Otvoren prvi CEO Summit pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma

Cilj konferencije je ujedinjenje uspješnih privrednih lidera i kompanija iz regiona, kako bi se pokrenula pozitivna kretanja i opstanak privrede u cijelosti. Konferencija je prilagođena online i offline formatu i fizički joj prisustvuju predstavnici više od 70 kompanija, tj. njihovi CEO i TOP management, 13 govornika, privrednih lidera vodećih kompanija u BiH, te predstavnici sponzora.

Što nam to donose promjene nastale u vrijeme krize, kako se prilagoditi i nastaviti redovno i uspješno poslovanje, šta su prilike koje kompanije u BiH i regionu nikako ne smiju propustiti, te kakvi nas to tokovi i perspektive čekaju, samo su neke od tema o kojima će danas govoriti domaći i regionalni CEO lideri.

Sedin Kahriman v.d. generalnog direktora BH Telecoma učesnik je panel diskusije „Ritam razvoja i inovacije“ (primjer iz prakse kompanija iz BIH i svijeta). CEO Summitu Sarajevo prisustvuju i Elvedin Kanafija, direktor Direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma i Samira Ćerim, v.d. izvršna direktorica Izvršne direkcije za informacione tehnologije, koja je i član Uprave BH Telecoma.

BH Telecom kao generalni pokrovitelj konferenciju vidi i kao priliku da se domaći lideri ujedine i zajedničkim projektima pomognu opstanak privrede, te otvore neke nove tokove i prilike za širenje biznisa.

 

Moja priča.

18.06.2020