BH Telecom | 02.04.2013 09:44

U BH Telecomu od 1. aprila počinje akcija „Uključi TopPhone u svoj TopTim“


TopPhone integrisana usluga, jedinstvena na tržištu BiH, u sklopu koje poslovni korisnik dobiva vrhunski mobilni telefon i besplatan saobraćaj, uključen u mjesečnu naknadu


Za sve sadašnje i buduće poslovne korisnike u okviru TopTim usluge BH Telecom je u specijalnoj akciji od 1. do 30. aprila svoju ponudu obogatio TopPhone integrisanom uslugom, jedinstvenom na tržištu Bosne i Hercegovine, u sklopu koje korisnik dobiva vrhunski mobilni telefon i besplatan saobraćaj, uključen u mjesečnu naknadu.

TopPhone paket uključuje:

 

·         smart mobilni telefon

 

·         500 minuta za pozive unutar BiH mjesečno, odnosno 250 minuta za pozive prema fiksnoj i mobilnoj mreži BH Telecoma te 250 minuta za pozive prema ostalim fiksnim i mobilnim mrežama

·         500 SMS poruka prema svim mrežama i

·         neograničeno surfanje u mobilnoj mreži BH Telecoma, na fer osnovi, što znači da se prvih 500 MB koristi uz brzine propusnosti BH Mobile mreže do maksimalnih 7.2 Mbps, nakon kojih se ista spušta na maksimalno 64 Kbps.

A sve neiskorištene minute saobraćaja za pozive prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama  moguće je iskoristiti u istom obračunskom periodu za pozive prema fiksnoj i mobilnoj mreži BH Telecoma.

Također, cjelokupan neiskorišteni saobraćaj iz jednog obračunskog perioda se može prenijeti u naredni obračunski period.

U toku trajanja akcijske ponude svim pretplatnicima Tim paketa bit će omogućeno aktivacija usluge samo uz poslovni račun.

 

Cijene poziva izvan TopTim grupe za pretplatnike koji imaju TopPhone priključak obračunavaju se u skladu sa uslovima i cijenama iz važećeg TopPhone Cjenovnika.

Mjesečna naknada za TopPhone paket iznosi 99,45 KM sa PDV-om, i to počevši od Top Tima koji broji pet članova.

 

Ovisno o broju članova grupe za TopPhone priključak uključen u TopTim grupu, pretplatnik plaća specifičnu mjesečnu naknadu, za korištenje usluge, ovisno o broju članova grupe, i to:

-       za Tim 10                                93,60 KM

-       za Tim 30                                90,68 KM

-       za Tim 50 i Tim 100                87,75 KM

-       za Tim 250 i 1000 članova      81,90 KM.

Navedene cijene su sa uključenim PDV-om.

Pozivi unutar TopTim grupe, kao i prema Virtual On-Net i TopTim Partner broju za pretplatnike koji imaju aktiviran TopPhone su besplatni.

 

Dodatne informacije o cijenama i uvjetima korištenja TopPhone usluge možete pronaći na prodajnim mjestima BH Telecoma ili pozivom našeg Kontakt centra na broj 1444.

 

BH Telecom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flash is required!