Premijere hit filmova i serija na FOX kanalima

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u februaru premijerno prikazivati na FOX kanalima u okviru programske ponude moja TV.

FOX

911: Teksas

Od 4. februara, svakog utorka u 22.00

Jedna od najuspešnijih dramskih serija kanala FOX “911” u novim epizodama proširuje radnju dešavanja na grad Ostin, u Teksasu.

Prije skoro 20 godina, Oven Strend (Rob Lou) bio je jedini preživjeli iz svoje vatrogasne ekipe 11. septembra. Nakon napada, Oven je imao nezavidan zadatak da ponovo izgradi svoju stanicu. Nakon što se slična stvar dogodila u vatrogasnoj stanici u Ostinu, Oven, zajedno sa svojim sinom T.K. (Ronen Rubenstajn), također vatrogascem, pokušava da prenese svoju životnu filozofiju i vatrogasno znanje u Teksas, kako bi počeo ispočetka. Oven je uzbuđen zbog života u velikom gradu, ali u dubini duše, bori se sa tajnom koju krije od svijeta. Tajnom koja bi mogla da okonča njegov život. U Ostinu Oven upoznaje genijalnu, ali uvrnutu šeficu hitne pomoći Mišel Blejk (Liv Tajler) i policajca Karlosa Rejeza (Rafael Silva). Počinje da okuplja novu ekipu različitih profila za Vatrogasnu stanicu 126, uključujući i Mardžanu Marvani (Nataša Karam), zavisnicu od adrenalina, opakog vatrogasca i muslimanku. U ekipi je i Pol Strikland (Brajan Majkl Smit), transrodni muškarac vatrogasac, koji je odlučio da se preseli na posao u Čikago i ima moć zapažanja poput Šerloka Holmsa. Posljednji član ekipe je neiskusni vatrogasac Mateo Čavez (Džulijan Vorks).  Ovenov najveći izazov mogao bi biti Džad Rajder (Džim Parak), koji je, kao i Oven, jedini preživjeli iz vatrogasne 126. stanice nakon što se rutinski poziv tragično završio. Džad je kauboj osoran do srži, a oženjen je sa Grejs (Sijera Meklejn), operaterom za hitne slučajeve. Džad se bori sa posttraumatskim stresnim poremećajem i razmatra da li bi ikada ponovo mogao da bude vatrogasac kakav je nekada bio.


Otkrivanje Y1

Od 13. februara, četvrtkom u 22.00

 Ova triler serija prati šerifa Alison Tomas koja počinje da se brine o djetetu koje je pronašla u blizini neobične nesreće. Djevojčica se ne sjeća ničeg što se dogodilo. Istraga uvlači Alison u zavjeru koja je veća nego što je ikada mogla i da zamisli, a identitet djeteta je uzrok zavjere.

Stamptaun Y1

Od 12. februara, srijedom u 22.00

Zasnovana na stripu istog imena, serija “Stamptaun” prati Deks Parios, mudru i samouvjerenu vojnu veteranku koja ima komplikovan ljubavni život, kockarski dug i brata u Portlandu, o kojem mora da brine. Njeno iskustvo u vojnoj obavještajnoj agenciji čini je odličnim privatnim detektivom, međutim, njena samouvjerenost i drskost dovodi je u nemilost kriminalaca, ali i policije.

 

Okružen mrtvima Y10 (part B)

Od 24. februara, svakog ponedjeljka u 22.00

“Okružen mrtvima” je priča koja je počela pre 10 godina sa jednim čovekom koji pokušava da pronađe svoju porodicu. Ta porodica s vremenom je porasla i postepeno se pretvorila u jednu zajednicu. Borili su se i preživeli, napredovali i stvorili novu generaciju.

Ovo je priča o čovječanstvu i ima još priča koje se mogu ispričati.

Došlo je proljeće, par mjeseci nakon završetka 9. sezone, kada su se naši Preživjeli usudili da pređu preko teritorije Šaptača tokom okrutne zime. Zajednice se još uvijek bore sa posljedicama Alfinog pokazivanja moći. Nerado poštuju nove granice koje su postavljene, dok se usput organizuju u borbene jedinice spremajući se za bitku koja je neizbježna. Međutim, Šaptači su prijetnja sa kakvom se naši junaci nisu još susreli. Uz potporu ogromne horde šetača, to djeluje kao bitka koju ne mogu da dobiju. Pitanje je šta treba da urade i strah koji to donosi zaraziće zajednice i dovesti do porasta paranoje, propagande i tajnih namjera kao i međusobnih borbi. Svi će biti pred iskušenjima, kao pojedinci i kao zajednica. Sama ideja o tome da li zajednica može da opstane u svijetu koji opsjedaju mrtvaci visi o koncu.

