PLAYSTATION

SATOVI

MASKE, BATERIJE I SLUŠALICE

FRITZ!BOX, PLC I WIFI EXTENDERI

GOPRO

DALJINSKI UPRAVLJAČ

MOJ PAMETNI DOMFritz!Box modem

Fritz!Box je višenamjenski visokokvalitetni modem koji osigurava veću brzinu i pouzdanost pristupa Internet mreži, što pogoduje korištenju zahtjevnih aplikacija, te spajanje većeg broja korisnika i uređaja.

Zbog dualband tehnologije, uređaj podržava wi-fi konekciju na dva frekvencijska opsega (2.4 GHz i 5 GHz), i na taj način pruža jaču pokrivenost wi-fi signalom, u svim dijelovima prostorija.

Sa Fritz!Box modemom svi uređaji jednog domaćinsta ili firme kao što su kompjuteri, tableti, mobilni telefoni, TV aparati, printeri, PlayStation i ostali gaming uređaji, smart home uređaji, mogu se povezati u privatnu mrežu, sa mogućnošću zajedničkog pristupa/dijeljenja sadržaja (dokumenti, video, fotografije i dr.) pohranjenih na memoriji FRITZ!Box uređaja, cloud memoriji ili na spojenim medijima (npr. USB memory stick).

Mogućnost pristupa sadržajima i upravljanje Fritz!Box modemom, odnosno spojenim uređajima, omogućeno je putem Interneta (Android i iOS aplikacija ili putem VPN), sa bilo koje lokacije u svijetu, što korisnicima daje dodatni komfor i prednosti kako u privatnim, tako i poslovnim aktivnostima.

Pored brojnih prednosti koje korisniku daje Fritz!Box uređaj u korištenju Internet servisa, nudi i druge funkcionalnosti sa kojima korisnik ostvaruje niz prednosti korištenja usluga telefonije, upravljanja smart home uređajima i dr.

Kratko uputstvo za rukovanje FritzBox! modemom na bosanskom jeziku.

Više informacija o uređaju možete pogledati na stranici proizvođača: https://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-7490/

Korisnici koji koriste MojaTV pakete u okviru Moj izbor grupe, automatski ostvaruju 50% popusta na naknadu za korištenje uređaja.

Od maja ove godine pravo na 50% popusta na cijenu naknade za korištenje Fritz!Box uređaja imat će i poslovni korisnici netFat paketa u okviru Biz izbor ponude.

 

Mjesečna naknada

5,50
KM

 

 


PLC ADAPTER TL-PA4010

Jednostavno, pouzdano proširenje mreže!

PLC (eng. Power Line Communication) adapteri su uređaji koji omogućavaju brzi prijenos TV signala korištenjem postojeće kućne elektro instalacije (u sklopu istog brojila električne energije).

Trebate proširiti i pojačati vašu kućnu ili kancelarijsku mrežu, koja ne treba dodatno ožičenje ili konfiguraciju? Ovaj uređaj je odlično rješenje.

S brzinama do 500Mbps, električni adapteri pomažu vam da izgraditi brzu i pouzdanu multimedijsku mrežu za besprijekoran HD streaming i online gaming. Osim toga, lako se mogu postaviti bilo gdje u vašem domu zahvaljujući kompaktnom dizajnu.

Patentirani način rada za uštedu energije automatski smanjuje potrošnju energije do 85%.

 

 Uputstvo za upotrebu

 

Mjesečna naknada

2,00
KM


 

 

 

WIFI EXTENDER TL-WA850RE

Elegantno rješenje za bežičnu mrežu!

WiFi extender je tzv. pojačivač bežičnog Internet signala u objektu korisnika, što znači da se njegovim korištenjem proširuje zona pokrivenosti WiFi signalom. Korištenje WiFi extender uređaja BH Telecoma omogućeno je pretplatnicima MojaTV Net i MojaTV Full paketa.

TP-Link WA850RE obavlja svoj posao na vrlo jednostavan način. Uređaj se direktno spaja u električnu utičnicu, a nudi i mogućnost spajanja i jednog žičanog mrežnog uređaja putem Ethernet porta.

Kružne LED diode javljaju status uređaja, a pored futurističkog izgleda ima i jak intenzitet. Lagano proširite pokrivenost bežičnim putem, pritiskom dugmeta Range Extender.

LED Kontrolna funkcija uključuje Noćni način rada za miran san.

 

 Uputstvo za upotrebu

 

Mjesečna naknada

1,00
KM

 


 

Napomene: