Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u junu na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

Fox

 

Mješovita porodica Y1

Od 23. juna, utorkom u 22.00

Premijera

U seriji “Mješovita porodica” Rejnbou Džonson priča o svom odrastanju u porodici sa roditeljima različite rase tokom osamdesetih i o stalnoj dilemi, da li se prilagoditi ili ostati vjeran sebi. Bouini roditelji Pol i Ališa odlučili su da se porodica preseli iz hipi komune u predgrađe kako bi djeci pružili bolji život. Dok im se roditelji bore sa izazovima novog stila života, Bou i njen brat i sestra snalaze se u novoj školi, u kojoj ih ne smatraju ni crncima ni bijelcima. Iskustva ove porodice pokazuju nam koliki je izazov spoznati svoj identitet kad ni ostatak svijeta nije siguran gdje pripadaš.

 

Moderna porodica Y8

Od 15. juna, od ponedeljka do petka u 18.05

Premijera

U seriji “Moderna porodica” zvijezde su porodice Pričet, Danfi i Taker, koje zajedno čine veliku i skladnu porodicu. Oni nam pružaju iskren i ponekad presmiješan uvid u to koliko moderne porodice mogu biti uvrnute, ali i sjajne.

 

Mekgajver Y4

Od 8. juna, od ponedeljka do petka u 22.55

Premijera

Redizajnirana klasična serija “Mekgajver” je akciono-avanturistička drama o dvadesetogodišnjaku Angusu Meku Mekgajveru, koji je stvorio tajnu organizaciju unutar američke vlade. U njoj za spasavanje života koristi svoj nevjerovatan talent za neuobičajeno rješavanje problema i svoje ogromno naučno znanje. Njegovoj ekipi na visokorizičnim misijama širom svijeta pridružuju se svojeglavi bivši agent CIA Džek Dalton, nepredvidljiva kompjuterska hakerka Rajli Dejvis, Mekov cimer i najnoviji član tima Vilt Bozer, kao i Meti Veber, legenda tajnih operacija i šef u fondaciji “Feniks”. U okviru Odjeljenja za spoljne operacije Mekgajver preuzima odgovornost za spasavanje svijeta naoružan dovitljivošću.

 

Imperija Y6

Svakog četvrtka u 22.00

Nove epizode

 

Serija “Imperija”, nominovana za Zlatni globus, ulazi u svoju šestu i poslednju sezonu. Ova porodična drama smještena je u glamurozni, ali ipak opasni svijet rep muzike. Fokus je na porodici Lajon i njihove produkcijske kuće “Empajer entertejnment”.

Po završetku pete sezone, Lušus (Terens Dašon Hauard) je bio primoran da napusti Njujork, dok mu je FBI bio za petama. Da stvari budu još gore, Kuki (dobitnica Zlatnog globusa Taradži Penda Henson) je odbila da prati Lušusa i odlučila je da “Empajer”, kao i sam Lušus, više nisu dobri za nju. Na početku šeste sezone porodica Lajon je rastrzana. Lušus je u bjekstvu, a Kuki sama pronalazi put do uspjeha. Džamal je u Londonu i Hakim (Brišer J. Grej) glumi u filmu “Imperija”. Andre (Traj Bajers) se napokon nalazi na čelu “Empajer entertejnmenta”. Suočeni sa prijetnjama iz svih pravaca, članovi porodice Lajon moraće da se pomire i ujedine kako bi preživjeli. Moraće da odluče šta je važnije: produkcijska kuća ili porodica.

 

 

Fox Crime

Roko Skijavone Y2

Od 5. juna, petkom u 22.00

Premijera

Zamjenik šefa policije Roko Skijavone nije baš uzoran policajac. On je sarkastičan, loše naravi i ne pridržava se uvijek zakona. Ovaj rođeni Rimljanin mora svim silama da se potrudi kako bi držao svoje promjene raspoloženja pod kontrolom. Po kazni, ovaj detektiv je poslat u provincijsku alpsku dolinu Aosta, što ga je pogodilo pravo u srce. Sada mora da izuje svoje elegantne mokasine i da obuje duboke čizme. Tajnoviti lokalci takođe su nešto na šta će Roko morati da se navikne. Snijeg nije jedino što može da prekrije tragove u italijanskim Alpima…

 

Šekspir i Hatavej Y3

Od 14. juna, subotom i nedjeljom u 13.50

Premijera

 

Dobro došli u Šekspirov rodni gradić, gdje se kriminalci upliću u prave drame - Šekspirov muzej pun tajni. S obzirom na to da je Lu položila ispit za privatnog detektiva, a Frenk se doveo u red, više ništa ne može da zaustavi ovu porodicu. Ubistva, otmice, ucjene i prevare i dalje su prisutni u lepom turističkom gradiću Stratfordu na Ejvonu, ali i stara zvezda hevi-metala koja je sklopila pakt sa đavolom. Radnja “Kralja Lira” smještena je u skladište tepiha.