Norman Ridus (Daril Dikson)

Danai Gurira (Mišoun)

Škorpija Y2

Od ponedjeljka do petka u 23.00

Nove epizode

Škorpija je uzbudljiva drama o ekscentričnom geniju Volteru O’Brajenu i njegovoj ekipi genijalnih stručnjaka, koji služe kao posljednja linija odbrane protiv složenih visokotehnoloških prijetnji savremenog doba. Kao mjesto gdje rade najveći umovi Agencije nacionalne bezbijednosti SAD, O’Brajenovu ekipu “Škorpija” čine Tobi Kertis, bihejvioralni stručnjak koji može da pročita skoro svakog, zatim njegova nova supruga Hepi Kvin, čudo od djeteta u svijetu mehanike i Silvester Dod, guru za statistiku. Kombinujući svoje veliko tehničko znanje i iskustvo, oni rješavaju slučajeve zajedno sa agentom FBI-ja Kejbom Galom. Međutim, iako članovi ove grupe imaju zajednički smisao za humor, život izvan njihovog kruga ih zbunjuje. Oslanjaju se na Pejdž Denin, kako bi im približila spoljašnji svijet. Pejdž ima i mladog i nadarenog sina Ralfa i u vezi je sa Volterom. Naposlijetku, ovi neobični genijalci uspjeli su da pronađu savršen posao negde gde mogu da upotrijebe svoje znanje da bi pomogli svojoj domovini, ali i jedni drugima, kako bi se bolje uklopili u svijet koji ih okružuje.

Štreberi Y9

 

Od ponedeljka do petka u 18.05

Nove epizode

Leonard i Šeldon su genijalni fizičari, vješti u laboratoriji, ali imaju problema sa međuljudskim odnosima. U priču ulazi njihova prelijepa i društveno prilagođena komšinica Peni, koja pokušava da ih nauči ponešto o životu. Uprkos njihovom turbulentnom odnosu u prošlosti, Leonard misli da je u Peni pronašao ljubav svog života. Konačno su se vjerili. Čak je i Šeldon pronašao partnerku, ulazeći u “Dogovor o vezi” sa neurobiologom Ejmi Farom Fauler. Međutim, ona je nedavno tražila pauzu jer je frustrirana zbog sporog napretka njihove veze. U slobodno vreme, Leonard i Šeldon i dalje odlaze u prodavnicu stripova, igraju igrice, glume sa svojim prijateljima, uključujući i kolege naučnike Radža, Hauarda i Hauardovu suprugu, Bernadet, koja je mikrobiolog.

 

FOX LIFE

Vatrogasna stanica 19 Y3

Od 27. februara, četvrtkom u 22.00

Serijal “Vatrogasna stanica 19” prati grupu hrabrih vatrogasaca iz Sijetla dok rizikuju svoje živote. Najnoviji serijal izvršnih producenata koji su radili na serijalima “Uvod u anatomiju”, ”Skandal” i “Kako se izvući sa ubistvom” vodi nas u težak, usko povezan i ponekad srceparajući svijet radnika hitne službe.

Osvetničko tijelo sa Kloi Kardašijan Y3

Od 12. februara, od ponedjeljka do petka u 13.50

Svi znamo kako izgleda biti odbijen, ignorisan i nepoštovan. “Osvetničko tijelo sa Kloi Kardašijan” daće priliku za osvetu onima koji su bili ostavljeni, otpušteni ili omalovaženi. U svakoj epizodi, oštećeni dobijaju savjete od najboljih svjetskih trenera, nutricionista i stilista kako da preobrate svoj život. Uz podršku Kloi Kardašijan, učesnici će biti preobraženi, kako iznutra tako i spolja, tokom 12 nedjelja. Dramatično finale dokazaće da je najbolja osveta to da se osećate i izgledate najbolje što možete.

