| 19.12.2016 15:12

Novo prodajno mjesto BH Telecoma


Kako bi usluge učinio još pristupačnijim i dostupnijim korisnicima BH Telecom je otvorio novo prodajno mjesto u Visokom i obezbijedio plaćanje računa bez provizije na prodajnim mjestima u Olovu, Varešu i Brezi


Potreban Vam je novi mobitel, zanimaju Vas nove mobilne tarife ili želite opremiti dom nekom od telekomunikacijskih usluga ili platiti račun?  Navratite u novo prodajno mjesto u Tržnom centru Suša u Visokom i razgovarajte sa našim prodajnim osobljem koje će Vam ponuditi najbolja rješenja iz asortimana BH Telecoma.

 

Novi prodajni centar nalazi se na adresi Branilaca Bosne b.b.

Radno vrijeme prodajnog centra radnim danima: 10:00 -17:30 sati

Radno vrijeme vikendom: 10:00-15:00 sati (subotom) (neradna nedjelja)

 

BH Telecom je i za građane iz Vareša, Breze, Olova i okolnih naselja omogućio da ubuduće svoje račune mogu plaćati potpuno besplatno na prodajnim mjestima u ovim gradovima.

 

Tako će od sada korisnici na jednom mjestu, pored kupovine novih usluga istovremeno moći izvršiti i plaćanje istih bez plaćanja provizije.

 

Realizacijom ovog projekta napravljen je značajan napredak u poboljšanju procesa rada i povećanju zadovoljstva korisnika naših usluga.

 

Pozivamo vas da iskoristite prednosti plaćanja računa na ovim prodajnim mjestima i izaberete pravu uslugu/paket za sebe.

 

Dobro došli!