| 01.02.2017 13:45

Februar na moja TV


Pogledajte zanimljive programske sadržaje koji će se emitovati u mjesecu februaru na moja TV


 

HBO  

 

PREMIJERA NOVE SERIJE- MALE LAŽI - Subverzivna, crnohumorna drama „Male laži“ pripovijeda o trima majkama prvačića (Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Shailene Woodley), čiji se naizgled savršeni životi raspadaju do tačke ubitstva.

           

PREMIJERA NOVE SERIJE- NA TUĐEM KAUČU - „Na tuđem kauču“ osmislio je i u njoj glumi Pete Holmes, a serija prati stand-up komičara koji otkriva ženinu nevjeru, što ga navodi da ponovno procijeni svoj život na njujorškoj komičarskoj sceni. Glume i Artie Lange, Lauren Lapkus i T. J. Miller.

           

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE-DJEVOJKE VI - Šesta sezona humoristične serije nagrađene „Zlatnim globusom“ scenaristice, redateljice i glumice Lene Dunham o usponima i padovima grupe prijateljica u srednjim 20-ima koje žive u New Yorku.

           

MAJČIN DAN - Objedinjujući Jennifer Aniston, Kate Hudson i Juliju Roberts s Jasonom Sudeikisom, ova zvjezdana komedija poziva nas na uživanje u smijehu, suzama i ljubavi dok se tri generacije okupljaju u sedmici prije Majčina dana.

           

NA PUTU DO ZVIJEZDA 2 - U ovom nastavku fakultetska a cappella skupina Barden Bellas sudjeluje u međunarodnom natjecanju koje nijedna američka grupa nikada nije osvojila. Djevojke se zavjetuju da će biti prve Amerikanke koje će kući odnijeti glavnu nagradu.

 

STEVE JOBS - STEVE JOBS vodi nas iza kulisa digitalne revolucije oslikavajući portret briljantnog čovjeka u njegovu epicentru. Priča se odvija iza pozornice triju legendarnih lansiranja proizvoda završavajući 1998. godine s otkrivanjem iMaca.

           

 

NINDŽA KORNJAČE: IZLAZAK IZ SJENE - Nakon suočavanja sa Shredderom koji se udružio s ludim znanstvenikom Baxterom Stockmanom i pomoćnicima Bebopom i Rocksteadyjem da zavlada svijetom, nindža kornjače moraju se suočiti s još većim zlom: zloglasnim Krangom.

 

 

HBO2

 

THE ANGRY BIRDS MOVIE- Na otočkom raju nastanjenom sretnim pticama koje ne lete Crveni, Chuck i Bomba oduvijek su bili autsajderi. No kada otok posjete tajanstvene zelene svinjice, ovi otpadnici moraju dokučiti šta to svinje spremaju.

 

HAOS U GLAVI - Uvjerena da monogamija nije realna, novinarka Amy (Amy Schumer) ima fobiju od veza, no mora se suočiti sa svojim strahovima kada se zaljubi u šarmantnog i uspješnog sportskog doktora Aarona Connersa (Bill Hader).

 

DEADPOOL - Bivši operativac specijalnih snaga podvrgnut je opasnom eksperimentu koji mu ubrza moć iscjeljivanja. Naoružan novim sposobnostima i mračnim smislom za humor, Deadpool lovi čovjeka koji mu je gotovo uništio život.

           

MARINAC IZNAD ZAKONA 4 - Jake Carter (Mike Mizanin) vratio se u posve novoj avanturi punoj uzbuđenja! Carter, koji sada radi u privatnom sektoru, mora zaštititi lijepu zviždačicu (Summer Rae) od plaćenika koje je poslao korumpirani vojni opskrbljivač.

           

HBO3

 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA II SEZONE SERIJE IZ ORIGINALNE HBO EVROPSKE PRODUKCIJE - LAGODAN ŽIVOT II - Obitelj Miklósi uživaju u luksuznom životu – ali u stvarnosti se služe raznim trikovima. Kad otac odluči okrenuti novi list, njihova se idila razori. Uskoro vidimo da svaki član obitelji ima različite ciljeve.

 

PREMIJERA SERIJE IZ ORIGINALNE HBO ASIA PRODUKCIJE – POLUSVIJETOVI - Druga sezona POLUSVIJETOVA seli se iz sporednih ulica Jakarte na neonske ulice Bangkoka, gdje istraživačica Juliet pokušava otkriti tajni svijet demona koji žive među nama dok traga za moćnim drevnim artefaktom.

 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE- ŠEST - Drama ŠEST prati bratstvo savremenih američkih ratnika, Navy SEAL tim šest, najbolje od najboljih, čija misija 2014. da eliminiraju vođu talibana u Afganistanu pođe po zlu kada otkriju da američki građanin surađuje s teroristima.

           

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE- PREGLED PROTEKLE SEDMICE S JOHNOM OLIVEROM IV – John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba na TV-u u posljednje vrijeme, stiže na HBO sa satiričnim talk showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.

                       

Cinemax

             

SNAJPERIST – Vrhunska preciznost snajperista marinaca Chrisa Kylea (Bradley Cooper) spasila je nebrojene živote na bojištu i pretvorila ga u legendu. Vrativši se ženi i djeci nakon četiri vojna roka, Chris otkriva da ne može ostaviti rat za sobom.

 

DVOBOJ – U ovom vesternu smještenom u 1880-e teksaški rendžer (Liam Hemsworth) poslan je u jedan gradić da istraži niz ubojstava. Ondje se suočava sa zlim propovjednikom (Woody Harrelson) koji željeznom šakom vlada lokalnom zajednicom.

 

MAD MAX: NE MUČITE PAČE - Manijakalni ubojica hara ruralnom Sicilijom ostavljajući za sobom niz šokantnih ubojstava djece za koje postoje brojni sumnjivci. Među potencijalnim krivcima su jedan ciganin, prostitutka i sveštenik, ali slučaj i dalje zbunjuje policiju.

 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA II SEZONE SERIJE – ASH PROTIV ZLIH MRTVACA II – Ash je lovac na čudovišta koji je zadnjih 30 godina proveo izbjegavajući odgovornost, zrelost i užase zlih mrtvaca. Kada zombi-kuga zaprijeti uništenjem ljudske vrste, Ash se mora suočiti s demonima – osobnim i doslovnim.

           

Cinemax2

 

ALOYS – S usamljenim privatnim istražiteljem kontaktira tajanstvena žena koja ga uvuče u mentalnu igricu poznatu kao „telefonsko hodanje“. Fasciniran njezinim glasom, Aloys otkriva imaginarni svijet koji mu omogućava da se izvuče iz izolacije.

           

GOLMAN - 15-godišnjaci Maxime i Melanie zaljubljeni su.  Jednog dana Melanie saznaje da je trudna. Isprva Maxime loše prihvaća vijest, ali onda se navikne na ideju da će postati otac te uvjeri Melanie da zadrži dijete...

 

SVJETSKA KINEMATOGRAFIJA: PAULINA - Paulina je mlada odvjetnica s obećavajućom karijerom u Buenos Airesu koja odabire vratiti se u svoj rodni grad i predavati u srednjoj školi u sklopu integracijskog programa. Nakon dvije sedmice rada, brutalno je napadne banda.

           

KLASICI DANAŠNJICE: NEBO MOŽE ČEKATI - Kad beka „L. A. Ramsa“ Joea sa Zemlje prerano odnese pretjerano revni anđeo, on se vraća u život u tijelu ubijenog milionera. Muči se da pomogne svojoj footballskoj momčadi dok rješava zamršene poslove svog domaćina.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.