BH Line Box


Ukoliko ste već korisnik usluga BH Telecoma, posjedujete telefon koji podržava SMS uslugu, te imate aktiviranu uslugu Prikaz broja pozivatelja (CLIP), ispunjavate sve uslove za slanje SMS poruka sa kućnog telefona.


1. Potražite u meniju vašeg uređaja opciju SMS centar. Ukoliko broj centra nije već upisan, upišite:


- 13900 ili
- 1390 zavisno od aparata koji koristite.


2. Nakon toga možete aktivirati uslugu slanjem poruke sadržaja START na broj 900 a potom je bitno da sačekate povratnu poruku:


"Drago nam je što ste izabrali BH Line Box  uslugu " koja će potvrditi da je SMS usluga za dati broj aktivna... I to je to!


Kada želite da otkažete uslugu tada pošaljete "STOP" na broj 900 i ponovo sačekate obavijest da usluga više nije aktivna...


Ako već niste pretplatnik na uslugu Prikaz broja pozivatelja (CLIP), aktivirajte je a nakon toga aktivirajte i uslugu BH Line BOX.

 

 

Nakon što ste aktivirali uslugu BH Line Box, kao fiksni korisnik SMS-ove možete slati i putem portala, potpuno besplatno.

 

Poslije logiranja, u lijevom meniju izaberite BH Line Box. U formular unesite broj primaoca poruke, tekst poruke, te kliknite na Pošalji (Send) ili Spasi u nacrte(Save as draft).

 

Kako biste pregledali prethodno poslane i primljene SMS-ove, kliknite na opciju Pregled poruka.

 

Za sve informacije vezane za BH Line Box uslugu obratite nam se na telefon 1444.

 

*Slanje SMS poruka unutar fiksne mreže BH Telecoma je potpuno besplatno, dok se slanje na brojeve mobilne telefonije i brojeve van BH Telecom mreže naplaćuje po važećem cjenovniku.