Zabavljanje: Bez cenzure Y1

Od 24. februara, od ponedjeljka do petka u 13.50

Premijera

U svakoj epizodi, komičari će pratiti samce dok pokušavaju da izlaze na sastanke, dajući komentare na sva iznenađenja o kojima gledaoci već razmišljaju. To je sve ono o čemu vi i vaši prijatelji već raspravljate tokom “pravih” emisija o sastancima. Ovo je smiješno, pomalo neugodno i brutalno iskreno upoznavanje. Dobro došli u “Zabavljanje: Bez filtriranja”!

Majk i Moli Y5

Od 13. februara, od ponedjeljka do petka u 22.55

Premijera

“Majk i Moli” je komedija o paru iz radničke klase iz Čikaga koji pronalazi ljubav baš onda kada misle da su osuđeni na samački život. Policajac Majk Bigs ubijeđen je da je našao savršenu partnerku u Moli Flin. Moli je bivša učiteljica četvrtog razreda koja želi da postane uspješan pisac. Ona ide svim srcem u svaki novi projekat, a posebno u brak. Majk i Moli su još uvijek veoma sretno zaljubljeni, kao i svi tek nedavno venčani parovi. Međutim, pred njima su i neke neočekivane prepreke. Oboje žive u Molinoj kući sa DžojMolinom majkom, oštrog jezika. U kući živi i Džojsin suprug, vječito nervozni Vins Moranto, i Viktorija, Molina sestra koja obožava izlaske. Kad nije sa svojom novom porodicom, Majk odlazi u patrolu sa svojim partnerom i najboljim prijateljem, Karlom Makmilanom. Karl smatra sebe opakim čikaškim policajcem, ali zapravo je velika kukavica. I Majk i Karl prijatelji su sa Samjuelom, senegalskim konobarom čija hrana i suhi smisao za humor drže policajce na njihovom mjestu. Ne smijemo zaboraviti ni Majkovu majku Pegi, koja bi voljela da se njen sin vrati kod nje i živi sa njom i psom Džimom. Svima trebaju Majk i Moli, svakome na poseban način. Pravo je čudo što ovaj šarmantni par može da pronađe makar i dijelić sreće

Novi Amsterdam Y2

Utorkom u 21.00

Nove epizode

“Novi Amsterdam” vraća se sa drugom sezonom prepunom nevjerovatnih i emotivnih medicinskih priča. Dr Meks Gudvin (Rajan Egold) i njegova junačka ekipa doktora i medicinskih sestara nastavljaju svoj zadatak liječenja pacijenata, dok pokušavaju da poprave pokvareni sistem zdravstvene zaštite. Finale posljednje sezone ostavilo je mnoge živote da vise o koncu. U sudaru sa ambulantnim kolima povrijeđeni su: Meks, njegova supruga Džordžija (Lisa Oher), njihova novorođena kćerka Luna, dr Loren Blum (Dženet Mongomeri) i dr Helen Šarp (Frima Agjeman). Saznajte ko nije preživio i kako ova tragedija utiče na privatne i poslovne živote doktora u bolnici “Novi Amsterdam”.

Specijalizant Y3

Utorkom u 22.00

Nove epizode

Sa početkom treće sezone, serijal ”Specijalizant” nastavlja da pokazuje šta se dešava u bolnicama širom SAD. Ova provokativna medicinska drama prati grupu doktora u bolnici “Častejn memorijal”, dok se suočavaju sa profesionalnim i ličnim izazovima.

 

Dobro mjesto Y3

Ponedjeljak‒petak u 17.05

Nove epizode

Spremite se za još smijeha i iznenađenja u 3. sezoni serijala “Dobro mjesto”, nagrađivanoj komediji Majkla Šura (“Bruklin 99”). Serijal i dalje prati Elenor (Kristin Bel) koja se probija kroz zagrobni život, u namjeri da zasluži ulazak u “dobro mjesto” (iako zapravo pripada “lošem mjestu”). Na kraju 2. sezone, arhitekta “Dobrog mjesta”, Majkl (Ted Denson, u ulozi nominovanoj za nagradu Emi), pojavio se ispred “Sudije”, kako bi ga ubijedio da Elenor i njeni prijatelji zaslužuju još jednu šansu. Sada su Elenor, Čidi (Vilijam Džekson Harper), Tahani (Džamela Džamil) i Dejson (Meni Hasinto) poslati nazad na Zemlju, u novom vremenu u kojem nisu umrli.

