| 01.02.2017 09:25

Novo u ponudi: Super Lenovo tableti


Priuštite sebi istinsko uživanje uz kupovinu super Lenovo tableta: Lenovo YOGA TAB 3 Pro, Lenovo YOGA Book i Lenovo TAB 2 A10-30!


Lenovo YOGA TAB 3 Pro

 

Ovaj jedinstveni tablet rezervisan je isključivo za vašu zabavu. Inovativni dizajn sa specijalno kreiranim stalkom, projektorom i zvučnicima čini ga jednim od najboljih tableta za gledanje filmova, igranje igrica i slušanje muzike.

Dozvolite sebi uživanje uz sjajan display i kvalitet zvuka kao i fantastičan vijek trajanja baterije Lenovo YOGA TAB 3 Pro.

 

Lenovo YOGA Book

 

Lenovo YOGA Book je veoma tanak, hibridni laptop, dostupan na Windows 10 i Android verziji. Uz tastaturu bez fizičkih tipki sigurni smo da će vam tipkanje na njemu biti posebno zadovoljstvo.

Uz tehničke karakteristike od 4 GB RAM-a, 64 GB SSD diska i moćnim procesorom sa 4 jezgre Lenovo YOGA Book pripada kategoriji profesionalnih tableta.

Lenovo YOGA Book ima perfektan zvuk zahvaljujući softveru Dolby Audio.

 

Lenovo TAB 2 A10-30

 

LenovoTab 2 A10-30 je 10-inčni tablet vrlo jednostavnog dizajna.

Sjajna HD rezolucija od 1280 x 800 piksela nudi veoma dobar prikaz slike i dobre vidljivosti iz različitih uglova gledanja uz prirodnu reprodukciju boja.

Posjeduje 16 GB Flash memorije koja se može nadograditi sa dodatnim micro SD karticama, i vrlo dobre kamere od 5 i 2 megapiksela, te kvalitetnu bateriju koja će vam pružiti dugotrajnost upotrebe.

LenovoTab 2 A10-30 je sjajan izbor za zabavu i uživanje u multimedijskim iskustvima.

 

Više informacija o karakteristikama ovih uređaja, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na sljedećem linku.


Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, putem usluge Donesi mi na vrata, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).