Izdvajamo iz filmskih i serijskih sadržaja na Foxu

Programska shema za Fox kanal koji možete pratiti na moja TV

 

 

ORVIL (1. sezona)

Od 1. novembra, srijedom u 22.00 sati

U produkciji Emijem nagrađenog izvršnog producenta i tvorca Seta Makfarlana (Porodični čovek, Ted, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja), serija Orvil je akciona jednočasovna avantura smještena u budućnost udaljenoj 400 godina i prati Orvil, istraživački svemirski brod srednjeg nivoa. Njegova posada, ljudska i vanzemaljska, suočava se sa čudima i opasnostima svemira, dok istovremeno rješava probleme svakodnevnog života. U ovoj seriji, Makfarlan glumi kapetana broda Eda Mersera, a Edrijan Paliki (Agenti SHIELD-a, Svjetla petkom uveče) njegovu bivšu ženu koja je njegov prvi oficir.

 

AMERIKANCI  (5. sezona)

Od 21. novembra, utorkom u 22.00 sati

Serija Amerikanci je historijska drama o kompleksnom braku dvoje špijuna KGB-a koji se predstavljaju kao Amerikanci u predgrađu Vašingtona u periodu Reganove administracije. Ugovoreni brak između Filipa (Metju Ris) i Elizabet Dženings (Keri Rasel) iz dana u dan postaje sve iskreniji i strastveniji, ali pritisak i zahtjevi posla postaju sve teži, a lični danak postaje gotovo nepodnošljiv.

 

ČENS (2. sezona)

Od 11. novembra, subotom u 19.00 sati

Zasnovana na romanu Kema Nana, serija je provokativni psihološki triler koji prati Eldona Čensa (Hju Lori), forenzičkog neuropsihijatra koji je protiv svoje volje uvučen u opasan svijet korupcije u policiji, seksualnih opsesija, slomljenih identiteta i nasilja.

 

SIMPSONOVI (23. sezona)

Od 17. novembra, radnim danima u 18.05 sati po 2 epizode

SIMPSONOVI u ovoj sezoni imaju mnoštvo gostujućih glasova, a među njima su kulinarski globtroter Entoni Burden (Bez rezervacije) i slavni kuhar Gordon Remzi (Glavni kuhar, Paklena kuhinja, Kuhinjske noćne more) u epizodi „The Food Wife”.

 

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI: LOS ANĐELES (6. sezona)

Od 28. novembra, od ponedeljka do četvrtka u 21.00 sati

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI: LOS ANĐELES je drama o svijetu sa visokim ulozima jedinice mornaričkih istražitelja, ispunjenom hapšenjima opasnih i neuhvatljivih kriminalaca koji predstavljaju opasnost po državnu bezbjednost. Preuzimajući lažne identitete i koristeći najnapredniju tehnologiju, ovaj tim visokoobučenih agenata radi na tajnim zadacima rizikujući svoje živote da bi onesposobili svoje mete. Naoružani najnovijom tehnološkom opremom i svakodnevno izloženi opasnim situacijama, članovi ove blisko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge da bi učinili ono što je neophodno za zaštitu nacionalnih interesa.

NADARENI (1. sezona)

Četvrtkom u 22.00 sati

Serija NADARENI prati priču običnog bračnog para iz predgrađa čiji život uzdrma iznenadno otkriće da njihova djeca imaju mutantske moći. Rid (Stiven Mojer, „Pucnjava“, „Prava krv“) i Kejtlin Straker (Ejmi Eker, „Stalna meta“) tipični su roditelji iz srednje klase suočeni sa problemima odgajanja dece. Međutim, njihova deca tinejdžeri, Loren (Natali Elin Lind, „Gotam“) i Endi (Persi Hajns Vajt, „Noć u muzeju 3“), nakon incidenta u srednjoj školi otkrivaju da su mutanti, pa Rid i Kejtlin čine sve što je u njihovoj moći da ih zaštite.

 

OKRUŽEN MRTVIMA (8. sezona)

Ponedeljkom u 22.00 sati

U prethodnoj sezoni Rik Grajms i njegova grupa suočili su se sa svojim najsmrtonosnijim izazovom. U udobnosti Aleksandrije dozvolili su sebi da spuste gard, ali uskoro su se podsjetili koliko brutalan može da bude svijet u kojem sada žive. Osjećajući se bespomoćno pred Neganovim pravilima i zahtevima, Rik je savjetovao članovima grupe da se povinuju. Međutim, uvidjevši da se s Neganom ne može postići dogovor, Rik je počeo da okuplja druge zajednice koje su pod kontrolom Spasitelja.

IMPERIJA (4. sezona)

Petkom u 20.00 sati

Serija Imperija je moćna drama o muzičkoj porodičnoj dinastiji čija je radnja smještena u glamurozan i ponekad opasan svijet hip-hop muzike. Serija prati porodicu Lajon i njihovu medijsku kompaniju po imenu Imperija. Osnivač Lušus Lajon (Terens Hauard) kralj je hip-hopa, ali njegovu kompaniju i vladavinu neprestano ugrožava njegova porodica, koju čine njegova bivša žena Kuki Lajon (Taradži P. Henson), sinovi Džamal (Džusi Smolet), Hakim (Brajšir J. Grej) i Andre (Trej Bajers), kao i promjenljiva i kompetitivna muzička industrija.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

30.10.2017