Legendarni Čola i Crvena jabuka za spektakularan doček Nove godine na otvorenom u Sarajevu

Veliki sponzori koncerta Zdravke Čolića u Sarajevu za Novogodišnju noć - BH Telecom i Huawei poklanjaju Vam muzički spektakl!

Ovaj spektakl će, prema najavama organizatora biti nezapamćena muzička manifestacija kakvu Sarajevo dugo nije vidjelo.

Proslava će početi u noći 30. decembra, nastupom mladih virtuoza Muzicarta, uz plesne ritmove u samom centru grada. Potom će, u novogodišnjoj noći centralnu binu i cijeli Trg BiH do usijanja dovesti kralj pop muzike sa ovih prostora Zdravko Čolić. Zvijezda koja sija decenijama i koju vole sve generacije sa ovih prostora, na spektakularan način iznova se vraća svom Sarajevu, pripremajući za Novu godinu jedan od najvećih koncerata u svojoj bogatoj karijeri.

Narednu noć, 1. januara 2018. godine biće održan i koncert kultne sarajevske grupe Crvena jabuka.

Svi koncerti će biti održani na najboljim lokacijama u samom centru Sarajeva, uz dobru organizaciju, vrhunsku pripremu, gurmanske specijalitete, vrhunski smještaj i sve popratne sadržaje koji će gostima uljepšati boravak.

Sarajevo očekuje i stotine hiljada turista iz cijelog svijeta. Sudeći prema velikom interesu iz regije, Evrope, ali i cijele Bosne i Hercegovine, očekuje se veliki broj posjetilaca, a mobilna mreža BH Telecoma će ih spremno dočekati uz najbolje tarife za turiste i duple Ultra bonuse!

BH Telecom je jedan od sponzora ovog velikog muzičkog događaja kojeg svi sa uzbuđenjem iščekujemo. Sa Huawei Mate 10 Pro, koji  je službeni uređaj za doček Nove godine uđite spremni u Novu 2018. godinu uz savršenstvo od mobilne tehnologije!

Podsjećamo da je Huawei Mate 10 Pro nedavno predstavljen na našem tržištu i možete ga kupiti na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.

Uživajte!

 

 

26.12.2017