Posebna ponuda uređaja!

Jesen nastavlja donositi poklone.

Posebna ponuda uređaja u BH Telecomu za sve postojeće  i nove korisnike:

 

  • moja TV
  • fiksne telefonske usluge
  • internet paketa

 

U akciji koja traje do 30.novembra izaberite uređaj za sebe, po cijeni od 1 KM jednokratno, ili po cijeni od 1 KM do 10 KM mjesečno, uz ugovor za uslugu koju odaberete na period od dvije godine.

Korisnicima xDSL paketa omogućena je kupovina tableta i mobitela.

U ponudi su:

Wiko Tommy 4G

Nevjerovatna brzina za multimedijalne sadržaje!

Wiko Tommy nudi atraktivan, tanak dizajn, a dostupan je u 6 pop boja.

Wiko Tommy 4G je pravi izbor za sve koji žele ostvariti nevjerovatne brzine za multimedijalne sadržaj. Wideselfie mode oduševit će sve ljubitelje selfie fotografija jer ćete zahvaljujući ovoj opciji praviti fantastične fotografije, a Wiko fotoaparat nudi opciju snimanja videa pomoću DualView mode-a.

Saznaj više

 

Alcatel Pixi 4 7" 3G

Sve se promijenilo, na bolje! Pixi 4 tablet krasi 7 - inčni ekran, rezolucije 1024x600. Sa 3G konektibilnošću i moćnim četverojezgrenim procesorom, sigurno će vas pratiti bilo gdje ga ponijeli sa sobom. Otporan je na prašinu i prskanje.

Budi bistriji!

Saznaj više

 

Alcatel Pixi 4 5“

Ovaj best seller nudi jasne, oštre fotografije i najbolje selfije. Uživajte u super tankom zavodljivom dizajnu. Opremljen je izdržljivom baterijom, brzom konektivnošću, lakim interfaceom za korištenje i moćnim muzičkim iskustvom. Posjedovanje ovog telefona će biti prvi korak da osvojite svijet!

Ugodno će se smjestiti u vašu torbu ili džep, jer je izuzetno tanak, lagan i kompaktan.

Saznaj više

 

Gigaset C530

Jednostavan i praktičan!Savršen za klasičnu komunikaciju.Odlikuje ga veliki ekran u koloru da dvije verzije rada.Lako se prilagođava vašim potrebama. Jednostavno personalizujte melodije, zaslon i profile zvuka. Veliki imenik dozvoljava unos imena i više brojeva uz opcije pojedinačog dodjeljivanja melodija..

Saznaj više

 

Gigaset C530 duo

Elegantan model sa dvije slušalice! Savršeni za klasičnu komunikaciju. Odlikuju ih veliki ekrani u koloru da dvije verzije rada. Lako se prilagođavaju vašim potrebama. Jednostavno personalizujte melodije, zaslon i profile zvuka. Veliki imenik dozvoljava unos imena i više brojeva uz opcije pojedinačog dodjeljivanja melodija.

Saznaj više

03.11.2017