| 09.02.2017 13:19

Izaberi pravi Wiko za sebe: Wiko U-Feel 16 + 3 GB i Wiko Tommy 4GAko želite imati telefon urbanog izgleda koji se prilagođava vašem životnom stilu preporučujemo vam Wiko smartphone uređaje iz nove ponude BH Telecoma, privlačnog dizajna i pristupačnih cijena, Wiko U-Feel 16+3 GB i Wiko Tommy 4G.

 

Wiko U-Feel ističe se svojim neo-retro izgledom, gdje su kombinirani vrhunski materijali i sofisticirani detalji. Ovaj mobilni uređaj je ultra-kompaktan i savršen je u ruci. U-Feel staklo tehnologija čini ekran otpornim na udarce i ogrebotine, te sadrži senzor za otisak prsta druge generacije za bolje performanse, brzinu i veću preciznost.

 

Mobilni uređaj nudi opciju korištenja  otisaka 5 prstiju pomoću kojih otvarate svoje omiljene aplikacije i čuvate privatne datoteke kojima niko ne može pristupiti. Ovaj telefon ima ekran od 5 inča, procesor Quad Core 1.3 GHz te čak 16 GB interne memorije. Pokreće ga Android OS, v6.0. Zadnja kamera je 13 MP, a prednja 5 MP. U-Feel uređaj dolazi s HD ekranom i čak 1280 x 720 piksela, pa ćete uživati i u gledanju vaših multimedijalnih sadržaja, a uz sve to CABC tehnologija štedit će vašu bateriju.

 

Wiko U-Feel  16+ 3 GB vam nudi maksimalnu sigurnost zahvaljujući senzoru za otisak prsta. Ovaj uređaj može biti vaš  za samo 1 KM uz paket NoLimit L uz ugovor na 24 mjeseca.

 

Wiko Tommy nudi atraktivan, tanak dizajn, a  dostupan je u 6 pop boja. Dolazi s Qualcomm 4core procesorom i dva mikrofona za bolji kvalitet poziva. Prednja kamera je 5MP, a zadnja čak 8MP i nudi fantastične, profesionalne funkcije Facebeauty te Panorama. Savršen je za zabavu i radi pod 4G LT.

 

Wiko Tommy 4G  je pravi izbor za sve koji žele ostvariti nevjerovatne brzine za multimedijalne sadržaje. Wiko Tommy 4G može biti vaš  za samo 1 KM uz paket NoLimit L uz ugovor na 24 mjeseca.

 

Wideselfie mode oduševit će sve ljubitelje selfie fotografija jer ćete zahvaljujući ovoj opciji praviti fantastične fotografije, a Wiko fotoaparat nudi opciju snimanja videa pomoću DualView mode-a.

Wiko telefoni fantastični su za fotografisanje, slušanje muzike, odličnu zabavu, živopisne snimke, a uz sve to garantuju sigurnost svih aplikacija i podataka.

 

Više informacija o karakteristikama ovih mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na sljedećem linku.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, putem usluge Donesi mi na vrata, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

 

Ne propustite ovu sjajnu ponudu za kupovinu super Wiko mobilnih uređaja.