 Milion malih stvari Y2

Od 15. januara, sredom u 21.00

Nove epizode 

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika stvar već mnogo malih stvari. Kad je Džon, prijatelj naše ekipe, izvršio samoubistvo, njegovi prijatelji i porodica morali su da smognu snage da nastave dalje. Niko od ovih prijatelja ne živi životom kakav bi želio. Smrt njihovog prijatelja primorala ih je da bolje sagledaju odluke koje su donijeli, kako bi riješili misteriju o čoveku kojeg su mislili da poznaju.

 

Grejs Parka (Ketrin Kim)

Zašto žene ubijaju Y1

Od 20. januara, ponedeljkom u 22.00

Nove epizode

Serija "Zašto žene ubijaju", prati živote tri žene koje žive u tri različite dekade: domaćice iz šezdesetih, članice visokog društva iz osamdesetih i advokata iz 2018. Sve tri žene bore se sa neverstvom u svojim brakovima. Ovaj serijal istražiće kako su se uloge žena promenile, ali ne i njihova reakcija na izdaju.

Uvod u anatomiju Y16

Od 30. januara, četvrtkom u 21.00

Nove epizode

Dobitnik nagrade “Zlatni globus” za najbolju dramsku seriju za 2007. godinu i nominacije za nekoliko nagrada Emi, uključujući i nagradu za najbolju seriju, ”Uvod u anatomiju”, smatra se jednim od najboljih serija današnjice. Medicinska drama i u svojoj 16. sezoni emitovanja prati Meredit Grej i njenu ekipu lekara u bolnici “Grej Sloun”. Doktori svakodnevno donose odluke koje mogu da naprave razliku između života i smrti za pacijente. Oni traže utjehu jedno u drugom i ne uvijek u čisto prijateljskom smislu. Zajedno će shvatiti da ni medicina ni međuljudski odnosi nisu crno-bijeli. 

FOX CRIME

Mornarički istražitelji Y9

Od 11. februara, od ponedjeljka do petka u 21.00

Premijera

Na početku devete sezone, ekipa se vraća na posao na terenu i neki od slučajeva su im bliski srcu. Jedan od članova porodice Mekgi možda je umiješan u ubistvo, a Toni radi na posebnom slučaju, za sekretara mornarice, koji dobija opasan obrt.

Elementarno Y6

Od 4. februara, od ponedjeljka do petka u 23.50

Premijera

Holms i Votsonova sklopili su dogovor sa Šinvelom Džonsonom, bivšim robijašem koji će podeliti svoje znanje o gradskom podzemlju u zamjenu za obuku kako postati dobar doušnik FBI-ja.

FBI Y2

Utorkom u 22.00

Nove epizode 

Od osvajača nagrade Emi, Dika Volfa i ekipe koja je radila na seriji “Red i zakon” stiže serija “FBI”, koji prati njujoršku kancelariju Federalnog istražnog biroa. Ova elitna jedinica koristi svoje znanje i umijeće na važnim slučajevima, kako bi osigurala bezbijednost stanovnika Njujorka i SAD. Specijalni agent Megi Bel, koja je rođena u policijskoj porodici, veoma je posvećena ljudima sa kojima radi kao i onima koje štiti. Njen partner je specijalni agent Omar Adom “OA” Zidan. OA je studirao na fakultetu Vest Point i proveo je dvije godine na tajnom zadatku za DEA, pre nego što je došao u FBI. Njihov nadređeni je glavni agent Izabel Kastilj, koja radi pod velikim pritiskom i ima neprikosnoven komandni autoritet. Ekipu čine i pomoćnik glavnog agenta, Džubal Valentajn, koji funkcioniše kao mozak kancelarije i koji zna da se snalazi kako sa nadređenima tako i sa svojim podređenima. Kristen Šazal je najvrjedniji član ekipe. Regrutovana je odmah nakon fakulteta i zna da sklopi sve djeliće slagalice brže od bilo koga drugog. Ovi prvoklasni agenti mukotrpno istražuju slučajeve široke raznolikosti, od terorističkih prijetnji preko organizovanog kriminala pa sve do kontrašpijunaže.

 

Bul Y4

Srijedom u 22.00

Nove epizode

Četvrta sezona serijala vraća se par meseci nakon neočekivanog otkrića da dr Džejson Bul (Majkl Vederli) očekuje dijete sa svojom bivšom suprugom i Benijevom (Fredi Rodrigez) sestrom, Izabelom Kolon (Jara Martinez).

 

 

 

 

 

 

 

30.01.2020