u hodniku, Will anonimno ostavi tačno rješenje potaknuvši Lambeua da pronađe neuhvatljivog mladog genija. Kako Willovi problemi s policijom eskaliraju, Lambeau nudi rješenje, ali uz dva uslova – posjeti terapeutu i sedmične sesije iz matematike. Will pristane, ali odbija suradnju s nizom terapeuta. Lambeau zatim kontaktira s bivšim kolegom, terapeutom Seanom McGuireom, instruktorom na javnom koledžu Bunker Hill. Obojica su jednako tvrdoglavi, ali Will je napokon prisiljen suočiti se sa svojom prošlošću i budućnošću.

 

CINEMAX 2

„Tigar i zmaj“ (Crouching Tiger Hidden Dragon)

 

Film borilačkih vještina veličanstvene iluzije i poetičnih pokreta, „Oscarom“ nagrađen Anga Leeja epska je ljubavna priča suprotstavljena izdaji i žudnji za moći koja će se emitirati 24. decembra u 16.45 sati na Cinemaxu 2. Yun-Fat Chow glumi legendarnog učitelja i ratnika Li Mu Baija koji preda svoj čarobni mač, Zelenu sudbinu, svojoj nekadašnjoj ljubavi Yu Shu Lien da ga izruči lokalnom guverneru. Ali kad neko ukrade mač od žada, sumnja padne na Lisicu od Žada, zloglasnu bjegunku koja je ubila Lijeva učitelja i prerušila se u spletkarsku dvorkinju guvernerove povodljive kćeri Jen Yu. Pod Žadinim utjecajem Jen odbacuje unaprijed dogovoreni brak i postaje maskirana ratnica vješta poput mačke čiji prelazak u svijet sjena ipak zakomplicira pojava Loa, njezine davno izgubljene ljubavi. Potraga za Zelenom sudbinom sadrži bitke koje se odupiru zakonima gravitacije i nadrealne krajolike drevne Kine, a trajne teme ljubavi i borbe protiv zla nepovratno mijenjaju živote Lija i Yu te Jen i Loa.

„Djevojka kralj“ (The Girl King)

„Djevojka kralj“ (The Girl King), na programu Cinemaxa 2 biti će 24. decembra u 18.45 sati, priča je o Kristini Švedskoj, enigmatičnoj djevojci u sukobu – razapetoj između razuma i strasti; između ženskog tijela i prinčevskog odgoja; između starog i savremenog svijeta i između svog briljantnog, obrazovanog uma i konzervativnih sila oko sebe. Okrunjena 1632. u dobi od šest godina, Kristina Švedska bačena je u labirint moći i tradicije, u kojem je dvor strogih, luteranskih muškaraca prisiljava da se uda i donese na svijet nasljednika kako bi ispunila svoju sudbinu. Ona pronalazi utočište i ljubav sa svojom dvorskom damom, prekrasnom i elegantnom groficom Ebbom Sparre, iako je kancelar Axel Oxenstierna prisiljava da bude s njegovim sinom Johanom. Uskoro snage oko kraljice shvate da je Ebba ključ preko koje je mogu kontrolirati, no podcjenjuju Kristinin briljantni um i njezin nagon za slobodom.

„Put rata“ (War Horse)

Redatelj Steven Spielberg donosi „Put rata“ (War Horse), epsku pustolovinu za publiku svih godina koju možete pogledati 25. decembra u 11.25 sati na Cinemaxu 2. Smješten u veličanstven ruralni krajolik Engleske i Europe za vrijeme Prvog svjetskog rata, "Put rata" počinje čudesnim prijateljstvom između konja Joeyja i mladića Alberta koji ga ukroti i dresira. Kad ih silom razdvoje, film prati nevjerovatno putovanje ovoga konja kroz rat, gdje on mijenja i inspirira živote svih koje susretne – britanske konjice, njemačkih vojnika te francuskog farmera i njegove unuke, a priča dostiže emocionalni vrhunac u srcu ničije zemlje. Prvi svjetski rat proživljen je kroz putovanje ovoga konja – odiseja je to radosti i tuge, strastvenog prijateljstva i velikih pustolovina.

Aktuelnu ponudu HBO i Cinemax dodatnih TV paketa možete pogledati ovde.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

 

22.12.2017