 

FBI: Najtraženiji Y1

Ponedjeljkom u 22.00

Nove epizode

 

Od Dika Vulfa, dobitnika nagrade Emi, i ekipe zaslužne za serijale “FBI” i “Red i zakon”, stiže serijal “FBI: Najtraženiji”. Drama se fokusira na jedinicu za hvatanje begunaca, koja radi danonoćno kako bi uhapsila kriminalce sa FBI-jevog spiska najtraženijih. Iskusni agent Džes Lakroj (Džulijan Makmahon) nadgleda ekipu koja funkcioniše kao tajna jedinica koja je uvijek na terenu. Njihov zadatak je da uhvate one koji žele da pobjegnu pravdi, po svaku cijenu. Dik Vulf, Rene Balcer, Artur V. Forni i Piter Jankovski su izvršni producenti za “Wolf Entertainment “ i ” Universal Television “ u saradnji sa “CBS Television Studios“. Fred Berner je reditelj prve epizode po Balcerovom scenariju.

 

Fox Life

Američka domaćica Y4

Od 18. juna, četvrtkom u 22.00

Premijera

 

Kejti Oto, odlučna i samopouzdana supruga i majka troje djece, podiže svoju decu u bogatom gradu Vestportu, punom “savršenih” mama i njihove “savršene” djece. Uz Kejti je, u njenom savršeno nesavršenom svijetu, njen suprug Oto, koji je podržava u svakom mogućem smislu, ali i dodaje dozu realizma dok se zajedno bore da njihova djeca izađu na pravi put i ne završe kao sva ostala. Njihovo najstarije dijete, tinejdžerka Tejlor, već je na putu da postane “savršena”, srednji sin Oliver ima samo jedan cilj u životu, a to je da postane bogat, dok je njihovoj najmlađoj ćerki Ani-Ket potrebna pomoć pri snalaženju u životu. Kejtine najbolje prijateljice Anđela i Doris su u istom gradu i pomažu joj da ostane razumna. Iako ima mane i neoubičajene manire, Kejti želi samo najbolje za svoju djecu i boriće se svim silama da ih nauči pravim vrijednostima.

 

Samohrani roditelji Y2

Od 24. juna, srijedom u 22.00

Premijera

 

Komedija “Samohrani roditelji” prati disfunkcionalne odrasle koji se muče da se izbore sa izazovima roditeljstva, a koji su još veći zbog činjenice da su sami. Između roditeljskih sastanaka, pravljenja sendviča i viđanja sa drugom decom, ovi roditelji se oslanjaju jedni na druge kako bi uspjeli da odgoje svoju djecu, koja pritom imaju svoje brige i stavove. Ujedno pokušavaju da održe i svoj privatan život van svijeta roditeljstva.

Neprilagođena porodica Y6

 

Od 30. juna, utorkom u 22.00

Premijera

 

Radnja serije je smeštena u devedesete, kada tinejdžer Edi Huang, koji voli hip-hop, i njegova porodica koja godinama živi u Orlandu, lijepo su se uklopili i navikli na američki način života u predgrađu. Kulturološke razlike i dalje predstavljaju svakodnevne izazove, ali uz pomoć prijatelja, komšija i poslovnih saradnika roditelji uspjevaju da prevaziđu poteškoće odgajanja budućih milenijalaca.

 

Vijeće očeva Y1

Srijedom u 22.00

Nove epizode

 

Porodica poprima drugačije značenje u ovoj inspirativnoj novoj drami. Skot Peri, požrtvovani otac petoro djece, doživljava ogromnu promjenu u životu nakon što mu je dijagnostikovan medicinski problem. Poziva neke od svojih najvjernijih prijatelja da mu pomognu i postanu zamjenski očevi u slučaju da ne može sam da ispuni svoje obaveze. Tu su Entoni, Skotov najstariji i najodaniji prijatelj, Leri, njegov sponzor iz Anonimnih alkoholičara, i Oliver, njegov posvećeni ljekar i najbolji prijatelj Skotove supruge. Zajedno će shvatiti da ulogu oca čini mnogo više obaveza nego što bi ijedan od njih mogao sam da ispuni. Porodicu čini mnogo više nego što su “očevi” mislili da je moguće.

 

Fox Movies

Patriota

Utorak 2. juni u 21.00

 

Radnja filma smještena je u Južnu Karolinu u kojoj se duh 1776. godine osjeća u svih trinaest američkih kolonija. Sprema se pobuna jer porezi nametnuti od strane britanske krune sve više pritiskaju koloniste, a sukob sa Engleskom postaje neizbežan. Bendžamin Martin (Mel Gibson), veteran francusko-indijanskog rata, zauvijek se odrekao ratovanja da bi se posvetio porodičnom životu. Kada njegovi sinovi Gabrijel (Hit Ledžer) i Tomas (Gregori Smit) postanu mladi muškarci, bivaju uvučeni u pokret za Američki rat za nezavisnost koji želi da silom zbaci britansku vlast. Međutim, nasilni britanski pukovnik Vilijam Tavington (Džejson Ajzaks) uhapsio je Gabrijela i osudio ga na smrt. Tomas biva upucan od strane Tavingtona dok je pokušavao da oslobodi svog brata. Bendžamin nema drugog izbora nego da uzme oružje i da se bori za vraćanje slobode mladoj američkoj naciji.

Vikend uz Šreka

Subota i nedjelja, 6. i 7. juni u 20.00

 

Nije lako biti zelen, posebno ako si dopadljiv (a pomalo i smrdljiv) bauk po imenu Šrek. U misiji da spase prelijepu princezu iz kandži zmaja koji bljuje vatru, Šrek se udružio s duhovitim magarcem, svojim neobičnim saputnikom.

Bajkoviti srećni kraj nikad nije izgledao toliko daleko kao kad su se Šrek (Majk Majers) i Fiona (Kameron Dijaz) uputili na izlet kako bi Šrek upoznao njene roditelje. Uz pratnju svog vjernog Magarca (Edi Marfi), Šrek upoznaje i kumu Vilu koja sprema napitke, pompeznog Princa (Rupert Everet), kao i ubicu bauka Mačka u čizmama (Antonio Banderas), koji je zapravo mala maca u srcu.

 

Nedjelja uz filmove “Pritajeno zlo”

Od ponedjeljka do petka, od 8. do 12. juna u 23.00

  

U ovom trileru prepunom akcije, zasnovanom na popularnoj video-igrici, nešto strašno vreba iz Košnice, ogromnog podzemnog istraživačkog centra. Izbija smrtonosni virus, a da bi odgovorila na njega, Crvena Kraljica, superkompjuter koji kontroliše Košnicu, u potpunosti je zatvara kako bi spriječila curenje, time ubijajući sve zaposlene koji su se u njoj zatekli. Kada Alis (Mila Jovović) i Rejn (Mišel Rodrigez) predvodeći svoj tim uđu unutra kako bi pokušale da izoluju virus, ubrzo otkrivaju da radnici zapravo nisu mrtvi. Postali su Nemrtvi, a dovoljno je da te jedan od njih ugrize ili ogrebe i da se istog momenta transformišeš u njihovu vrstu.

Ljubav u doba kolere

Nedjelja, 14. juni u 22.00

Radnja ovog legendarnog filma smještena je u predivne tropske predjele Južne Amerike, gdje se nevina zaljubljenost razvija u romansu koja traje godinama. Na kraju 20. vijeka mladi i romantični Florentino Ariza primjećuje prelijepu ali zaštićenu Ferminu Dase i istog trena se zaljubljuje. Kada ga njen otac odbije kao prosca, Florentino ipak ne odustaje od sna da osvoji njeno srce… Makar morao da čeka i decenijama da bi ispunio taj svoj san.

 

Antropoid

Srijeda, 17. juni u 21.00

 

Zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči o operaciji Antropoid, misiji tokom Drugog svjetskog rata da se izvrši atentat na generala Rajnharda Hajdriha, trećeg čovjeka Rajha iza Hitlera i Hajmlera, koji je osmislio Konačno rešenje, plan za sistematsko uništenje Jevreja.

 

 

20.05.2020